צביקה הדר - סליחה.
צביקה הדר - סליחה.
סליחה על זה שיש לנו אוהדים פרימיטיביים ברמה כזו שביקשו ממך לא להגיע למשחק השבת בטענה שאתה המנחוס של הקבוצה.
צר לי שהסכמת, ועוד יותר צר לי שלא תחווה משחק אליפות לראשונה בחייך ומי יודע אם תחווה בעתיד (הלוואי שכן)
חבל שנכנעת לעדת פרימיטיביים, אבל זו החלטה שלך.
אתה תמיד היית ותשאר בעיני, שגריר מכובד של אוהדי הקבוצה המייצג את אינטרס הקבוצה בכל מקום אפשרי.
תודה וסליחה.
צר לי שהסכמת, ועוד יותר צר לי שלא תחווה משחק אליפות לראשונה בחייך ומי יודע אם תחווה בעתיד (הלוואי שכן)
חבל שנכנעת לעדת פרימיטיביים, אבל זו החלטה שלך.
אתה תמיד היית ותשאר בעיני, שגריר מכובד של אוהדי הקבוצה המייצג את אינטרס הקבוצה בכל מקום אפשרי.
תודה וסליחה.
Re: צביקה הדר - סליחה.
מה יהיה איתך?
זה מרגיש כאילו אתה ממש מנסה לפתוח פוסטים הכי טיפשיים שאפשר.
השבוע הכי עצבני, מלחיץ, מותח בהיסטוריה שלנו כאוהדים ואתה מתעסק בשטויות כמו צבע החולצה וצביקה הדר.
זה מרגיש כאילו אתה ממש מנסה לפתוח פוסטים הכי טיפשיים שאפשר.
השבוע הכי עצבני, מלחיץ, מותח בהיסטוריה שלנו כאוהדים ואתה מתעסק בשטויות כמו צבע החולצה וצביקה הדר.
תאכלס זה מעליב כשקוראים לך מנחוס.
זה היה מצחיק בהתחלה, אבל כשכל הרשת צוחקת על חשבונך זה לא נעים בכלל.
לדעתי הוא פגוע מכל זה שמתייחסיםמאליו כמו אל מצורע.
אני מקווה שהוא יגיע למשחק ושאלוהים יתן לכולנו לחגוג אליפות במוצ"ש הקרוב.
זה היה מצחיק בהתחלה, אבל כשכל הרשת צוחקת על חשבונך זה לא נעים בכלל.
לדעתי הוא פגוע מכל זה שמתייחסיםמאליו כמו אל מצורע.
אני מקווה שהוא יגיע למשחק ושאלוהים יתן לכולנו לחגוג אליפות במוצ"ש הקרוב.
חבל שהוא לא בא
סך הכל זה הוא שפרסם את זה שהוא מנחוס. הוא יכול להאשים רק את עצמו
למה הוא צריך להתחבא כמו גנב?הראל כתב:שיגיע וישב בחדר התקשורת ויראה בטלויזיה , שלא יראו אותו
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
חחחחחחח גדוללmaor20094 כתב:מטיף מוסר על פרימיטיביות ופותח נושא על חולצות כחולות,
עד מתי ?
גיל שגיב, תודה לך.
וזאת ממש לא הודעה צינית, אני מודה לך מעומק ליבי שבשבוע הכי לחוץ וארוך בחיים שלי שכולו מלא במחשבות רק על דבר אחד(וזה לא שאין לי דברים אחרים לעשות השבוע), אתה מצליח להסיח את דעתי פעם אחר פעם בנושאים היתוליים כאלה ואחרים, ולהעביר עוד כמה דקות בכיף מהשבוע הזה.
גם אם זאת לא הייתה הכוונה המקורית שלך, תודה.
וזאת ממש לא הודעה צינית, אני מודה לך מעומק ליבי שבשבוע הכי לחוץ וארוך בחיים שלי שכולו מלא במחשבות רק על דבר אחד(וזה לא שאין לי דברים אחרים לעשות השבוע), אתה מצליח להסיח את דעתי פעם אחר פעם בנושאים היתוליים כאלה ואחרים, ולהעביר עוד כמה דקות בכיף מהשבוע הזה.
- yanivnew91
תגובת השנהmaor20094 כתב:מטיף מוסר על פרימיטיביות ופותח נושא על חולצות כחולות,
עד מתי ?
שמע ילד אתה תגלית העונה , הפכת לקלטינס/נטע לביא של הפורום.Noam98 כתב:גיל שגיב, תודה לך.
אתה ענק!
הוא בעצמו אמר שהוא מאמין שהוא המנחוס אז מה יש לכם , אם הבנאדם מאמין בזה שהוא הבעייה ולא רוצה להגיע אז מה הבעייה פה לא הבנתי ? זה שי !

- dardasmiley
כל אחד מאיתנו היה חותם על להעדר מהמשחק בתמורה לאליפות.
אני אפילו מתחיל לחשוב שאולי עדיף להעדר מרצון, לחסוך את כל המתח, לא בטוח שאני עומד בזה.
אני אפילו מתחיל לחשוב שאולי עדיף להעדר מרצון, לחסוך את כל המתח, לא בטוח שאני עומד בזה.
תראה....אני חייב ולכן אני גם מתנצל מראש, תגובה מטופשת כזו על הנושא "חולצות כחולות ?" לא האמנתי שמישהו יכתוב כאן...ובטח ובטח שיהיה עוד מישהו לאחר מיכן שיחזק אותך ? זה כבר שובר כל שיא טמטום אפשרי !maor20094 כתב:מטיף מוסר על פרימיטיביות ופותח נושא על חולצות כחולות,
עד מתי ?
מיום ליום אני מפנים שיש כאן התגבשות שלילית קולקטיבית כנגד הכתיבה שלי מצד קבוצה של אולי 7 גולשים שתעשה כל שביכולתה להכפיש, להשמיץ, לשקר, להקניט ואפילו לקלל.
תתבייש.
ורק למען שלא יהיו עוד גולשים שיחלו בלקות שלך, אסביר את עוצמת הטמטום באי הבנת הפוסט על החולצות הכחולות :
גם הנושא על החולצות הכחולות היה הטפת מוסר על פרימיטיביות בדיוק כמו נושא זה.
הרי גם שם אני כותב נגד האמונה הפרימיטיבית שאלונה רצתה להחליף צבע כדי שזה ישנה את המזל וננצח את חיפה בסמי.....כלומר ששינוי הצבע היה ממניעים פרימיטיביים.
אז הנה עכשיו אפילו אתה מבין, או שלא .