ראיון עם אלישע לוי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

ראיון עם אלישע לוי

שליחה על ידי yedidel »

מישהו יכול לסרוק את הראיון מידיעות היום?

שמעון א
Title: CrazyRed

Re: ראיון עם אלישע לוי

שליחה על ידי שמעון א »

שלחתי לך בפייס.
לא הצלחתי להעלות לאתר

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

הוא מדבר על העובדה שבארץ היינו עוברים ועל כך שנתחרה על האליפות עם חיפה ומכבי
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
RoICah

שליחה על ידי RoICah »

לפחות הוא אומר שנתחרה עם מכבי וחיפה זה גם משהו להצהיר את זה
שיפסיקו להוריד ציפיות מהשחקנים ואז נראה תוצאות

סמל אישי של משתמש
המשוגע האדום

שליחה על ידי המשוגע האדום »

פעם ראשונה שאני שומע ממנו את המילה אליפות
בכל מקרה נתן ראיון טוב ואמר בצדק שאם המשחק היה בישראל היינו עוברים

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

מזכיר לי ששנה שעברה, אחרי מחזור 4-5 בערך שואל אותו כתב בטלויזיה אחרי משחק "אלישע למה אתם מפחדים מהמילה אליפות?"

עונה לו אלישע " אנחנו לא מפחדים לדבר על אליפות, זה פשוט מגוחך לדבר על זה בשלב כל כך מוקדם של העונה"

מה הכותרת ב ONE שעה אחרי? "אלישע לוי - אנחנו לא מפחדים לדבר על אליפות!"

רוצה לומר, נראה לי שהכתב חיפש פה כותרת לעיתון של ראשון בבוקר ולא בטוח שאלישע אהב לראות את העיתון היום

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

הוא לא יכול שלא לדבר על אליפות.

אנחנו ממש לא פייבוריטים, אבל יש כאן קבוצה טובה שעם חיזוק נכון ב-2 עמדות מסוגלת להתחרות על התואר

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

מעולם לא הבנתי את העניין של "להצהיר על אליפות". זה רק מילים. שנה שעברה לא הצהירו אבל התמודדו עד המשחק נגד מכבי בפלייאוף.
לא צריך להיות גאון גדול כדי לדעת שמכבי פייבוריטית ומכבי חיפה יחד עם באר-שבע ינסו לעקוץ. בסופו של יום אם מכבי תל אביב לא תזכה זו תהיה הפתעה גדולה. יש להם מועדון סופר מקצועי, רוב הסגל ממשיך עם חיזוקים טובים והעומק שלהם מוריד את הסיכוי של פציעה כזו או אחרת שיכולה לשנות ההנחה הבסיסית.

להצהיר על אליפות ? מה זה בכלל משנה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

גדי כתב:מעולם לא הבנתי את העניין של "להצהיר על אליפות". זה רק מילים. שנה שעברה לא הצהירו אבל התמודדו עד המשחק נגד מכבי בפלייאוף.
לא צריך להיות גאון גדול כדי לדעת שמכבי פייבוריטית ומכבי חיפה יחד עם באר-שבע ינסו לעקוץ. בסופו של יום אם מכבי תל אביב לא תזכה זו תהיה הפתעה גדולה. יש להם מועדון סופר מקצועי, רוב הסגל ממשיך עם חיזוקים טובים והעומק שלהם מוריד את הסיכוי של פציעה כזו או אחרת שיכולה לשנות ההנחה הבסיסית.

אין ספק שהם הכי טובים, אבל אפקט ברצלונה של העונה האחרונה בהחלט מסוגל לקרות שם.

שובע, עייפות החומר ועוד

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

גדי כתב:מעולם לא הבנתי את העניין של "להצהיר על אליפות". זה רק מילים. שנה שעברה לא הצהירו אבל התמודדו עד המשחק נגד מכבי בפלייאוף.

הרבה מאמנים משתמשים בתקשורת בכדי להעביר מסר לשחקנים או לאוהדים

אם אלישע אכן אמר את זה (ואני מדגיש - אם), אז הוא כנראה מנסה לייצר שינוי תפיסה אצל השחקנים, רוצה לגרום להם להבין שהשנה זה המאני טיים.

יש בזה סיכון - מצד אחד אתה מייצר שאיפה להישגיות/מצוינות מצד שני אתה מייצר לחץ ומרים את רף הציפיות ( בעיקר של הקהל), זה יכול לחזור אליו כבומרנג

אני אישית חושב שזה נכון, המועדון הזה צריך את הסוויטץ' בראש, וכנראה שהשנה נכון לעשות אותו

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

ns75 כתב:

הרבה מאמנים משתמשים בתקשורת בכדי להעביר מסר לשחקנים או לאוהדים

אם אלישע אכן אמר את זה (ואני מדגיש - אם), אז הוא כנראה מנסה לייצר שינוי תפיסה אצל השחקנים, רוצה לגרום להם להבין שהשנה זה המאני טיים.

