מה יהיה ?
רק שלא ידחו אותו שוב כי אחרת הרדיוס יהיה נגד הפועל תל אביב .,
דיון הרדיוס נדחה שוב
Re: דיון הרדיוס נדחה שוב
לפי מה שהבנתי, הקבוצה מנסה למצוא את מי שהדליק את האבוקות,לפני הדיון.
שת׳כלס זה אחלה הזדמנות להקריב את שלומי12 לצורך העניין
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לא יפה באמת שלא יפה, עדיף שתקריבו אותי, למרות שלא הייתי במשחק ככה פחות תסבלו את החפירות שלי ועל הדרך הקבוצה אולי תוכל לצאת עם עונש קלns75 כתב:לפי מה שהבנתי, הקבוצה מנסה למצוא את מי שהדליק את האבוקות,לפני הדיון.

ועכשיו ברצינות אני מקווה שימצאו את מי שעשה את זה על מנת שיהיה לנו סיכוי מול בית הדין ושלא נקבל בטעות רדיוס ועוד מול עכו שתבוא כמו אריה פצוע למשחק מולנו...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
ns75 כתב:לפי מה שהבנתי, הקבוצה מנסה למצוא את מי שהדליק את האבוקות,לפני הדיון.
שמע צחקתי בקול
נו מקווה שלא יהיו בעיות כי הפועל ת"א בבית זה משחק גדול. אני פסימי כי אם עד עכשיו לא מצאו לא רואה סיבה שימצאו גם בשבוע הבא..
- ForeverRed
איך פחות נסבול את החפירות שלך? הרי אין לך בעיה לכתוב ארגזים של ביקורת על סמך תקציר של שני מהלכים.דר אדום בנשמה כתב:לא יפה באמת שלא יפה, עדיף שתקריבו אותי, למרות שלא הייתי במשחק ככה פחות תסבלו את החפירות שלי ועל הדרך הקבוצה אולי תוכל לצאת עם עונש קל![]()
- The red one
העניין הוא שזה נדחה סתם. גם אם ימצאו את מדליק האבוקה זה לא יעזור. היה כבר תקדים של מכבי נתניה לפי מיטב זכרוני שמצאו את המדליק ״הסגירו״ אותו למשטרה ובכל זאת נענשו ברדיוס...
אז חבל על הזמן.
אז חבל על הזמן.
אלונה מושכת זמן , בסוף נקבל את הרדיוס מול הפועל תא והיא תצטער על זה.
היא כרגע הולכת ביד קשה עם האירגון ולא סתם לא היה שום דבר יצירתי מול רעננה מצד האירגון כי אלונה לא איפשרה להכניס דברים עד שלא יביאו לה את זה שהכניס/הדליק את האבוקה.
היא כרגע הולכת ביד קשה עם האירגון ולא סתם לא היה שום דבר יצירתי מול רעננה מצד האירגון כי אלונה לא איפשרה להכניס דברים עד שלא יביאו לה את זה שהכניס/הדליק את האבוקה.
תערוך אחי, מה שהארגון לא פרסם ולא דיבר עליו עד עכשיו כנראה שיש סיבה.הראל כתב:אלונה מושכת זמן , בסוף נקבל את הרדיוס מול הפועל תא והיא תצטער על זה.