ניתוח משחק העונה בבלומפילד ב"נבדל"
ניתוח משחק העונה בבלומפילד ב"נבדל"
https://nivdal.co.il/?p=29598" onclick="window.open(this.href);return false;
למרות ההפסד לדעתי זה היה המשחק הכי מרשים של ב"ש מול מכבי בשלוש העונות האחרונות
Re: ניתוח משחק העונה בבלומפילד ב"נבדל"
כרגיל מהנה ומחכים.
לא מעט תלונות של אוהדי ב"ש נשמעו כנגד המאמן לאור חוסר התגובה הנכונה שלו לשינויים של מכבי במחצית השנייה.
מעניין אותי לשמוע את הניתוח שלכם.
לא מעט תלונות של אוהדי ב"ש נשמעו כנגד המאמן לאור חוסר התגובה הנכונה שלו לשינויים של מכבי במחצית השנייה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
תגובה לפני שאני קוראת: עצוב שאפילו אתר רציני כמו נבדל, כותב על מכבי בערך פי 6 מכל קבוצה אחרת.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
היי, זה לא עצוב, זה פשוט כורח הנסיבות.crazyred כתב:תגובה לפני שאני קוראת: עצוב שאפילו אתר רציני כמו נבדל, כותב על מכבי בערך פי 6 מכל קבוצה אחרת.
אני כותב על ב"ש אצלנו, ומאז שנגמר הסיבוב הראשון יש לי הרבה פחות זמן.
כל הניתוחים שאנחנו עושים הם לשם שמיים, אנחנו לא מרוויחים מזה כסף וזה משאבת זמן, ככה שזה לא מכוון.
כרגע הכותבת הכי פעילה שלנו היא איה, שמתעניינת בעיקר במכבי וכותבת על מכבי (אבל לא רק על מכבי)
בנוסף, יש גם עניין של כמות קוראים. כתבנו כמה פעמים על ק"ש ועל בית"ר אבל כמעט לא נכנסו אוהדים מהפורומים שלהם, והיתה כמות קוראים די זעומה ויש תחושה שאין טעם להקדיש 4-5 שעות מדי שבוע אם האוהדים של הקבוצה לא מתעניינים.
כשכותבים על חיפה, מכבי או ב"ש זה משהו אחר.
תודה.גדי כתב:כרגיל מהנה ומחכים.
אני בעקרון חושב שאלישע לוי הוא נקודת התורפה המרכזית של ב"ש במאבק מול מכבי בשתי העונות האחרונות, אבל שלשום מאוד התרשמתי מהגישה שלו במשחק הזה. הוא בא לשחק את הכדורגל שהוא מאמין בו, לקח סיכונים וניסה להכתיב קצב. זה לא אופייני לו במשחקים מול מכבי בעונות האחרונות, אז ב"ש בדר"כ מסתגרת ומקווה לטוב.
נכון שבדיעבד הכניסה של גורדנה עצרה את המומנטום, אבל אני יכול להבין את ההגיון מאחוריה - הוא ראה שטב"ח נכנס על דור מלול וכנראה רצה לצופף קצת את האמצע כדי שאחד הקשרים יוכל לעזור למלול בסגירה (כמו שנוסא עזר לזיו על בוזגלו). מה שקרה בפועל זה שנפתחו עוד יותר שטחים לזהבי, ושמשהו במרכז המגרש של מכבי השתחרר. יש דברים בדינמיקה של משחק שאי אפשר לצפות, הוא ניסה משהו וזה לא הלך. חוץ מזה שכמו שאפשר לראות בוידאו, טב"ח פשוט היה מצויין.
אחלה ניתוח.
אני חושב שחלק מהעובדה שזהו היה המשחק המרשים ביותר שלנו בבלומפילד בשנים האחרונות קשור לעובדה שהעונה מכבי ת"א זה הרבה הרתעה תודעתית ומעט מאוד תכלס בדשא.
פאקו לקח אותם צעד אחורה ואם הם היו משחקים עם חולצות אחרות ועם פאקו כמאמן, הרבה קבוצות היו מוציאות מהן יותר נק'.
אני חושב שחלק מהעובדה שזהו היה המשחק המרשים ביותר שלנו בבלומפילד בשנים האחרונות קשור לעובדה שהעונה מכבי ת"א זה הרבה הרתעה תודעתית ומעט מאוד תכלס בדשא.
פאקו לקח אותם צעד אחורה ואם הם היו משחקים עם חולצות אחרות ועם פאקו כמאמן, הרבה קבוצות היו מוציאות מהן יותר נק'.
