עדיין חזקים- סיכום התיקו מול מכבי חיפה בשבע בום
עדיין חזקים- סיכום התיקו מול מכבי חיפה בשבע בום
תעצרו את השחיטה,
עצרו את הקיפולים,
תמשיכו להאמין.
או כמו שאמר סתיו אלימלך "בעזרת השם, כנראה שנועדנו לעשות את זה בצורה הקשה"
https://7-boom.co.il/games-summary.php?article=12" onclick="window.open(this.href);return false;
עצרו את הקיפולים,
תמשיכו להאמין.
או כמו שאמר סתיו אלימלך "בעזרת השם, כנראה שנועדנו לעשות את זה בצורה הקשה"
https://7-boom.co.il/games-summary.php?article=12" onclick="window.open(this.href);return false;
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
Re: עדיין חזקים- סיכום התיקו מול מכבי חיפה בשבע בום
שוב תודה על ההשקעה.
הנתונים של ברדה ובוזגלו מדברים בעד עצמם. 1/12 בדריבלים ו11 איבודי כדור יחד כאשר סה"כ מסירות מפתח פחות בטהא ובראון זה על סף המביך.
בעיטה 1 למסגרת וגם היא רק בדקה ה88.
לא משנה מה הסיבה - הם כרגע לא בכושר טוב.
טוני ומליקסון צריכים לפתוח במקומם.
מצידי שמליקסון ישחק עד אשר יבקש לצאת מכאבים ולא הפוך. הגדולה של מכבי תל אביב זה להבקיע מוקדם. אנחנו כבר מזמן לא כבשנו ב20 דקות הראשונות. אם אני זוכר נכון זה היה בבלומפילד נגד מכבי תל אביב.
הנתונים של ברדה ובוזגלו מדברים בעד עצמם. 1/12 בדריבלים ו11 איבודי כדור יחד כאשר סה"כ מסירות מפתח פחות בטהא ובראון זה על סף המביך.
מצידי שמליקסון ישחק עד אשר יבקש לצאת מכאבים ולא הפוך. הגדולה של מכבי תל אביב זה להבקיע מוקדם. אנחנו כבר מזמן לא כבשנו ב20 דקות הראשונות. אם אני זוכר נכון זה היה בבלומפילד נגד מכבי תל אביב.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
נמנעתי מלומר זאת באופן חד משמעי ונחרץ בכתבה. למרות הרצון להיות אובייקטיבי, אין לי כוונה לפגוע בשחקנים שלנו.גדי כתב:שוב תודה על ההשקעה.
אבל כן, זה היה משחק מאוד חלש של ברדה ומאור
- ForeverRed
הנתונים של בוזגלו וברדה אכן מדברים בעד עצמם.
הייתי שמח לקבל נתונים על הובאן שהיה השחקן הטוב על המגרש במחצית הראשונה.
ההוצאה שלו פגעה בנו מאוד.
הייתי שמח לקבל נתונים על הובאן שהיה השחקן הטוב על המגרש במחצית הראשונה.
ההוצאה שלו פגעה בנו מאוד.
לטעמי יש מקום לנסות ולהשאר במערך קבוע של שלושה באמצע (בראון, אוגו והובאן) כשהובאן מבחינתי שחקן חופשי, נווקמה ושהר באגפים וברדה בחוד. הדבר שלי בלט מאוד במחצית הראשונה שהשליטה האופטית לא תורגמה למצבים בגלל שלא היה לנו שחקן שמסוגל לתת כדור חכם פנימה יחד עם שחקני אגף שמרווחים את ההגנה לצדדים. בוזגלו כל הזמן נע לאמצע וגורם לצפיפות יתרה. נווקמה חייב להיצמד לקו ולעשות שמות במגינים כמו שהוא יודע ועל ידי כך יאפשר להובאן, אוגו ואפילו בראון יותר מרווחים באמצע
מציע שתשלח לאורי קופר את זה. מניח שגם הוא יוכל לשפוך אור בעזרת הנתונים שהוא מרבל.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- dardasmiley
נתונים מעולים, כלי מאוד חזק לניתוח משחקים. בעיניי המלל מסביב קצת מסורבל ולא תמיד קשור לניתוח טקטי.
מתוך זה, ניתן לראות בבירור שברדה זה לא ברדה ובוזגלו זה לא בוזגלו ומה כבר יש להוסיף.
מתוך זה, ניתן לראות בבירור שברדה זה לא ברדה ובוזגלו זה לא בוזגלו ומה כבר יש להוסיף.
אני חושב ששיחקנו במערך הרגיל 4-3-3 אולי 10 דק' . אח"כ זה ישר עבר ליהלום .
א. אי אפשר בלי מלל "המסורבל". על כל אחד שמבין עניין, יש בקהל שלנו 1500 חסרי מושג בעליל.
ב. ראיתי את המשחק בשידור חוזר. התלבטתי אם היה " יהלום". חזרתי טייק ועוד טייק לאחור, בוזגלו בעיקר מבלבל. לא נעים להגיד, היה בלאגן, לא ממש יהלום.
ב. ראיתי את המשחק בשידור חוזר. התלבטתי אם היה " יהלום". חזרתי טייק ועוד טייק לאחור, בוזגלו בעיקר מבלבל. לא נעים להגיד, היה בלאגן, לא ממש יהלום.
איזה יהלום? מגנוליה במקסימום...הראל כתב:אני חושב ששיחקנו במערך הרגיל 4-3-3 אולי 10 דק' . אח"כ זה ישר עבר ליהלום .
- ForeverRed
שיטת עלא בבלא.
שזה הלך בטדי היתם מבסוטים , שזה לא הלך מול חיפה אז זה לא טוב וזה מגנוליה וזה על בבלא
זה התאים בול לטדי, זה לא התאים לחיפההראל כתב:שזה הלך בטדי היתם מבסוטים , שזה לא הלך מול חיפה אז זה לא טוב וזה מגנוליה וזה על בבלא
אין בעיה , הוא ראה שזה לא הלך ולא התאים אז הוא שינה במחצית . בהימור גדול יש לציין.
אם זה היה עובד הוא היה מוריניו
זאת הבעיה, למה צריך את ההימורים האלה?הראל כתב:אין בעיה , הוא ראה שזה לא הלך ולא התאים אז הוא שינה במחצית . בהימור גדול יש לציין.
מה אתה בגמר גביע בפיגור דקה 80?
עובדתית בטרנר אנחנו שווים גול בכל משחק. תשמור על המערך, תחזיק בכדור ושחק מסודר.
במקרה הצורך תעבור ל-2 קשרים אחוריים ותכניס שחקן תוקף. לעבור ל-3 בלמים שכולם מפקירים
את ההגנה וכשאלירן עטר במגרש, זאת התאבדות. אותו דבר קרה גם מול סכנין.
לגבי טדי זה פחות רלוונטי, בליגה שלנו למדנו שברגע שאתה נותן את הראשון זה כבר לא משנה,
קשה לרדוף אחרינו.