אני כל כך שונא את המושג הזה. במיוחד לאור זה שאני, בניגוד להרבה פרשנים שמשתמשים בו, מבין גם מה זה DNA.
בניגוד לDNA שאותו לא ניתן לשנות, אופי, הצלחה, עמידה בלחץ, שינוי מנטלי, עומק בסגל, תקציב, מאמן, מנג'ר אפשר לשנות, להשתפר ולהשתדרג!!! לא קונה את עניין ה"ווינריות" כמוטבע במועדון ללא יכול שינוי וכגזרה מלמעלה. אני רואה אנשים שבאמת לא מאמינים שאפשר יהיה לקחת פה אליפות. שולפים פה בשיא החוצפה את המושג "מכביזם" כאילו זו מילה נרדפת לווינריות. לא צריך ללכת רחוק על מנת להיזכר במכבי של 120 מיליון ש"ח על הדשא וטיטולים ביציעים. הזיכרון קצר וזה מרתיח את הדם. מה זו ווינריות אם לא להפוך תוך שנתיים מקבוצה שכמעט יורדת ליגה לקבוצה בצמרת הגבוהה? מה זו ווינריות אם לא להסתכל בלבן של העיניים למוליכה ללא חשש אחרי ששנים חירבנו במכנסיים בבלומפילד? חבר'ה, עברנו שינוי מדהים ואנחנו עדיין בעיצומו. גם הקהל חייב להיות חלק ממנו!!! לא DNA של קבוצת תחתית ולא נעליים!! אנחנו גדולים וגדלים!!
אני אישית לא חותם את עניין האליפות עדיין. כל עוד יש מספיק נקודות בקופה יש על מה להלחם. מכבי עוד יפלו. לא בטוח שזה יספיק לנו אבל רוצה לדעת שעשיתי את המקסימום בשביל להיות שם כשזה קורה בלי קשר לתוצאה הסופית
שתו מים, תרגעו. שבוע הבא, וסרמיל מלא, נוקמים בחיפה ומצמצמים את הפער!! תחשבו חיובי, יהיה חיובי
DNA של מועדון
Re: DNA של מועדון
מסכים כמעט בכל מלבד נושא האליפות. לא נהיה אלופים כי לא סוגרים פער של 8 נקודות כשיש 24 נקודות בקופה.eitam כתב:אני כל כך שונא את המושג הזה. במיוחד לאור זה שאני, בניגוד להרבה פרשנים שמשתמשים בו, מבין גם מה זה DNA.
בניגוד לDNA שאותו לא ניתן לשנות, אופי, הצלחה, עמידה בלחץ, שינוי מנטלי, עומק בסגל, תקציב, מאמן, מנג'ר אפשר לשנות, להשתפר ולהשתדרג!!! לא קונה את עניין ה"ווינריות" כמוטבע במועדון ללא יכול שינוי וכגזרה מלמעלה. אני רואה אנשים שבאמת לא מאמינים שאפשר יהיה לקחת פה אליפות. שולפים פה בשיא החוצפה את המושג "מכביזם" כאילו זו מילה נרדפת לווינריות. לא צריך ללכת רחוק על מנת להיזכר במכבי של 120 מיליון ש"ח על הדשא וטיטולים ביציעים. הזיכרון קצר וזה מרתיח את הדם. מה זו ווינריות אם לא להפוך תוך שנתיים מקבוצה שכמעט יורדת ליגה לקבוצה בצמרת הגבוהה? מה זו ווינריות אם לא להסתכל בלבן של העיניים למוליכה ללא חשש אחרי ששנים חירבנו במכנסיים בבלומפילד? חבר'ה, עברנו שינוי מדהים ואנחנו עדיין בעיצומו. גם הקהל חייב להיות חלק ממנו!!! לא DNA של קבוצת תחתית ולא נעליים!! אנחנו גדולים וגדלים!!
אני אישית לא חותם את עניין האליפות עדיין. כל עוד יש מספיק נקודות בקופה יש על מה להלחם. מכבי עוד יפלו. לא בטוח שזה יספיק לנו אבל רוצה לדעת שעשיתי את המקסימום בשביל להיות שם כשזה קורה בלי קשר לתוצאה הסופית
שתו מים, תרגעו. שבוע הבא, וסרמיל מלא, נוקמים בחיפה ומצמצמים את הפער!! תחשבו חיובי, יהיה חיובי
כן מסכים שיש עוד המון על מה לשחק העונה. שנה שעברה סיימנו מקום שני תוך כדי התפרקות טוטאלית. השנה צריך לקחת את זה עם סטייל של קבוצת צמרת שנמצאת שם בזכות.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
Re: DNA של מועדון
טוב אחרי שנירגעתי מאתמול אני מוכרח להגיד שאני מסכים איתך.eitam כתב:אני כל כך שונא את המושג הזה. במיוחד לאור זה שאני, בניגוד להרבה פרשנים שמשתמשים בו, מבין גם מה זה DNA.
אתמול אומנם הייתי עצבני ברמות, על דווידזאדה ודובב ועל הכושר הגופני הזוועתי ועל ניהול משחק שכונתי של אלישע ועל זה שהיינו כל כך קרובים ומצד שני כל כך רחוקים, אבל בפעם הראשונה בשנתיים האחרונות שיצאתי מבלומפילד אחרי משחק מול מכבי והייתי גאה שהקבוצה שלי שיחקה כדורגל!!! אז נכון שזה היה עד דקה 70 ואז הכושר הגופני פשוט הכריע, אבל 70 דקות ראשונות לא נפלנו ממכבי והיינו שווים להם ובחלק מהדקות אפילו טובים יותר, כבר אמרתי לא פעם שאם נשחק כמו קבוצת כדורגל ובסוף נפסיד אני אהיה מאוכזב פחות, וזה באמת מה שקרה אתמול, ברור שאני מאוכזב וברור שעדיף 3 נקודות מאשר להישאר עם המחמאות, אבל זה לא סוד שמכבי עדיפים עלינו כמעט בכל פרמטר על המגרש ומחוצה לו ( בעיקר מחוצה לו), ואתמול באנו כמו קבוצה שנמצאת במקום השני ומתמודדת על האליפות ולא כמו שבאנו לשם בכל בשנה שעברה כקבוצה שמשמשת תפאורה למכבי. אני בטוח שבפעם הראשונה בשנתיים האחרונות שאוהדי מכבי ישבו ביציע וחששו כי ידעו שאנחנו ניראים טוב ויוכלים להכריע את המשחק, במיוחד בדקות הטובות שלנו עד הדקה ה 65. אז נכון שהפסדנו, ונכון שזה נראה כבר די אבוד אבל בנינו כבר קיפלנו לפני חודש וחצי לא? אז עכשיו צריך להרים את הראש ולהבין שיש לנו עוד מקום שני לשמור עליו וגביע לקחת, ועונה הבאה להסיק מסקנות בעיקר לגבי הצוות המקצועי.
אנחנו בדרך הנכונה!!!