הפינה הפסימית מחזור 11

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

הפינה הפסימית מחזור 11

שליחה על ידי אביאל »

מישהו היה צריך לעשות את זה :)

* סקנדל או פסטיבל - הקיצוניות בקרב הקהל בין הפסד/תיקו(עם יכולת ירודה) לבין ניצחון היא לא שפוייה. כשמנצחים - כולם שמחים ובאופוריה.
לעומת זאת כשהקהל מתוסכל, כל התותחים יורים. שחקנים עולים לגרדום. הטירוף הזה חייב להתאזן. הקבוצה אומנם במקום הראשון/שני אבל בחייאת, קצת סבלנות, קצת אורך רוח.
* קבוצה לא מאוזנת - כשהיריבה משחקת פתוח ולא מצופפת את האמצע, אנחנו משחקים מעולה, משחק שוטף, מתפרצות מהירות.
כשהיריבה משחקת צפוף, אנחנו מתקשים, אין משחק מסודר. האמצע תקוע. חייב לבוא מענה בינואר לסוגייה הזאת.

סמל אישי של משתמש
ערן
Title: אני חבר בקרייזי רד

Re: הפינה הפסימית מחזור 11

שליחה על ידי ערן »

*אנשים שפותחים טופיק של פינה פסימית אחרי ניצחון של 3-0 ושאנחנו במקום הראשון... :)

*דובב גבאי - ניצול המצבים שלו מתחת לכל ביקורת. המחזור שעבר נגד רמת השרון היה לו מצב טוב לקראת סוף המחצית שהוא החמיץ והיום בתחילת המשחק שוב פעם. מצטער אבל השחקן צריך לראות קצת את הספסל.

* דוידזדה - טעון שיפור רציני מבחינת משחק ההתקפה של הבחור. הייתי מצפה שהוא יעבוד הרבה על משחק ההגבהות שלו.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

ערן כתב:*אנשים שפותחים טופיק של פינה פסימית אחרי ניצחון של 3-0 ושאנחנו במקום הראשון... :)
:רעשן: :כפיים:

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

שליחה על ידי clark kent »

אולי אני טועה אבל נראה שפלט לא מחובר כל כך לשחקנים, לא רץ לחגוג עם הקהל בסיום והלך לבדו בסיום לאימון שיחרור במקום בדבוקה אחת עם שאר השחקנים.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

דובב גבאי! איזה עגלה!
כל משחק יש לו החמצה ממצב של 100%.
הייתי שולח אותו לספסל ומהר!
איך שחקן שנקרא חלוץ, מרשה לעצמו להחמיץ כל שבןע, כל שבוע! ממצבים שסבתא שלי מכניסה???
גול אחד ובישול אחד ב-11 משחקים, זה תפוקה של בלם, לא של חלוץ.

אם היו קוראים לו גליינור פלט והיה לו דרכון זר מזמן כבר הייתה נגמרת הסבלנות אליו ...

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

דובב גבאי פשוט מרתיח אותי.
מול רמת השרון היו לו שתי הזדמנויות גדולות שאותן הוא החמיץ, ושילמנו על זה ביוקר.
גם אתמול גבאי הגיע למספר הזדמנויות, כשהגדולה ביותר הייתה מצב של אחד על אחד מול השוער, והוא שוב החמיץ.
במקום שגבאי יכבוש ויוריד את הלחץ הוא מחמיץ ורק מוסיף ללחץ שיש על הקבוצה.
אנחנו חייבים ליד אליניב חלוץ חד יותר, ולא חלוץ שכובש רק כשהוא בפורמה, מה שקורה פעם פעמיים בשנה.

תומר סוויסה חייב לקבל צאנס בהרכב ואני גם הייתי חושב על נתינת הצאנס לאבו לאבן הצעיר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

גם אני חשבתי שההחמצה של דובב היא על גבול הלא אמיתית
ראיתי שער השבת וראיתי פתאום הצלה גדולה של שוער שסגר נכון את השער עמד יציב ושלח את היד לכיוון בתזמון הנכון.... קורה!

דודזאדה מאז הנבחרת פרווה עושה את אותם דברים אבל עם פחות התלהבות ותשוקה (מה שאפיין אותו) וככה זה נראה.

אילוז...... מה כבר לא אמרנו עליו? הוא פרווה והגיע הזמן שנשלים עם זה ונפסיק להתעסק בו

סמל אישי של משתמש
דניב

שליחה על ידי דניב »

שימו לב לסווסיה יש כבר 3 שערים, לפלט שער 1, כמה דקות הם שיחקו וכמה דקות דובב גבאי, זה אומר הכל.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

אלדר כתב:גם אני חשבתי שההחמצה של דובב היא על גבול הלא אמיתית
ראיתי שער השבת וראיתי פתאום הצלה גדולה של שוער שסגר נכון את השער עמד יציב ושלח את היד לכיוון בתזמון הנכון.... קורה!

דודזאדה מאז הנבחרת פרווה עושה את אותם דברים אבל עם פחות התלהבות ותשוקה (מה שאפיין אותו) וככה זה נראה.

