אובר ציפיות, מגיעים מוקדם מדי לשיא וסדר המשחקים.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

אובר ציפיות, מגיעים מוקדם מדי לשיא וסדר המשחקים.

שליחה על ידי oranu »

טוב אולי זאת רק תחושה אישית שלי ואולי אחרים מרגישים אותו דבר אבל נראה לי שיש אובר ציפייה מטורף בקרב הקהל.

אני לא מדבר על יושבי הפורום למינהם אלא על הקהל בכללי, אתמול במצב של 2-0 דקה 75 ראדי מחזיר כדור אחורה כשהייתה לו אפשרות ללכת קדימה ואני שומע קללות ועצבים וגידופים, איך לא נתתם את השלישי וכו' וכו'.

אנשים מצפים מהקבוצה לדרוס ב 2-3 חתיכות במחצית (וזה טוב אם זה היה מתוך ווינריות) אבל הגישה היא תובענית למדי.

עוד 2 דברים שמפריעים לי -
אנחנו הכי טובים בליגה מבחינת יכולת אבל זה ממש לא המאני טיים והדרך עוד ארוכה, יש עבודה קשה לצוות האימון ולברק בכדי לשמור על פורמה גבוהה במשך 27 מחזורים שנותרו.

והדבר שהכי מפריע לי -
אנחנו ומכבי עם אותו מספר נקודות רק שהם שיחקו בחוץ מולינו מול חיפה ומול הפועל (ניצחו בכולם) ואנחנו אירחנו גם אותם גם את חיפה וגם את הפועל.

סביר להניח שעד סוף הסיבוב התוצאות שלנו ושלהם יהיו דומות כי אנחנו בעיקרון משחקים מול אותן קבוצות וכולן חלשות למדי, מאמין שיהיה איבוד נקודות אחד לכל קבוצה עד סוף הסיבוב.

מה שאומר שבכדי להגיע לפלייאוף מהמקום הראשון (סופר חשוב גם מנטלית וגם מבחינת לוח משחקים) אנחנו נצטרך לתת סיבוב שני מפחיד כי לשחק פעמיים בסמי עופר פעמיים בבלומפילד ובמושבה זה 5 משחקים סופר קשים מתוך 13 בסיבוב, מקווה שהחזרה של בוזי ובן מהפציעות תביא את הרענון הדרוש כדי לשמור על הרמה גם בסיבוב הבא ולהמשיך בקצב צבירת נקודות גבוה.

עכשיו כל כך כואב ההפסד המזדיין להם בטדי שלא הגיע להם ועוד יותר הנצחון הדוחה שלהם על פתח תקווה בחוץ.

סמל אישי של משתמש
bs war

Re: אובר ציפיות, מגיעים מוקדם מדי לשיא וסדר המשחקים.

שליחה על ידי bs war »

ןכמובן שעוד חודש וחצי הם גם עפים מאירופה.
בקיצור, יהיה מאוד קשה.

דרך אגב לא יודע מה עשיתם מסמי עופר, מסתמן כאחד המגרשים הקלים השנה.

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

אנחנו ממש לא בשיא, אנחנו רק מתחילים להתחבר ואנחנו נראה הרבה יותר מפחיד,לטעמי אנחנו ב 50% פוטינצאל כרגע.
תרשום, השנה מנצחים בסמי עופר ובבלומפילד.

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

יש משהו במה שאתה אומר אבל אני להבדיל מכל הפרשנים בשקל שיש בתקשורת שלנו, שטוענים שהחזרה של בוזגלו ושהר תעשה צרות לבכר אז אני חושב בדיוק הפוך.
זו תהיה תוספת כוח משמעותית, וכששחקנים כמו בוזגלו ושהר יעלו מהספסל(ראו דוגמא נגד רעננה מה שקרה) אז אני מאמין שנזכה בהמשכיות בכל הקשור ליכולת של עכשיו.
תמונה

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

שי האדום כתב:יש משהו במה שאתה אומר אבל אני להבדיל מכל הפרשנים בשקל שיש בתקשורת שלנו, שטוענים שהחזרה של בוזגלו ושהר תעשה צרות לבכר אז אני חושב בדיוק הפוך.
זו תהיה תוספת כוח משמעותית, וכששחקנים כמו בוזגלו ושהר יעלו מהספסל(ראו דוגמא נגד רעננה מה שקרה) אז אני מאמין שנזכה בהמשכיות בכל הקשור ליכולת של עכשיו.
חושב כמוך, העומק הכי חשוב בעונה הזו והם יוסיפו מימד ענק.
גם אליניב גם טוני וגם מאור לא יהיו בכושר שיא כל משחק עד סוף העונה, זה טוב שמאור ובן יחזרו ויתחרו על חולצת ההרכב.

לגבי הנצחונות בבלומפילד וסמי למגיב מעל -
הלוואי אמן ואמן כן יהי רצון עמה יעמיק טפו חמסה ניצחון עליהם בבלומפילד ועל חיפה בסמי בסיבוב הבא ואתה לוקח אליפות.

לא בגלל ה 6 נקודות רק בגלל המחסום המנטלי ושבירת תקרת הזכוכית, לנצח את האלופה בבית שלה אחרי כל כך הרבה זמן זה בעצם יוכיח לשחקנים שזה שלה והם יעשו את זה, לצערי לא חושב שזה יקרה, הלוואי ואתבדה.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

העונה אף מגרש לא אמור להיות מפחיד , קשה כן אבל לא מפחיד השנה אני בא עם ציפיות לנצח בכל משחק ומשחק מה שלא היה , יש לנו קבוצה טובה ספסל טוב ומאמן שמשדר לשחקנים שאפשר וצריך לעשות את זה בכל מגרש , סמי עופר הוא הנאחס שלנו עוד לא ניצחנו שם , הפעם אנחנו באים למכבי לא להפריע אלא לנצח , זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

לגביי החשש מפיק מוקדם- רשמתי בפוסט אחר לפניי כשבוע בערך את אותו דבר, מצטרף לחששות ומקווה כמובן להמשיך ולהתבדות.

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

הקהל הזה צמא לתארים ולכן אפשר להבין את הלחץ הזה לזכות בתואר.
קהל אמיתי לא זקוק לתואר כדי לבוא למגרשים, אבל הוא זקוק לתואר כדי לגרום לו לרגש כל פעם מחדש,
אפשר להבין מצד אחד תקהל ומצד שני יש צורך להוריד את רף הציפיות, גם אני מרגיש תלחץ על כל מסירה לא נכונה או מהלך לא מדויק,
זה כדורגל ונראה עוד הרבה כאלה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

bs war כתב:
דרך אגב לא יודע מה עשיתם מסמי עופר, מסתמן כאחד המגרשים הקלים השנה.
אני אזכור לך את המשפט הזה לפני מכבי חיפה, שלדעתי יצברו פורמה עד אז ויהיה הרבה מאוד קופים.

לגבי הפוסט עצמו, אני מבין את החששות אבל לא דואג כ"כ.

יהיה לך תוספת כוח של בוזגלו ושהר, 2 שחקנים בקנה מידה מפחידה לאבד, ונראה עוד יותר טובים איתם.
תוסיף לזה רכש בינואר, שלשם שינוי אני רואה את בכר הולך עם זה בדרך נכונה, ותקבל קבוצה הרבה יותר טובה משהחששות שלך נתנו.

אני אגב חושב שמכבי ת"א בטוח תאבד נקודות ב3 משחקים הללו, כי יש לה עוד 3 משחקי ל"א בין לבין.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

שלח תגובה