אני מפחד

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שמעון א
Title: CrazyRed

אני מפחד

שליחה על ידי שמעון א »

אני מפחד שהעונה הבאה תיהיה גרועה יותר.
לפני שאלישע הגיע לב"ש הסתכלנו על מכבי חיפה בקינאה וקראנו לאוהדים שלהם מפונקים. איך הם מעיזים לקלל מאמן שמביא להם אליפות. הנה קיבלנו את אלישע, ו 95% מהאוהדים מתפללים שהוא יעוף כבר.

אני מפחד שזה יקרה גם עם בכר. הציפיות, הלחץ, הנאחס התמידי הזה... אולי אנחנו לא מועדון כזה כמו שאנחנו חושבים. אולי אנחנו בחיים לא יכולים להיות מועדון גדול כמו שאנחנו חולמים. לפעמים מרגיש כאילו יש קללה על המועדון שלא נותנת לו להתרומם.
פעם חסר מאמן, פעם שחקני בית, פעם זרים איכותיים, פעם אצטדיון, פעם צוות מאמני כושר, פעם קפטן...

אולי אלונה עושה משהו לא בסדר? אולי התקשורת צודקת בביקורת על אלונה ואנחנו לא מוכנים לקבל את זה? כאילו שאנחנו מרגישים שלתקשורת מפריע שיש בן אדם שמוכן להשקיע במועדון שיקר לנו כ"כ.

אני מקווה שבכר יצליח לעמוד בציפיות העצומות שיש ממנו. זה יהיה קשה מאוד, הרי כל המדינה כבר מחכה לכישלון שלנו.

סמל אישי של משתמש
שי האדום

Re: אני מפחד

שליחה על ידי שי האדום »

מבין לליבך, אבל חייבים להיות אופטימיים.
אין דרך אחרת, אלונה משקיעה סכומי עתק ולא מתייאשת אז למה לנו להתייאש!!
היא מנסה, מחדשת , חושבת ..והכל בשביל שנצליח.
מתישהו זה יבוא אחי , אתה תראה.
תמונה

E26

שליחה על ידי E26 »

ברק ראוי אך לא בזמן הנכון לטעמי.
איצטדיון חדש, שיא מנויים, תקציב שיא וציפיות לתואר.

מעבר לזה שיש לו המון עבודה עם מה שאלישע השאיר לו, שזה בערך כלום, הוא צריך להתמודד עם אתגרים אישיים בקריירה שלו.

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

בגלל זה רציתי כל כך מאמן זר.
בכר לא אימן במועדון לחוץ, אלא בחממה של איזי... מפחד, מפחד שיקרה פה משהו.

בכל מקרה עמה יעמיק.
תמונה

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

בכר מגיע רעב מאוד, עם המון מוטיבציה להצליח ולהשתיק את המבקרים.
אחד מהדברים שאני חושש מהם זה שכמו הרבה מאמנים צעירים שהגיעו למועדונים עם הרבה כוכבים, הוא ינסה להוכיח שהוא הבוס וכמו גיא לוזון בהפועל יעשה שטות ויפריש בטעות את ברדה או משהו בסגנון שיערער את חדר ההלבשה.

אם לא יעשה משהו שטותי כזה-אני בטוח שהוא יצליח להעמיד קבוצת כדורגל על המגרש, שזאת כבר התקדמות ממה שראינו עד כה.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

העזיבה של אלישע היא סופר מוצדקת.
די, הוא מיצה, הוא לא מוסיף כלום (בכוונה לא אומר גורע) והירידה הצפויה התחילה כבר העונה רק שלמזלנו בתוצאות זה נראה סביר. אין לי ספק שעונה הבאה הנפילה הייתה רק נמשכת ומתעצמת.

את הציפיות בהחלט צריך למתן.
לתואר אנחנו לא יכולים לצפות. מי שיגדיר את זה בתור מטרה שחייבת להתגשם עושה רק נזק.
את הציפיות המקצועיות חייבים להבין שצריך זמן וגב מהקהל כדי לממש.

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

ברק בכר מאמן מצויין, יש לנו סגל מצויין עם שחקנים טובים שפשוט לא עבדו איתם על כדורגל בשנה האחרונה. יש בעלים מדהימה, רעבה ואפילו אצטדיון חדש. אני טוען שברגע ששיתוף הפעולה בין בכר לברדה יהיה טוב העסק יתפוצץ (במובן החיובי). תחשבו חיובי - יהיה חיובי

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

התשובה לחששות שלך היא שתי מילים.
מנהל מקצועי.
גם יפקח על המאמן,גם יעשה סדר ברכש,גם ימנע מאיתנו מבוכות כמו שהיו כאן בינואר ולפני הגמר.
ולגבי בכר,אין סיכוי שהוא יהיה כמו לוזון או רבש,הרבה פחות אימפולסיבי,פחות שחצן,מדבר לעניין ובשפת העם.
על כל רבש וגיא לוזון שתביאו לי,אני אתן לכם כדוגמא את אברם גרנט אחרי עונה בפת קיבל את מכבי והפך אותם לאימפריה ורוני לוי שעלה מהנוער.
הכל תלוי בסבלנות הקהל,זה המפתח.

