רן בן שמעון- ויפה שעה אחת קודם

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Totti

רן בן שמעון- ויפה שעה אחת קודם

שליחה על ידי Totti »

שלא תבינו לא נכון,
אני לא ממבקרי אלישע, ההפך, אני חושב שהוא מאמן טוב שעשה בסה"כ דרך נכבדה בקבוצה. אבל התחושה היא שהוא הגיע לקצה גבול היכולת מבחינתו.

בד בבד, ברור לי שיש לא מעט שהשם רב"ש מעורר אצלם אנטגוניזם. פלספן, דברן, רהוט מידי, אבל בעניי המאמן המוכשר והיסודי בארץ, גם אם הוא נכשל העונה בהפועל תל אביב.

כולם יהללו את בכר מהיום ועד ראש השנה הבאה, אבל הדרך של ק"ש היא הדרך שרן הנחיל, בכר רק ממשיך דרכו (בהצלחה גדולה יש לומר)

רן בן שמעון הוא קפיצת המדרגה המתבקשת מבחינתי, יחד עם 3-4 שחקני רכש, אנחנו על המסלול הנכון בדרך לעוד עונה חלומית
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

Re: רן בן שמעון- ויפה שעה אחת קודם

שליחה על ידי הראל »

רן בן שמעון הוא אחרון המאמנים שצריך לנחות כאן !!

נכון הוא הצליח בקרית שמונה אבל מה בדיוק הוא עשה בהפועל ומכבי ת״א שני מועדונים עם דרישות ולחץ קהל !! וזה בדיוק מה שפה וזה בדיוק הסיבה שהוא ייכשל גם כאן
תמונה

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

רב"ש יהיה מעולה בתנאי שיש מישהו מעליו שיהיה אחראי על בחירת שחקנים וניהול של הרכבת הסגל בקיץ. בדיוק כמו שרצקי בק"ש.
בכל פעם שנתנו לו את מירב הסמכויות הוא כשל.
האיש הזה יכול להיות אפילו אלישע כמעיין מנג'ר\מאמן על או כל שם אחר.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

במכבי הוא היה עוזר מאמן של נימני,
בהפועל היו המון היסחים מצד הנהלה והתנהלות שכונתית.

חוץ מזה, הייתי שמח לראות את הקבוצה שלי משחקת את הכדורגל שהפועל הציגה 7/10 מהעונה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

אני איתך טוטי!
הראל אתה מדבר שטויות אחי,
כולנו מסכימים שרב״ש עשה הצלחה כבירה בקריית שמונה נכון?
עכשיו תוציא לי את הסטטיסטיקה שלו בחצי העונה הראשונה שהוא חתם שם! ותסתכל על הסטטיסטיקה של ברק בכר בחצי העונה הראשונה שלו עם ק״ש.. תראה שבקבוצה גדולה זה לא היה עובר..
בקבוצה גדולה התקשורת רוצה תוצאות מיידיות.. בקבוצת כדורגל בריאה צריך סבלנות.. רן בן שמעון לא מצליח בהפועל תל אביב ועדיין השחקנים שלו יחד עם שחקניו של ברק בכר מציגים את הכדורגל הכי סקסי בארץ..

אלישע פה כבר שנתיים ולא רואים שום תהליך.. התחושה היא שאין עוד לאן להתקדם איתו.. מכאן רק תגיע ירידה..

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

אוי ואבוי רק לא רן
כבר עדיף את עזורי

חוץ מלדעת איך לדבר לתקשורת הוא לא שווה כלום, אסון אם יבוא לפה

יש לנו מאמן תותח שנתן לנו אירופה כבר בשנה השניה שלו. ממש לא צריכים לחפש מאמן.

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

שי, מצטערת לא מסכימה.
אחד מהדברים החשובים בקבוצה היא המשכיות. הסיבה שהגענו לאן שהגענו היא אלישע (לאו דווקא כי הוא מאמן גדול, אלא כי הייתה המשכיות).
אני חושבת שצריך להמשיך עוד עונה.

יבוא מאמן חד יעשה שינויים לא נחוצים כדי שתרגיש שעשה משהו. מעטים המאמנים שממעיטים בשינויים הללו.

