חייב לשתף אתכם במשהו שאני רואה על נאסר מתחילת העונה
ברוב המקרים שראיתי את נאסר העונה(לא רוצה להגיד סתם בכל המקרים) השחקן היה עם אגו מנופח.
למה הכוונה? בזה שאחרי גול הוא לא חוגג עם השחקנים או הקהל.בזה שאחרי גולים של שחקנים אחרים רואים עליו שהוא לא שמח כמו שאר השחקנים שבאים לחגוג.בזה שלא מעט פעמים הוא מרשה לעצמו לצעוק על שחקנים אחרים(מה שלא קורה אצל השאר)
בקיצור משהו מוזר בהתנהגות שלו.כאילו הוא לא כ"כ רוצה להיות בקבוצה
נ.ב זאת בסה"כ דעה צריך לזכור
סיראז' נאסר
- המשוגע האדום
סיראז' נאסר
נערך לאחרונה על ידי המשוגע האדום ב 01 ינואר 2014, 17:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
Re: סיראז' נאסר
לא רוצה להיות ביקורתי כלפיך, אבל אתה קצת מזכיר לי את פרימו
- המשוגע האדום
נשבע אחי שאני ממש לא כזהאלדר כתב:לא רוצה להיות ביקורתי כלפיך, אבל אתה קצת מזכיר לי את פרימו
פשוט קשה להיות אדיש לזה
בוא ותגיד לי שהעונה נאסר לא עשה פעם אחת פרצוף? רק לפני יומיים נגד הפועל תראה איזה פרצוף הוא עשה שהוא הוחלף.ואת הדעה הזאת שמעתי מעוד כמה אוהדים ככה שאני לא היחיד שחושב ככה....
מזדהה עם מה שאתה רושם אבל כל עוד זה לא עובר את גבול הטעם הטוב אין בעיה עם זה.המשוגע האדום כתב:
נשבע אחי שאני ממש לא כזה
פשוט קשה להיות אדיש לזה
בוא ותגיד לי שהעונה נאסר לא עשה פעם אחת פרצוף? רק לפני יומיים נגד הפועל תראה איזה פרצוף הוא עשה שהוא הוחלף.ואת הדעה הזאת שמעתי מעוד כמה אוהדים ככה שאני לא היחיד שחושב ככה....
אם כבר מדברים על הנושא, שמתם לב כמה שחקנים נשארו לחגוג בסיום?
אם אני לא טועה 5-6, לפני שהמירמור הזה יתפשט צריך פשוט לעצור את זה עכשיו.

כל מילה בסלע!המשוגע האדום כתב:חייב לשתף אתכם במשהו שאני רואה על נאסר מתחילת העונה
ברוב המקרים שראיתי את נאסר העונה(לא רוצה להגיד סתם בכל המקרים) השחקן היה עם אגו מנופח.
למה הכוונה? בזה שאחרי גול הוא לא חוגג עם השחקנים או הקהל.בזה שאחרי גולים של שחקנים אחרים רואים עליו שהוא לא שמח כמו שאר השחקנים שבאים לחגוג.בזה שלא מעט פעמים הוא מרשה לעצמו לצעוק על שחקנים אחרים(מה שלא קורה אצל השtר)
בקיצור משהו מוזר בהתנהגות שלו.כאילו הוא לא כ"כ רוצה להיות בקבוצה
נ.ב זאת בסה"כ דעה צריך לזכור
לא מסכים.
סיראז' מאוד אוהב את המועדון , דיברתי מעט עם אמו של נסאר בסוף המשחק והיא אמרה שסיראז' מאושר מהתמיכה הענקית של הקהל , ושכיף לו מאוד ושב"ש זה המועדון היחידי שהוא שואף לשחק בו בארץ.
בסוף המשחק הוא גם בא לחגוג עם הקהל.
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 2585_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
לא נראה שהוא סובל במיוחד ..
סיראז' מאוד אוהב את המועדון , דיברתי מעט עם אמו של נסאר בסוף המשחק והיא אמרה שסיראז' מאושר מהתמיכה הענקית של הקהל , ושכיף לו מאוד ושב"ש זה המועדון היחידי שהוא שואף לשחק בו בארץ.
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 2585_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- המשוגע האדום
בגלל זה אמרתי ברוב המקריםגיא חניה כתב:לא מסכים.
https://www.youtube.com/results?search_ ... iebor&sm=1" onclick="window.open(this.href);return false;
סתכל בחילוף שלו (1:22:45) איך הוא יורד ואפילו לא מסתכל על סויסה או בוזגלו
בגול הראשון של גבאי תראה את השפת גוף שלו איך לא מרוצה מזה שלא קיבל כדור ונראה שממש מבואס מזה שנכבש גול(כמה שהזוי לשמוע את זה)
אני ממש לא רוצה להכנס לפרטים יותר קטנים ולדעתי הוא שחקן מעולה שעשה התקדמות אדירה
אבל אי אפשר להתעלם מזה באמת
אם הוא לא היה מתבאס כשהוא מוחלף, אין לו מה להיות ספורטאי.
ספורטאי רוצה תמיד להשפיע רוצה תמיד לשחק ותמיד מרגיש שהוא יכול לתרום. אין בזה רע.
קודם צריך לטפל בבעיה שנקראת סוויסה שיורד לחדר ההלבשה ללא אישור!
ספורטאי רוצה תמיד להשפיע רוצה תמיד לשחק ותמיד מרגיש שהוא יכול לתרום. אין בזה רע.
קודם צריך לטפל בבעיה שנקראת סוויסה שיורד לחדר ההלבשה ללא אישור!
מסכים.
ובלי קשר נאסר נראה לא טוב בשבועיים האחרונים אם להגיד את האמת
ובלי קשר נאסר נראה לא טוב בשבועיים האחרונים אם להגיד את האמת
- ForeverRed
עם יד על הלב, מקווה מאוד שנאסר ייתן עונה גדולה ויימכר לאירופה. הוא יגשים
חלום, אנחנו נביא במקומו שחקן שלם יותר. שני הצדדים מרוויחים.
חלום, אנחנו נביא במקומו שחקן שלם יותר. שני הצדדים מרוויחים.