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

אני חושב ששמעון מבטא בסה"כ את מה שהרבה מרגישים.

אין ספק שנעשות טעויות מצד הבעלים וכנראה שגם ייעשו.
לעולם לא ניתן לדעת מה צופן העתיד אבל אפשר להתכונן אליו בצורה הטובה ביותר.

איצטדיון חדש, שיא קהל מנויים, קבוצה שהריחה צמרת(אפילו שפישלה בסוף), מועדון צמרת ששחקנים לא פוחדים להגיע אליו, בעלים טוב שרוצה להשקיע וגם עושה זאת, מאמן עם המון מוטיבציה, תקציב שיא, צוות אימון חדש(כושר).

עולים כיתה, יהיה עוד רכש הקיץ, עוד סיבוב אירופאי.

אם לא השבוע האחרון אני בספק אם הטופיק היה נפתח. אז המזל במקרה הזה הוא שההתפרקות הגיעה בסוף העונה.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

אדום זקן כתב:התשובה לחששות שלך היא שתי מילים.
מנהל מקצועי.
גם אני חושב ככה.
פשוט לא מאמין שאלונה ואלי ברקת יתנו למישהו להחליט במקומם, להבדיל מגולדהאר. הם לפני הכל ישראלים. וישראלים לא אוהבים שמישהו אומר להם מה לעשות עם הכסף שלהם. גם שחר ושירצקי לא אוהבים, אבל ההבדל בינהם למשפחת ברקת הוא שהם יותר מבינים בכדורגל לצערי.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

עוד משהו, אין מה לפחד.
מצטער, אבל אם התפרקנו בצורה כזו טוטלית זה רק מראה עד כמה הבסיס כאן גרוע ולא נבנה על כלום.
ק"ש עברו בדיוק את אותו דבר, ותפקדו אחרת לגמרי.
מה פשר ההבדל התהומי?

ובהחלט לא רק אלישע אשם שהבסיס פה פשוט עלוב. האשם הראשי, אך בהחלט לא היחידי.
אלונה פקחה את העיניים ובמהלך נכון ידעה לחתוך את אלישע. נקווה שהשכילה גם לגבי כל השאר.

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

מתפלל ומאמין שברדה יעמוד לצידו ויחבר אותו לקבוצה. ברדה הגיע לאן שהגיע בזכות העבודה הקשה והמקצועיות שלו אין סיבה שלא יעריך את בכר. בכר משדר שהוא מבין את המקצוע וכל הזמן משפר ולומד. כשחדר ההלבשה לצידו של המאמן, שידרוש מהם בלי מילימטר של פשרות, אך ידע גם לשמור על יחסי אנוש טובים, קהל שיעשה את התפקיד שלו בסוף זה יתפוס, אי אפשר אחרת. גם קללת במבינו נשברה.
אני רק מקווה שכמו שאלונה השכילה להבין שעם אלישע לעולם לא נגיע מעבר לאן שהגענו, היא תדע להמשיך ולהתייעל בעוד תפקידים ותשפר את המעטפת במקצועית של כל הקבוצה.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אני מוכן לספוג את העונה הזאת כאוהד,אם אלונה הפנימה והפיקה לקחים אישיים בחלק מההתנהלות שלה העונה שלימדה אותה שבמגרש של הכרישים צריך להיות כריש גדול יותר.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

לא יהיה פה מנהל מקצועי.
אם אלונה הייתה רוצה, היא הייתה ממנה מישהו לתפקיד לפני החתמת המאמן.

סמל אישי של משתמש
dov0211

שליחה על ידי dov0211 »

העונה לא תיפול או תקום על בכר...העונה תיפול או תקום על המעטפת...צוות מקצועי ניהולי שייתמוך במאמן ושחקנים...יש סיבה מדוע מכבי לוקחת את כל התארים ומחליפה מאמן כל עונה, שהרי לנו יש את כל הכילים להצליח, בעלים ששופך כסף בסיס אוהדים רחב איצטדיון חדש בעונה הבאה וקבוצה רעבה לתארים....אז מה חסר? צוות מקצועי ששווה יותר מעוד חלוץ או עוד קשר, מקווה שבמועדון יפנימו את זה ויפסיקו עם חלוקת הג'ובים למקורבים

שלח תגובה