לכל המלעיזים על אלישע

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

לכל המלעיזים על אלישע

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

חוץ מברק בכר ומרן בן שמעון בקריית שמונה (וגם פה זה שונה לחלוטין אבל אני אזרום איתכם) איזה מאמן לקח קבוצה עם תקציב של 30 מיליון ה5 בליגה למקום 2 שרוב העונה היא נלחמת על האליפות?
אז כן אפשר לומר שאלישע טעה בכמה דבירם העונה ושהוא לא טקטיקן מעולה, אבל איזה עוד מאמן יכול לבוא במקומו? (רמז: ברק בכר ורב"ש תפוסים)
ראובן עטר שבשיא שלו היה עם נתניה בשיפולי הצמרת מצד אחד אבל מצד שני הוביל את מכבי חיפה עם תקציב של 50 מיליון לתחתית והוריד את נתניה ליגה?
את שלומי דורה שמישהו כתב בפייסבוק או שאולי אתם רוצים את רוני לוי שלקח את מכבי חיפה והפך אותם מקובצת צמרת לקבוצת אמצע טבלה עד שאלישע הגיע לשם ולקח אותם ל3 עונות קוסמות שכללו שני עליות לבתים, אחד לליגת האלופות והשנייה לליגה האירופית.
וכרגע כל עוד וסרמיל קיים להביא מאמן זר עם צוות זר זה קשה עד בלתי אפשרי, אז מי אתם רוצים שיחליף את אלישע, מי?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

שמעון א
Title: CrazyRed

Re: לכל המלעיזים על אלישע

שליחה על ידי שמעון א »

חלאס כבר. הבנו, אלישע מאמן מצויין נותן עונה גדולה. יופי.
מותר לנו להעביר ביקורת על דברים שאנחנו חושבים שהוא טועה בהם. מה זה אסור לדבר?!?
די כבר כמה טופיקים אפשר לפתוח על נושא אחד.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

שמעון א כתב:חלאס כבר. הבנו, אלישע מאמן מצויין נותן עונה גדולה. יופי.
מותר לנו להעביר ביקורת על דברים שאנחנו חושבים שהוא טועה בהם. מה זה אסור לדבר?!?
די כבר כמה טופיקים אפשר לפתוח על נושא אחד.
אני לא מדבר על העברת ביקורת לגיטימית, אלא על אלו שלא רוצים פה את אלישע עונה הבאה כאילו מי ישמע מתדפק בדלת של אלונה מורניו...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

עטר הצליח להביא את נתניה לדעתי פעמיים למקום שני(לא סגור על זה), זה שנכשל עם חיפה אני מזכיר לך שהוא פוטר לפני הסיבוב הראשון אלישע לא הצליח יותר בב״ש שנה שעברה(המשכיות זה לא מילה גסה בבנייה של קבוצה מה גם שאלישע התחיל את הנפילה של חיפה בשנים האחרונות),גם הפועל פ״ת בתחילת העשור הקודם היו מקום שני עם תקציב נמוך אז אנחנו לא קבוצה מיוחדת..רוני לוי זכה ב3 אליפויות רצופות לפני עונה אחת פחות טובה בחיפה אז מה ההבדל עם אלישע(לאלישע 2 אליפויות), ועטר לא הוריד את נתניה הוא הצטרף 4 מחזורים לסיום.. לא צריך לעשות מאלישע פרגוסון כי הוא עדיין לא..מאמן טוב שהוציא בב״ש עונה חלומית לדעתי האישית לא רואה איך מתקדמים איתו ואיך הוא שומר על הקיים ובגלל זה הייתי שמח לראות אותן מפנה מקום אבל רק תמורת עטר/רב״ש

שלח תגובה