אז מה אנחנו רוצים בעצם?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

אז מה אנחנו רוצים בעצם?

שליחה על ידי yedidel »

אז אחרי שהויכוח בין מתנגדי אלישע לתומכיו הוכרע סופית גם אצל אלונה וגם פה בפורום אחרי השבוע הזוועתי הזה (ובינינו אלישע? הערכתי אותך מאוד אבל אם לא היתה לך היכולת לשמור על מסגרת קבוצתית אחרי ההודעה של אלונה היית צריך להגיד לה ולעזוב מיד), הגיע הזמן להגדיר מטרות.

השנתיים האחרונות "על הנייר" היו מוצלחות. התבססנו בצמרת, פעמיים אירופה ופגיעה מוצלחת בזרים.

השאלה איזה מטרות ברק יקבל? הרי בטבלה המטרה האפשרית היחידה היא אליפות.

כדורגל יפה? זה לא מטרה, זה אמצעי. ועם כל הקלישאות אנחנו יודעים שזה לא ממש קיים בארץ ושזה בטח לא יספק אף אחד אם נדרדר כמה מקומות בטבלה.

סמל אישי של משתמש
Totti

Re: אז מה אנחנו רוצים בעצם?

שליחה על ידי Totti »

אני באמת ובתמים חושב שהדברים שאמר גורדי ערב המשחק האחרון בנינו בוסרמיל
משקפים את המציאות בצורה נכונה.
אנחנו עושים את הדברים נכון, אנחנו בכיוון, חסר לנו משהו קטן כדי לזכות בתארים.

המשהו הקטן בעניי, נמצא מעבר לפינה והוא בהחלט בר השגה.
שדרוג של הצוות המקצועי בצורה ניכרת והחתמה של 2-3 שחקנים נוספים שיהוו בסיס עמוק יותר וטוב יותר לסגל הקיים שהוא טוב גם ככה, מסוגלים לשים אותנו במקומות הגבוהים ביותר.

הגיעה השעה לפתוח עונה ולא לדבר על מכבי, לא להזכיר עד כמה התחרות קשה ולפרגן לחיפה ולרכש שעשו, הגיעה השעה להגיד במסיבת העיתונאים של פתיחת העונה, "בנינו קבוצה שרוצה לזכות בכל התארים, יש לנו את השחקנים הכי טובים בארץ בכל עמדה ופחות מזה יהיה כשלון".

במילה אחת, אליפות.
ברק מגיע כדי לקחת אליפות, כדי לנפץ את תקרת הזכוכית, זה אפשרי
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

לדעתי, תואר.
רצוי אליפות אבל גם מאבק לאליפות + גביע יקנה לברק עוד עונה.
בראש ובראשונה חייבים לעשות סדר בקבוצה, תוכנית משחק, שיטה, תוכנית, תקראו לזה איך שאתם רוצים אבל להפסיק עם שיטת "שחקן נשמה" שעובר 10 שחקנים לבד או בועט מ40 מטר לשער.

סתם כאגב שאני חייב לציין, הודעה שקראתי היום ממישהו שכתב בפייסבוק, מדהים כמה שהוא צודק.
"בקבוצה נמנעו מלהציב מטרות אבל היה ברור לכולם שפחות הצלחה מהעונה הקודמת לא תתקבל ובזה לא עמדנו.
נכנסנו לפליאוף במינוס 5 ממכבי ובקבוצה כבר נשמעה המילה אליפות וגם בזה לא עמדנו.
אחרי ההפסד בבלומפילד בקבוצה אמרו שהמטרה היא גביע ולשמור על הסגנות וגם בשתי המטרות האלה לא עמדנו!!!
אני כבר לא מדבר על הכישלון באירופה בתחילת העונה ועל מה שקרה בינואר.
אז שמישהו יסביר לי כמה דעת קהל אפשר לגנוב שאלישע עומד מול המצלמה אחרי עוד הפסד מביש היום ואומר שהעונה הזאת מוצלחת יותר מקודמתה."

אחח..פטרייה מזוינת.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

doctorslayer כתב:לדעתי, תואר.
בראש ובראשונה חייבים לעשות סדר בקבוצה, תוכנית משחק, שיטה, תוכנית, תקראו לזה איך שאתם רוצים אבל להפסיק עם שיטת "שחקן נשמה" שעובר 10 שחקנים לבד או בועט מ40 מטר לשער.

סתם כאגב שאני חייב לציין, הודעה שקראתי היום ממישהו שכתב בפייסבוק, מדהים כמה שהוא צודק.
"בקבוצה נמנעו מלהציב מטרות אבל היה ברור לכולם שפחות הצלחה מהעונה הקודמת לא תתקבל ובזה לא עמדנו.
אחרי ההפסד בבלומפילד בקבוצה אמרו שהמטרה היא גביע ולשמור על הסגנות וגם בשתי המטרות האלה לא עמדנו!!!
אז שמישהו יסביר לי כמה דעת קהל אפשר לגנוב שאלישע עומד מול המצלמה אחרי עוד הפסד מביש היום ואומר שהעונה הזאת מוצלחת יותר מקודמתה."