אגב, זה גם הסוד של ק"ש לדעתי. בסופו של דבר בכר הוא הממשיך הברור של רב"ש. והוא לא רץ לבצע שינויים שלא היו הכרחיים בקבוצה. הכיר את סגל השחקנים וכו'.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

איך אלישע תותח ורב״ש נכשל? אלישע בעונה הראשונה כמעט הוריד אותנו ליגה ורב״ש בעונה הראשונה בהפועל ת״א מקום רביעי, עכשיו תחשבו שהוא כמו אלישע נשאר עוד עונה בהפועל ונותנים לו אופציה להתחזק(מה שלא יקרה בפועל שם כי אין להם כסף), להפועל ת״א יש בעיות ניהול שבלי מאמן תותח על הקווים הם היו מתפרקים(תזכרו בימי זינו כדי להבין כמה זה משפיע).. לא הצליח במכבי? מכבי הייתה קבוצה של נמני שעשה הכל כדאי שהוא יראה טוב והשאר לא, ורב״ש לדעתי לא סיים שם סיבוב ועדיין היה באחוזים טובים ממחליפו, ואם כבר מדברים על כישלון במכבי של אותם ימים גם בוזגלו נחשב שם לשחקן בלוף אפור והם לא סובלים אותו אז לא צריך לחפש השוואות.. אפשר לעשות השוואה בין מאמנים לפי יכולות ולא לפי קבוצות שאימנו.. קידום שחקנים אין ספק שרב״ש לוקח, טקטיקה ועמידה על המגרש-רב״ש לוקח.. יכולת שינוי מערכים- רב״ש לוקח.. נחמדות-אלישע לוקח.. שורה תחתונה אלישע מאמן נחמד שיודע לתת לשחקנים המובילים שלו להנהיג, הוא מצליח בזכות ולא בחסד אבל אם רוצים להיות קבוצה נושכת שיכולה יותר מלהפתיע בעונה מטורפת אבל עדיין זה לא מספיק לתואר אז צריך מאמן כמו רב״ש

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

red guy כתב:איך אלישע תותח ורב״ש נכשל? אלישע בעונה הראשונה כמעט הוריד אותנו ליגה ורב״ש בעונה הראשונה בהפועל ת״א מקום רביעי, עכשיו תחשבו שהוא כמו אלישע נשאר עוד עונה בהפועל ונותנים לו אופציה להתחזק(מה שלא יקרה בפועל שם כי אין להם כסף), להפועל ת״א יש בעיות ניהול שבלי מאמן תותח על הקווים הם היו מתפרקים(תזכרו בימי זינו כדי להבין כמה זה משפיע).. לא הצליח במכבי? מכבי הייתה קבוצה של נמני שעשה הכל כדאי שהוא יראה טוב והשאר לא, ורב״ש לדעתי לא סיים שם סיבוב ועדיין היה באחוזים טובים ממחליפו, ואם כבר מדברים על כישלון במכבי של אותם ימים גם בוזגלו נחשב שם לשחקן בלוף אפור והם לא סובלים אותו אז לא צריך לחפש השוואות.. אפשר לעשות השוואה בין מאמנים לפי יכולות ולא לפי קבוצות שאימנו.. קידום שחקנים אין ספק שרב״ש לוקח, טקטיקה ועמידה על המגרש-רב״ש לוקח.. יכולת שינוי מערכים- רב״ש לוקח.. נחמדות-אלישע לוקח.. שורה תחתונה אלישע מאמן נחמד שיודע לתת לשחקנים המובילים שלו להנהיג, הוא מצליח בזכות ולא בחסד אבל אם רוצים להיות קבוצה נושכת שיכולה יותר מלהפתיע בעונה מטורפת אבל עדיין זה לא מספיק לתואר אז צריך מאמן כמו רב״ש
ואיזה סגל היה לרב"ש ואיזה לאלישע??? הסגל של הפועל חוץ מהבלמים טוב משלנו על מה אתה מדבר?? שךא לדבר על התקציב, 26 מיליון לעומת 40! ואני מדבר על עונה שעברה דלנו לעומת העונה של רב"ש.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

נכון שחלון ההעברות לפעמים מעניין יותר מהליגה
אבל הדבר האחרון שאנחנו צריכים כרגע זה שינויים מיותרים.