אילוז...... מה כבר לא אמרנו עליו? הוא פרווה והגיע הזמן שנשלים עם זה ונפסיק להתעסק בו
זה הכל תירוצים. לגבאי היה מספיק זמן לעבור את השוער ולכבוש.
גם בשבוע שעבר הוא הפך את איתמר ניצן לבופון כשמ5 מטר הוא בעט לו כדור חלש לאמצע השער.
אחרי 11 משחקים שבהם הוא שיחק, גבאי היה צריך להבקיע כמות גדולה יותר של שערים.
בכלל, לאורך כל הקרירה, גבאי לא כבש אפילו פעם אחת עשרה שערים ומעלה בעונה, גם כשהיה החלוץ המרכזי שלנו, וזה מבחינתי אומר הכל.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

גברי החלוץ הכי טוב שלנו אחרי ברדה צאו מהסרט הוא מעייף הגנות ולוחץ עוזר בהגנה לא הכל זה גולים ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
דניב

שליחה על ידי דניב »

אין מה לעשות חלוץ נמדד בשערים ויהי מה, משחק הלחץ של גבאי מבורך, ויש משחקים שזה מועיל, אבל ברגע שאתה לא כובש מספיק זה לא זה, אחת הסיבות שפלט הובא לפה, היא לתת מחץ, לכל הכישרון, מהירות, טכניקה, שיש לנו בחלק הקדמי, תראו את החדות של סווסיה שכל פעם מחדש מוכיח לנו חד משמעית שהוא שחקן להרכב, הטיפול שלו בכדור זה והסיומת בנגיעה אחת זה חלוץ אמיתי.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

זה שי ! כתב:גברי החלוץ הכי טוב שלנו אחרי ברדה צאו מהסרט הוא מעייף הגנות ולוחץ עוזר בהגנה לא הכל זה גולים ,זה שי !
שי, כולנו צריכים לשנות פאזה. זה לא השנתיים הקודמות שרוב הזמן אנחנו באים להתגונן, זה לא השנתיים הקודמות שאנחנו יכולים להסתפק בחלוץ רק כי הוא מהיר ועושה תנועה בלי הפסקה.
השנה אנחנו קבוצת צמרת או לפחות מכוונים לשם, השנה ברוב המשחקים אנחנו נהיה אלה שנצטרך ליזום בעוד הקבוצה ממול תתגונן, השנה אנחנו לא יכולים להסתפק בזה שגבאי יגיע להזדמנויות, עם הקישור הנוכחי, גם פלט שכבד הרבה יותר מגבאי יגיע להזדמנויות, ולכן הדגש צריך להיות על חלוץ שישים את הכדור ברשת.

נאסר, בוזגלו, ברדה, זה מספיק מהירות לטעמי בחלק הקדמי, אפשר להעדיף את סוויסה הפחות מהיר אך היותר חד ברחבה על פני גבאי המהיר אך המחמיצן.
ואם אתה עדין מחפש חלוץ מהיר שילחץ, אז אני מעדיף את אבו לאבן על גבאי, ככה לא נאבד מהמהירות ונקבל חלוץ חד יותר.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

כמו ששי אמר.
במקרה של גבאי התפקיד שלו ממש לא מסתכם בלשים את הכדור ברשת (למרות שזה חלק חשוב).
גבאי עושה המון תנועה, מפנה שטחים ומושך בלמים, מעייף את ההגנות ומרווח את המשחק.
סוויסה ופלט טובים למצב שבו אנחנו שוכבים על השער של היריבה כשכל מה שהם צריכים זה לדחוק את הכדור פנימה.
גבאי טוב לכל משחק אחר, נגד הפועל חיפה הייתי מעלה את סוויסה ורק בכדי להראות לדובב שהמקום שלו לא מובטח.
אבל באותה נשימה גם לסוויסה אסור להרגיש שהמקום שלו מובטח אחרת נחזור לראות את סוויסה העצלן של עונה שעברה.
מקווה שאלישע ידע לתמרן ביניהם ושלא יסחף לקונספציות שלכם שאם גבאי לא מבקיע כל שני משחקים אז הוא לא טוב.
מצוין דובב
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

* ההחמצות של דובב גבאי , אני אוהב את דובב באמת וחושב שהוא שחקן טוב והוא צריך להלחם על המקום שלו בהרכב יחד עם סוויסה ( עד שפלט יכנס לכושר משחק מלא וילחם על שניהם) , הוא עושה הרבה תנועה , רץ , מלחיץ הגנות , מעביר שחקנים , אבל מול השוער מתבלבל הרבה פעמים ולא מצליח לכבוש ממצבים קורצים.

*דוד זאדה , לא כל כך פסימי אבל בכל זאת .. קצת נעלם אתמול , לא ממש תקף , ולא עזר למשחק ההתקפה.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

חוץ מהסיומת של גבאי, הוא גם לוקה בטכניקה ובהשתלטות על כדור בהשוואה לסוויסה.
ברדה מנסה לא מעט פעמים לשחק עם גבאי וזה פשוט לא הולך, עם סוויסה זה אמור לעבוד יותר טוב.

שלח תגובה