אחח..פטרייה מזוינת.
לגמריי
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

לא חושב שמבחינת מטרות נכשלנו העונה.
הגענו לאירופה וזאת הצלחה. אמנם רק על הנייר כי הכדורגל היה מביך בהרבה משחקים, אבל עדיין הצלחה. עם כל הכבוד לסגל שלנו, מכבי עדיין טובה יותר בהרבה. מכל הליגה לא רק מאיתנו.
גביע זה מזל. אי אפשר לבנות על גביע. יכלנו לקבל את מכבי בסיבוב הראשון בגביע וכל הכאב לב הזה לא היה קורה.

מה אנחנו רוצים?
קבוצה שלוחצת על היריב ליד ה 16 שלו רוב הזמן ולא נותנת ליריב להניע כדור.
קבוצה רעבה
שחקנים עם מחוייבות
מאמן יצירתי שלומד מטעויות ושיהיה סמכותי מול השחקנים ומול הצוות שלו
וכן, לנסות לזכות באליפות.
נערך לאחרונה על ידי שמעון א ב 25 מאי 2015, 08:50, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

להתמודד עם מכבי בכבוד ולא כמו העונה שאם מכבי לא היו כ"כ פראיירים הם היו זוכים באליפות כבר במרץ.
להראות כמו שצריך באירופה ולנסות להגיע כמה שיותר רחוק.
נשמח לזכות בגביע ובטוטו.

אבל כן, כמו שאמרו כאן- כדורגל טוב, חדר הלבשה בריא ושנרגיש שאנחנו אוהדים מועדון כדורגל מקצועני שמתנהל כמו שצריך ולא חרטבונה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אני רוצה מה שרציתי כל העונה, כדורגל נורמלי עם קבוצה שלוחצת את היריב ולא נלחצת על ידו.
קבוצה שיודעת לשחק גם מול קבוצות שמצופפות והכי חשוב קבוצה עם כושר גופני גבוהה מנטליות בריאה שמגיעה לפלייאוף העליון בגאווה ולא עם הזנב מקופל בין הרגליים.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

doctorslayer כתב:לדעתי, תואר.

אחח..פטרייה מזוינת.
ראיתי את התגובה שלו אתמול בשידור החי. אני לא יודע אם הוא מאמין לעצמו כשהוא אומר את זה. או שהוא בונה על זה שהפרשנים בארץ עצלנים ומכבדים אותו מספיק כדי להדבק במחשבה ההזייתית הזו.
אלישע, זמן החופשה השנתית שלך מתקרב. אל תיסע לאמסטרדם, גם ככה אתה כל הזמן בהזיות. תמצא לך יעד אחר בלי סמים...

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

אם לא נזכה בתואר אני לא אתאכזב,
אתאכזב רק אם לא נתמודד עם מקקי כמו שצריך, העונה הייתה לנו הזדמנות לקחת תואר כי מקקי הייתה לא טובה כל כך השנה,
אבל הפסדנו גם בגביע עם הפסד משפיל וגם אליפות - שלא באמת נאבקנו.
תמונה

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

מי שמעמיד אליפות כמטרה- רק עושה נזק.
המטרה בעיניי היא לבנות אלטרנטיבה אמיתית למכבי. ביום שהיא תיפול - קבוצה שתדע לקחת.
אולי אנחנו לא אוהבים את זה, אך סיפור האליפות תלוי קודם כל בהם.

לא היינו אלטרנטיבה אמיתית בשום שלב עם אלישע. בכל פעם שהגענו למאני טיים התמוטטנו כמו מגדל קלפים בהוריקן.
ולזה נוסיף הצלחה עד כמה שאפשר באירופה.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

לנצח בסמי עופר. ואת רעננה.

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

מספיק לי לראות שרעננה ועכו לא לוחצות אותי אצלי בבית, לראות שקבוצות שעולות לכאן מעדיפות מערך נסוג, מחפשות לעקוץ...

נמאס לי להיות בצמרת בזכות הברקות של שחקנים, אני רוצה רוצה להיות שם כי הקבוצה שלי נראית טוב.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

חבר'ה דווקא העונה כן נתנו פייט למכבי בניגוד לעונה קודמת. פרט לגמר, כל המשחקים מולם העונה נראינו טוב. התוצאה האסטרטנומית בגמר חיברנה לנו הכל.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

לצפות לתואר זו טעות, אנחנו עדיין לא שם.
להתקדם שלב באירופה ולהגיע לשם שוב שנה הבאה זו מטרה ראויה וכמובן שנראה כמו קבוצה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

כל עוד מכבי מתנהלת בצורה שהיא מתנהלת יהיה קשה מאוד לקחת ממנה תואר בזמן הקרוב.
יחד עם זאת אין שום מניעה להצהיר שרוצים אליפות.
מבחינתי יותר ריאלי הגביע,שמירה על איזור הצמרת והצלחה עילאית תהיה אם נגיע לשלב הבתים,שזו תהיה קפיצת מדרגה אמיתית למועדון שלנו.

שלח תגובה