יש בזה סיכון - מצד אחד אתה מייצר שאיפה להישגיות/מצוינות מצד שני אתה מייצר לחץ ומרים את רף הציפיות ( בעיקר של הקהל), זה יכול לחזור אליו כבומרנג

אני אישית חושב שזה נכון, המועדון הזה צריך את הסוויטץ' בראש, וכנראה שהשנה נכון לעשות אותו
מסכים איתך, אבל חושב שיש לנו קהל לא מספיק בוגר להתמודד עם "כשלונות".

וכישלון מבחינתו עומד להיות כל דבר מלבד תצוגות כדורגל אדירות ותואר אליפות בסופן, כך מסתמן.

E26

שליחה על ידי E26 »

אי אפשר לברוח מהמציאות, עם הסגל הנכחי וההשקעה העצומה של אלונה כולם יודעים שהציפיות הם אליפות/גביע.
פה נכנס מבחן הקהל העונה, עם האימרה הזו של אלישע חשוב לתת שקט תעשייתי לקבוצה ולשפוט בסוף עונה.
אלישע נכשל? לפטרו ולמנות מאמן חדש. אלישע הצליח? מגיע לו להמשיך בקבוצה. ככה זה עובד ואין מה לעשות.
אלישע מתחיל עונה שלישית בקבוצה ואם גם השנה במינימום לא נשמור על מה שהתחלנו שנה שעברה או להפך, לשדרג את ההישג של שנה שעברה, אז אלישע מיצא את עצמו כאן והגיע הזמן להתחיל דף חדש עם מאמן אחר(אציין שאני מאוד מעריך את אלישע אך חושב שאין לו מה לתרום יותר לקבוצה הגענו איתו למקסימום).

בכל מקרה אחזור על זה שוב - הקהל זה השחקן ה12 ואם נדע לתמוך בקבוצה לכל אורך העונה מבלי להכניס ללחצים ולהיכנס ללחצים יש סיכוי שנקטוף תואר.
אם נתחיל להעיף ראשים ולהלחיץ את המערכת זה לא יגמר טוב ונאכל את הדייסה שנבשל.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

ONmyOWN כתב:אי אפשר לברוח מהמציאות, עם הסגל הנכחי וההשקעה העצומה של אלונה כולם יודעים שהציפיות הם אליפות/גביע.
פה נכנס מבחן הקהל העונה, עם האימרה הזו של אלישע חשוב לתת שקט תעשייתי לקבוצה ולשפוט בסוף עונה.
אלישע נכשל? לפטרו ולמנות מאמן חדש. אלישע הצליח? מגיע לו להמשיך בקבוצה. ככה זה עובד ואין מה לעשות.
אלישע מתחיל עונה שלישית בקבוצה ואם גם השנה במינימום לא נשמור על מה שהתחלנו שנה שעברה או להפך, לשדרג את ההישג של שנה שעברה, אז אלישע מיצא את עצמו כאן והגיע הזמן להתחיל דף חדש עם מאמן אחר(אציין שאני מאוד מעריך את אלישע אך חושב שאין לו מה לתרום יותר לקבוצה הגענו איתו למקסימום).

בכל מקרה אחזור על זה שוב - הקהל זה השחקן ה12 ואם נדע לתמוך בקבוצה לכל אורך העונה מבלי להכניס ללחצים ולהיכנס ללחצים יש סיכוי שנקטוף תואר.
אם נתחיל להעיף ראשים ולהלחיץ את המערכת זה לא יגמר טוב ונאכל את הדייסה שנבשל.
אבל מה זה נכשל? תגדיר לי מראש מה יחשב כישלון עבורך?

מקום 3 עם תחרות צמודה עד המחזור האחרון
והפסד בגמר הגביע נגד מכבי בפנדלים, כישלון?

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Totti כתב:

אני אנסה לענות על השאלה במקומו. לא הכל שחור או לבן כשמדובר במטרות, כישלון יהיה לא להיות קרוב אפילו לאחד מהם. מקרה כמו שתיארת למעלה הוא התקדמות מהשנה (אין באמת הבדל בין המקום השני לשלישי- שניהם מביאים אירופה) כי למעשה לא נתפרק בסוף אלא נסיים נקודות ספורות מהאליפות והינף רגל מגביע.

E26

שליחה על ידי E26 »

Totti כתב:

כישלון מבחינתי זה לא להוות פקטור בצמרת הגבוהה(פקטור לאליפות) או שלב גבוה מאוד בגביע.
כולם יודעים שכל העיניים עלינו עם הסגל הזה.
תסכים איתי שלסיים מקום 4 ומטה זה כישלון.

שלח תגובה