ב״ש כל העונה בנויה על הגנה נמוכה ומתפרצות, פחות הנעת כדור באמצע, במשחקים שסגרו נגדנו התקשנו לפצח בונקר וככל שעבר הזמן אלישע והשחקנים התאימו את עצמם ולמדו לשחק מול בונקר.
אלישע יודע לעשות התאמות מבין כדורגל ויודע לחבר קבוצה.

יש תהליך שפורץ קדימה
יש מאמן שיודע לנהל מערכת עם לחצים וציפיות
איש נעים, לא מתנשא, מבין את האופי של העיר ומחובר בצורה מושלמת.
אז תן לי סיבה אחת למה להחליף? כי רב״ש זה שם סקסי יותר?

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אני חושב שאם יש מאמן אחד בישראל שהייתי רוצה לראות פה במקום אלישע זה רן בן שמעון, ואת זה אני
אומר למרות הפלספנות הבלתי נסבלת שלו. אבל, וזה אבל גדול, בדיוק כפי שאמרתי בתחילת העונה והרבה
גולשים לא הסכימו איתי, אלישע מכיר את המערכת מבפנים, מכיר את חומר השחקנים, יודע מה היה חסר
לקבוצה העונה ומה צריך לשפר בעונה הבאה. זה שווה לא מעט. אני חושב שאתם פשוט לא מבינים את
המשמעות של המשכיות. העונה הנוכחית, איך שלא תסתכלו עליה, היא הצלחה גדולה. לכן אלישע הרוויח את
החוזה שלו לעונה הבאה ביושר. אני הייתי מוסיף לו עוזר מאמן רציני יותר משמעון ביטון וסוגר עניין, רב"ש יחכה.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

crazyred כתב:שי, מצטערת לא מסכימה.
אחד מהדברים החשובים בקבוצה היא המשכיות. הסיבה שהגענו לאן שהגענו היא אלישע (לאו דווקא כי הוא מאמן גדול, אלא כי הייתה המשכיות).
אני חושבת שצריך להמשיך עוד עונה.

יבוא מאמן חד יעשה שינויים לא נחוצים כדי שתרגיש שעשה משהו. מעטים המאמנים שממעיטים בשינויים הללו.

אגב, זה גם הסוד של ק"ש לדעתי. בסופו של דבר בכר הוא הממשיך הברור של רב"ש. והוא לא רץ לבצע שינויים שלא היו הכרחיים בקבוצה. הכיר את סגל השחקנים וכו'.
ק"ש עברו מהפך רציני מאוד בקיץ, ועדיין הם אחת הקבוצות האיכותיות בליגה.
קבוצה מאוד בריאה ששום עזיבה של שחקן מרכזי (או כמה כאלה) לא תמוטט אותם.
אותו דבר לגבי פציעות.
הייתה להם מכת פציעות רצינית, זה כמובן פגע בהם אך תמיד הם נשארו קבוצה מסודרת ומחויבת לעקרונות שלה תוך הבאת תוצאות.
אצלנו זה עדיין (עם דגש על עדיין) לא קורה.
פציעה של סוארז וכל ההגנה מתמוטטת. ללא פלט משחק ההתקפה שלנו ייפגע בצורה קשה.

על עניין עוזר מאמן רציני יותר אני מסכים לחלוטין.
אם יש איזשהו סיכוי לשלב את רב"ש בצוות עם היררכיה מסודרת, הייתי הולך על זה.

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

לדעתי צריך להחתים את נתיב זה שכותב כל היום בפייסבוק.
תמונה

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

אלישע לוי חתם על המשך דרכו, ככה לפחות מפרסומים שונים ברשת.

סמל אישי של משתמש
אלכס

שליחה על ידי אלכס »

יש תהליך שפורץ קדימה
יש מאמן שיודע לנהל מערכת עם לחצים וציפיות
איש נעים, לא מתנשא, מבין את האופי של העיר ומחובר בצורה מושלמת.
אז תן לי סיבה אחת למה להחליף? כי רב״ש זה שם סקסי יותר?[/quote]

!!!!!!!

שלח תגובה