מעט מדי ומאוחר מדי. מצטער, אני מאוד נהנתי מהניתוחים שלך במהלך העונה, אך מאז שמכבי מעט ברחה לה בטבלה, הניתוחים הפסיקו לגמרי, למעשה הניתוח האחרון שהיה עלינו ולא בעקיפין היה על אג'ידה. היו ניתוחים במקום זאת של מכבי, חיפה, והפועל תא וביתר זכו לסיקורים יפים אך אצלנו זה הפסיק. מעניין אותי מאוד למה, והאם זה יקרה שוב, כי זה באמת ביאס אותי ונתן לי הרגשה שהאתר מעדיף קבוצה כזו או אחרת ספיציפית.yrp כתב:https://nivdal.co.il/?p=29598
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- The red one
שובל, יש לנו קבוצה כל כך משעממת טקטית שפשוט לא שווה להתעכב עלייה.
ניתוח מעניין, שמתי לב שלא דיברת בכלל על התפקוד של מליקסון ובוזגלו, והיה מאוד מעניין אותי לדעת ולראות ניתוח שלך, גם מבחינת מספרים, כי ממה שלי יצא לראות במגרש, מליקסון היה מעורב ממש, חילק מסירות, הרוויח כדורים, והיה חלק מאוד פעיל, וכמובן שבגלל שסיים ללא "מספרים" התקשורת קוטלת במיידי, והשאלה שלי אם זה באמת מוצדק ואנחנו קצת עיוורים בגלל שזה מליקסון, או שבאמת היה לו משחק טוב
אהבתי את האזכור לאלישע, אנשים נהיים יצירתים כשזה קשור לשנאה אישית למאמן.אדום בלב בנשמהההה כתב:שובל, יש לנו קבוצה כל כך משעממת טקטית שפשוט לא שווה להתעכב עלייה.
בכל מקרה, משעמת טקטית? היו משחקים מאוד מעניינים מאז, שבאמת חשבתי שראויים לסיקור, בין אם הם שלילים או חיובים היו הפתעה או משחק חשוב.
בש -קש 1-2
נתניה-בש 2-4
בש-עכו 0-3
בש-הפועל רעננה 1-0
היו משחקים מעניינים מבחינה טקטית אז אל תסבן.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- The red one
את המשחק הראשון לא ראיתי כך שאני לא יכול להביע עליו דעה.shovalb9 כתב:
אהבתי את האזכור לאלישע, אנשים נהיים יצירתים כשזה קשור לשנאה אישית למאמן.
בכל מקרה, משעמת טקטית? היו משחקים מאוד מעניינים מאז, שבאמת חשבתי שראויים לסיקור, בין אם הם שלילים או חיובים היו הפתעה או משחק חשוב.
בש -קש 1-2
נתניה-בש 2-4
בש-עכו 0-3
בש-הפועל רעננה 1-0
היו משחקים מעניינים מבחינה טקטית אז אל תסבן.
לא מצאתי עניין בתבוסה בנתניה השחקנים פשוט נראו כלום ושום דבר אם כבר זה עמידה טקטית ראה שכל ילד בן 3 רואה ויודע (מי משאיר את ערן לןוי כל כך פנוי מי?!)
גם לגבי ה0-3 מול עכו לא זכור לי משהו מיוחד .. מסוג המשחקים עם מחצית ראשוה משעממת (קרה לנו הרבה) וגול במחצית השנייה שפתח את המשחק אבל אני זוכר שהגולים היו מהתקפות קבוצתיות, לא ?
וההפסד של רעננה, כנ"ל להפסד של נתניה, ראוי לסקר יותר את הקבוצה היריבה מאשר אותנו.
תקרא לזה שנאה לאלישע, זו המציאות, וזה חל על כל הצוות המקצועי שעוסק בעניין ולאו דווקא עליו. הפועל ב"ש מודל 14/15 (ובתכל'ס גם יותר אחורה אבל עזוב) היא פשוט קבוצה טקטית משעממת וצפוייה..
לדעתי ההתמקדות של מכבי להתקיף מצד ימין הייתה לנצל את החולשה וחוסר הביטחון של אופיר דוידזאדה. הרבה קבוצות עשו את זה השנה נגד באר שבע.
ברור שכטב"ח נכנס יחד עם העייפות של מלול היה המט של פאקו בצד השני.
עד שלא ימצא פתרון לבעיית מגן השמאלי שלנו זו תהייה מטרה נייחת לכל קבוצה נגדנו כולל הפועל עכו.
ברור שכטב"ח נכנס יחד עם העייפות של מלול היה המט של פאקו בצד השני.
