הפינה האופטימית למחזור ה-20
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
הפינה האופטימית למחזור ה-20
תכף נפרט אבל מעל הכל הקהל.
טרנר הגיע לווליומים חדשים היום.
Re: הפינה האופטימית למחזור ה-20
תכלס !
הקהל של ביתר ידוע בעוצמותיו , מלבד ה5 דקות האחרונות , השתקנו אותם בענק !! שאפו לקהל שלנו !
אוגו בעל בית , קשה לי לחשוב שימכר בעונה הבאה יהיה קשה למצוא לו מחליף .
הקהל של ביתר ידוע בעוצמותיו , מלבד ה5 דקות האחרונות , השתקנו אותם בענק !! שאפו לקהל שלנו !
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
אני לא מבין למה החלטתם שאוגו הולך...הראל כתב:תכלס !
כולם היו מצויינים היום.
נפרגן למתן אוחיון ששיחק בלם והיה נהדר ומהארן ראדי שעשה עבודה הגנתית מצויינת.
נפרגן למתן אוחיון ששיחק בלם והיה נהדר ומהארן ראדי שעשה עבודה הגנתית מצויינת.
הקהל היה פנטסטי היום!
בוזגלו כוכב, 3 שערים ב-4 משחקים אני חושב. דוידזאדה היה מעולה גם כן.
ברדה גם כן חד מאוד ואם היה נשאר בטוח היה כובש, הוא שיפר את הדריבל ומסירה שלו העונה בצורה נהדרת ועושה עבודה אדירה.
אוגו ונוואקמה כמו תמיד בעלי הבית. אוחיון עשה אחלה עבודה.
איזה 20 דקות מדהימות של כדורגל אחרי הגול. חבל שהורידו קצב לקראת הסוף אבל החילופים שידרו לשחקנים שהם שומרים כוחות לפ"ת.
יאללה גביע!
בוזגלו כוכב, 3 שערים ב-4 משחקים אני חושב. דוידזאדה היה מעולה גם כן.
ברדה גם כן חד מאוד ואם היה נשאר בטוח היה כובש, הוא שיפר את הדריבל ומסירה שלו העונה בצורה נהדרת ועושה עבודה אדירה.
אוגו ונוואקמה כמו תמיד בעלי הבית. אוחיון עשה אחלה עבודה.
איזה 20 דקות מדהימות של כדורגל אחרי הגול. חבל שהורידו קצב לקראת הסוף אבל החילופים שידרו לשחקנים שהם שומרים כוחות לפ"ת.
יאללה גביע!
דודזאדה היה מצוין. כל הכבוד.
אהבתי גם את המשחק של ברדה. חבל מאוד שלא כבש.
אהבתי גם את המשחק של ברדה. חבל מאוד שלא כבש.
הכי אופטימי היה לשמוע את העידוד של ביתר סוף המשחק. הגענו למצב שקבוצות לא באמת בונות על להוציא פה נקודות. אלא רק לא להתבזות מולנו. סוג של אנחנו מול מכבי עד השנה.
משחק מעולה חוץ מהעשר דק האחרונות, היה צריך להגמר ברביעייה.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ברדה: מבחינתי האיש שלנוכבר עונה שלישית מודה שלא הערכתי אותו מספיק בסוף העונה שעברה אבל בלעדיו זה נראה כאילו יש לנו שחקן פחות על המגרש.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
משחק שלמראית עין נראה בינוני, אבל מבט על היריבה והמיקום מראים את הגדולה שלנו. למרות שזו הפינה האופטימית יש בי פזילה קלה לפסימי וזה הקושי של מליקסון ובוזגלו להתבלט ביחד ולצערי אני זוקף את זה דווקא יותר לבוזגלו שהוא פשוט סוליסט ותמיד הוא נראה טוב גם אם הקבוצה הרבה פחות, ופה הבעיה שאולי דווקא בוזגלו הוא זה שיוצר את הבעיה.
אגב בוזגלו שחקן מצויין אבל לדעתי הקבוצה גדולה ממנו והשילוב וואקמה מליקסון במיוחד טוב ממנו.
אגב בוזגלו שחקן מצויין אבל לדעתי הקבוצה גדולה ממנו והשילוב וואקמה מליקסון במיוחד טוב ממנו.
נערך לאחרונה על ידי talb55 ב 24 ינואר 2016, 23:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Guevara כתב:הכי אופטימי היה לשמוע את העידוד של ביתר סוף המשחק. הגענו למצב שקבוצות לא באמת בונות על להוציא פה נקודות. אלא רק לא להתבזות מולנו. סוג של אנחנו מול מכבי עד השנה.
וואלה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- The red one
העידוד הכי טוב בטרנר BY FAR.
כל השחקנים היו טובים היום. לא קופץ לי מישהו שבלט מעל כולם, אולי מליקסון ואווקמה.
כל השחקנים היו טובים היום. לא קופץ לי מישהו שבלט מעל כולם, אולי מליקסון ואווקמה.
talb55 כתב:משחק שלמראית עין נראה בינוני, אבל מבט על היריבה והמיקום מראים את הגדולה שלנו.
זה לא הגדולה שלנו , היינו היום בהילוך 3-4 וניצחנו בקלות , זה רק מעצים את הבדלי הרמות בינינו ומכבי לשאר הליגה.
שיר צדק=קנבארו
העידוד באמת היה ממש טוב היום.נראה לי אולי בגלל הקור אנשים רצו להיתחמם על ידי קפיצותYallaHapoel כתב:תכף נפרט אבל מעל הכל הקהל.
- The red one
הקור שגרם לאנשיםם לקפוץ + משחק מול בית"ר שאנשים מקבלים נגדם אקסטרה דירבון ולא משנה באיזה מקום הם ואיזה מפעל + הגול בהתחלה + משחק טוב כמעט לכל אורך המשחק = עידוד מעולה.a-t כתב: העידוד באמת היה ממש טוב היום.נראה לי אולי בגלל הקור אנשים רצו להיתחמם על ידי קפיצות
לצערנו 4 הפרמטרים האלה כמעט ולא קרו אף פעם העונה ביחד, ולכן היום היה העידוד הכי טוב שאותו אולי נשווה רק בפלייאוף מול מכבי ת"א ובית"ר.