בקבוצה מאוכזבים מהתנהלות הקהל אתמול

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

בקבוצה מאוכזבים מהתנהלות הקהל אתמול

שליחה על ידי maor20094 »

בקבוצה מאוכזבים מהתנהלות הקהל אתמול: "מה רצו האוהדים שלנו, שמכבי לא תחגוג?"

בבאר שבע מאוכזבים מההתפרצות של חלק מהאוהדים והמהומה מול אוהדי מכבי ת"א, שתוביל ככל הנראה לעונש רדיוס.
"אין יריבות בין הקהלים", הוסיף הגורם, "לא ברור מי יזם תגובה אלימה כשהמשטרה הובילה את מהלך העברת הקהל. מה רצה הקהל, שמכבי לא תחגוג אליפות?"

פלוס סרטון ממה שהיה אתמול עם אלונה וציפורה

https://sport2.thepost.co.il/content/97655" onclick="window.open(this.href);return false;
תמונה

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

Re: בקבוצה מאוכזבים מהתנהלות הקהל אתמול

שליחה על ידי dardasmiley »

אחלה דוברות, אנחנו כועסים ומאוכזבים מהם? ירוצו מהר מהר להוציא הודעה שהם מאוכזבים מאיתנו! העיקר שלא ידבק כלום....

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

WTF?!איזה תגובה הזויה..לא יודעים מה האוהדים רצו..
הבעיה שאלונה היא אישה עם לב ענק. כל בעלים אחר היה שולח מזמן את חבורת הזבל הזאת שנקראת "הנהלה" לחתום אבטלה.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

הם השפילו אותנו ועוד מעזים להגיד שהם מאוכזבים? מי הם לעזאזל?

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

בחדרי חדרים (וגם אתמול בזמן אמת) הם אומרים דברים אחרים, לא מפתיע שבתקשורת אין לגורמים הרלוונטיים את האומץ להגיד את האמת.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Sir Alex Ferguson כתב:בחדרי חדרים (וגם אתמול בזמן אמת) הם אומרים דברים אחרים, לא מפתיע שבתקשורת אין לגורמים הרלוונטיים את האומץ להגיד את האמת.
שתף אותנו, אני אשמח לשמוע משהו אחר

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

dor69 כתב: שתף אותנו, אני אשמח לשמוע משהו אחר
https://www.facebook.com/oranuzan/posts ... eam_ref=10" onclick="window.open(this.href);return false;

"
Oran Uzan

רון יקירי אל תהיה נאיבי.
הדגלים נכנסו באישור של ההנהלה ואני אומר לך את זה שתוך כדי המשחק דיברתי. עם פליקס והם אישרו להם.

כי הפנאטיקס בכו למיצ ואנגלידיס שבכו לאלונה/אסי/משטרה והם אישרו להם.

אנחנו התלוננו על זה ונאמר לנו שלנו אושרו שני דגלים אז גם להם. דרך אגב לנו לא אושר כלום, שתי חתיכות פיברגלאס שנכנסו לאצטדיון והן הרבה פחות קשיחות מחכות הוצאו באופן מגמתי על ידי ס.קצין אגפ מרחב יפתח.

אל תתווכחו עם העובדות, מנהל אצטדיון בלומפילד איתן שור אמר לי באופן אישי - אלה הוראות של ההנהלה!!

מיצ נתן הוראות לא להכניס, ואת התופים לא נתנו לנו לתלות מחוץ לבמה עד שלא התחננתי והתחייבתי לשמור על הסדר ונתתי ת.ז באופן אישי והוצאתי את הפיברים מהיציע.

אתם לא יודעים הכל ולא מודעים להכל, כל שאלה שיש לכם תשאלו אני אענה ואענה באופן הכי כנה שיש, אני מעורב ואני יודע הכל מהכל, ואם אני אומר לכם ושם את המילה שלי, שההנהלה הוציאה הודעה של כיסוי תחת אז אני מצפה שתאמינו לי, כי וואלה בחיים לא שברתי מילה לא מול הנהלות ולא מול חברים ולא מול אף אחד אתם יכולים לבדוק את זה ומי שמכיר אותי יודע.

אני נותן לכם את המילה שלי שהפעם הזאת ההנהלה טועה ושהמחאה צודקת.

שמתנהגים אלינו כאוהדים סוג ב ואנחנו לא מקבלים את זה ובצדק.

אני מתחייב לעמוד מול כל אחד שיסלף את העובדות.

ושוב, אני לא אומר שזה מה שרתו בהנהלה, אבל לי ולאחרים נשבר שהם לא עושים מה שמתחייבים ומה שהם צריכים כדי לשמור על הסכמים, וכן זה היה נתון גם לשליטתם, חלאס עם התמימות.

איציק כלפי - עונה שלמה ישבת בצד ולעגת לקבוצה ועכשיו תגיד לנו מי טועה ומטעה, אתה תתעסק בלבדוק נתונים ועובדות כמו עיתונאי מקצועי ולא בלרשום תגובות חסרות בסיס.

תשאל אני יענה, כל מה שרשום ונרשם בפוסט הזה הוא על סמך ידע אישי, ואם אני משקר אז שיתבעו אותי בדיבה, כל מילה פה היא אמיתית ובאה מהלב.

קח סקופ עיתונאי יקר, פליקס האיש שאחראי על התיאום מול המשטרה בהנהלה, אתמול במחצית השנייה כשאני ועידן כהן ירדנו לדשא לדבר עם נציגי המשטרה: "אורן אתם צודקים באמת לא עמדנו במילה שלנו ובמבחן התוצאה נכשלנו אני לא יכול לראות אותם עוברים בדיוק כמוכם"

רציתם דוגרי?? האק דוגרי!
"

שלח תגובה