עד שלא ימצא פתרון לבעיית מגן השמאלי שלנו זו תהייה מטרה נייחת לכל קבוצה נגדנו כולל הפועל עכו.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
היי שובל.shovalb9 כתב: מעט מדי ומאוחר מדי. מצטער, אני מאוד נהנתי מהניתוחים שלך במהלך העונה, אך מאז שמכבי מעט ברחה לה בטבלה, הניתוחים הפסיקו לגמרי, למעשה הניתוח האחרון שהיה עלינו ולא בעקיפין היה על אג'ידה. היו ניתוחים במקום זאת של מכבי, חיפה, והפועל תא וביתר זכו לסיקורים יפים אך אצלנו זה הפסיק. מעניין אותי מאוד למה, והאם זה יקרה שוב, כי זה באמת ביאס אותי ונתן לי הרגשה שהאתר מעדיף קבוצה כזו או אחרת ספיציפית.
קודם כל תודה.
שנית, אני רוצה להסביר שוב - הבלוג שלנו נכתב לשם שמיים, בלי לראות מזה שקל, אנחנו עושים את זה בשביל הכיף כשיש לנו זמן.
אני כותב אצלנו על ב"ש, ומאז סוף הסיבוב הראשון לא היה לי זמן לניתוח משחקים כמו שהייתי רוצה (אני גם עורך את הבלוג, וזה לוקח עוד זמן. ניתוח משחק וכתיבה לוקחים משהו כמו 4-5 שעות). הלוואי והיו לנו עוד אנשים שרוצים ויודעים לנתח משחקים, אבל כרגע אנחנו 3-4 אנשים, וכשמישהו לא יכול לכתוב על קבוצה, פשוט אין מישהו שיחליף אותו.
זה ממש לא "קיפוח", אלא עניין נסיבתי. עומר ואיה כותבים על חיפה ומכבי (איה כותבת לפעמים גם על בית"ר), לא היתה להם בעיה של זמן ולכן היו יותר פוסטים על הקבוצות האלה.
בנוסף, החלטנו במהלך העונה לכתוב רק על משחקים מרכזיים ותופעות טקטיות מעניינות, כי ברוב המשחקים שכתבנו עליהם לא קרה משהו מעניין במיוחד מבחינה טקטית, וזה התבטא מאוד גם בכמות הקוראים. אין טעם להשקיע כמה שעות על פוסט אם בסוף קוראים אותו רק 300 איש.
העניין הוא שזה לא רק אתם, זה גם אתרים רציניים יותר (כמו דה באזר, למשל) ופחות (כמו ספורט5 או ONE) אחרים. שלא לדבר על שידורים - היה בכלל שבוע שלא שידרו את מכבי ואת חיפה (כי אני את המשחק בסכנין שמעתי ברדיו)?
נמאס כבר מהקיבעון שיש בתקשורת הספורט על הגמוניית מכבי-הפועל-חיפה. זה מייאש ואני בטוחה שאתה מבין.
נמאס כבר מהקיבעון שיש בתקשורת הספורט על הגמוניית מכבי-הפועל-חיפה. זה מייאש ואני בטוחה שאתה מבין.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
את הכסף סופרים במדרגות.
למרות שהפעם לא התפרקנו אחרי השער של מכבי, למרות שהפעם גם חיפשנו לנצח בבלומפילד, עדין נכשלנו במבחן התוצאה, עדין אנחנו שוב כושלים במאני טיים, והפעם זה גם מול מכבי חלשה יותר מקצועית כשאנחנו עם סגל טוב יותר.
כדי לעשות באמת קפיצת מדרגה, אנחנו נהיה חייבים או לנצח את מכבי בבלומפילד (יכול לקרות רק בעונה הבאה כמובן) או לנצח את מכבי בגמר הגביע בסמי עופר (אם באמת נגיע ביחד איתם לגמר).
למרות שהפעם לא התפרקנו אחרי השער של מכבי, למרות שהפעם גם חיפשנו לנצח בבלומפילד, עדין נכשלנו במבחן התוצאה, עדין אנחנו שוב כושלים במאני טיים, והפעם זה גם מול מכבי חלשה יותר מקצועית כשאנחנו עם סגל טוב יותר.
כדי לעשות באמת קפיצת מדרגה, אנחנו נהיה חייבים או לנצח את מכבי בבלומפילד (יכול לקרות רק בעונה הבאה כמובן) או לנצח את מכבי בגמר הגביע בסמי עופר (אם באמת נגיע ביחד איתם לגמר).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!