החילוף של בוזגלו

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
חייל_אדום

החילוף של בוזגלו

שליחה על ידי חייל_אדום »

בוזגלו היה חייב להמשיך לשחק.[ואני אומר את זה בתור אחד שמתחילת העונה מקבל עצבים על בוזגלו שלא עושה לא הגנה ולא התקפה ].
בדיוק ב20 דקות שבוזגלו היה במומנטום מצוין שלא היה בכל העונה הזאת, אלישע הוציא אותו והכניס את בן גראבלי חסר הניסיון [בטח למשחק כזה].
חילוף שמשדר לקבוצה אני רוצה תיקו עזבו את השער של מכבי, בדקה מוקדמת של המשחק. וזה לא פעם ראשונה שהוא עושה חילוף גרוע בזמן גרוע.

נכון בסופו של דבר ניצחנו אבל בטח לא בגלל החילוף הזה שעשה בדיוק אפקט הבונקר והישיבה של מכבי על השער של אג'ידה.

ולעניין החילוף
מי שעקב אחר החילופים של בוזגלו העונה, וגם במשחק הזה. רואה את חילוף המבטים הקרים בין השניים ונראה לי זה התפוצץ בסוף.
תמונה

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

Re: החילוף של בוזגלו

שליחה על ידי yedidel »

בוזגלו שחקן כמו כל שחקן בסגל ויכול להיות מוחלף. לא קרה כלום.
אני גם חושב שהוא היה במשחק לא רע, אבל זה לא חילוף כזה הזוי.

סמל אישי של משתמש
Amit M
Title: South Side

שליחה על ידי Amit M »

דווקא במובן מסויים הבנתי את החילוף.. פחןות את התזמון שלו כשהיה בדקות טובות שלו שהוא "חם".

אבל הוא כבר היה עייף.. ופחות עזר לאופיר באגף.. לא היה לו יותר מידיי אוויר...
:דופק את הראש בקיר:

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

טוב מאוד שהוא הוציא אותו. הוא הרג את אופיר בהגנה. הוא לא עוזר למגן.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

בוזגלו יצא כשהגול של מכבי היה באויר, אלישע ראה שזהבי בא יותר לידי ביטוי ושמכבי מתחילה לרכב עלינו. בוזגלו לא עושה הגנה בכלל ולכן היה מתבקש שיצא. כן דקות טובות לא דקות טובות, כל עוד הוא היה על המגרש ברגעים האלו, היה לנו קשה להסתדר עם הקישור המעובה של מכבי.
חילוף מעולה שהביא לשויון כוחות במרכז. ועם יד על הלב, במצב של 2-2 לא היית סבבה עם תיקו?
אלישע עצר את השטף של מכבי בזה שהכניס עוד קשר הורס למשחק, ובדיעבד אחרי שהבקענו זה היה מה שאיפשר לנו לשמור על התוצאה.

סמל אישי של משתמש
ערן
Title: אני חבר בקרייזי רד

שליחה על ידי ערן »

בוזגלו לא נמצא במגרש בגלל המשחק הגנה שלו. הוא גם לא עושה הגנה בדקה השנייה של המשחק בדיוק כמו שלא עושה אותה בדקה ה 60.

בוזגלו היה טוב ולא פעם, שחקני מכבי עצרו אותו בעבירות של צהוב. אני גם אחד המבקרים שלו ושהוא לא היה טוב גם הצדקתי את הושבתו על הספסל.

בשורה התחתונה החילוף היה טעות שרק במזל לא עלתה לנו ביוקר.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים

E26

שליחה על ידי E26 »

נקודתית לאתמול לדעתי החילוף שלו לא היה נכון. חבל...

בוזגלו אתמול היה בסדר גמור ועד שנכנס למומנטום טוב הוחלף.

אבל לא צריך להצית אש כמו "מבטים על אלישע". שטויות. הוא לא מעל הקבוצה והוא כמו כל שחקן בקבוצה שווה בין שווים. במיוחד כאחד שחזר מאירופה, הוא צריך להוות דוגמא אישית ובגרות אישית.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

dardasmiley כתב: עם יד על הלב, במצב של 2-2 לא היית סבבה עם תיקו?
אני ארשה לעצמי לענות לך על השאלה. התשובה - חד משמעית לא!!!
לעצם החילוף, טעות ענקית שרק במזל לא עלתה לנו במשחק.
הפנים לסכנין בשבוע הבא.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

חילוף מצויין. אם היינו נשארים עם זינו ואראל באמצע היינו מפסידים בוודאות. אלגרבלי עזר להם לסגור את ראדי וזהבי. לפני החילוף מכבי הגיעו ל 300 מצבים ברחבה. אחרי החילוף הם נתקעו ב 16 וניסו לסכן מרחוק.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

אי אפשר לבוא לאלישע בטענות גם כשמפסידים וגם כשמנצחים. הנצחון כולו שלו. גם החילופים. באותה המידה הוא יצא גדול כשהשאיר את גבאי על המגרש בזמן שכל מאמן אחר היה מוציא אותו ומכניס את פלט/סוויסה. עזבו שטויות. אלישע התכונן מצויין למשחק ועשה בית ספר למכבי. מי שחשב שמכבי לא יכתיבו את הקצב ושזהבי לא יבוא מימין, משמאל ומהאמצע ושיהיה קל לסגור אותו חי בסרט. גם אחרי שניצחנו צריך להודות שמכבי בכמה רמות מעל הליגה הזאת וטוב שלא שיחקו בהרכב הכי חזק שלהם.

שלח תגובה