אג'ידה,דור מלול,סוארס,פאיו,אופיר
בוזגלו,גורדנה,הראל,אוגו,
ברדה,אבו לבן.
אני יודע שאלישע הולך תמיד עם דובב ובטח ירכיב את אילוז בהגנה....אבל זה ההרכב שלי.

בדיוק כמו שאמרת אותו הרכב רק במקום אבו לבן - דובב גבאיגיל שגיב כתב:זה ההרכב שלי :
אג'ידה,דור מלול,סוארס,פאיו,אופיר
בוזגלו,גורדנה,הראל,אוגו,
ברדה,אבו לבן.
אני יודע שאלישע הולך תמיד עם דובב ובטח ירכיב את אילוז בהגנה....אבל זה ההרכב שלי.
גם עוד אלף שנה הוא לא יוציא את אראל מההרכב.dardasmiley כתב:הייתי מחליף את אראל בנאסר (שישחק באגף) וזה הכי טוב שאפשר כרגע.
+1manutd כתב:אג'ידה
דוידזאדה סוארס פאיוביץ אילוז
בוזגלו גורדנה אוגו מלול
ברדה גבאי
צריך להבין כמה דברים :
מלול טוב יותר כקשר ימני מאשר מגן ימני.
אוגו יכול לתת מקסימום מחצית אחת טובה לפני שיגמר לו הכושר אז צריך לקחת את זה בחשבון.
בסופו של יום , גבאי עדיף על אבו לבן נכון לעכשיו. אני גם מניח שארבייטמן יהיה על הספסל ואז הוא יחליף את דובב בדקה 70 בערך.
אראל חייב לפתוח כי רועי גורדנה הוא פח בהגנה (וגם בהתקפה עוד לא נתן שום דבר) ואוגו טוב אוגו לא נראה ליכשיר לשחק 90 דקות ובאיזשהו שלב נוציא אותו בכל מקרה.ns75 כתב:הוחלט כבר שארבייטמן לא כשיר? לפי מה שהבנתי עדיין מנסים להכשיר אותו לשבת
אין לי בעיה שאלישע יפתח עם אראל ולו רק כדי לזכור אח"כ כמה רע היה לפני שהובאן בא
תפסיק כבר לזלזל בגורדנה.ואם איך שאראל נראה גם הגנתית הוא לא מועילדר אדום בנשמה כתב:אראל חייב לפתוח כי רועי גורדנה הוא פח בהגנה (וגם בהתקפה עוד לא נתן שום דבר) ואוגו טוב אוגו לא נראה ליכשיר לשחק 90 דקות ובאיזשהו שלב נוציא אותו בכל מקרה.
עם איך שאראל נראה , גם אם אתה או אני נעלה על הדשא יש מצב שנתרום יותר.גיא חניה כתב: תפסיק כבר לזלזל בגורדנה.ואם איך שאראל נראה גם הגנתית הוא לא מועיל
מתי תקלוט שהוא שחקן בינוני וזה הכל לליגה שלנו? אתה חושב שהוא מינימום צאבי אלונסו חאלס.גיא חניה כתב: תפסיק כבר לזלזל בגורדנה.ואם איך שאראל נראה גם הגנתית הוא לא מועיל