ה-מראה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
sumsum

ה-מראה

שליחה על ידי sumsum »

כיף לקבל חיוך גדול על השפתיים
כיף לנסוע כל כך רחוק ולחזור עם נצחון
כיף להגיע למשחק חוץ ולשלוט
כיף להביס את היריב ולהוכיח עליונות
אבל..האם זה היה כיף לעמוד אחרי משחקים פחות טובים ולכלות את הזעם בכל הנקרה בדרך?
האם זה כיף לאבד פרופורציות? הרי אנחנו תמיד מתרוממים בענק אחרי נצחונות..ואחרי משחק לא טוב או כשלון אנחנו יורדים למצולות
ביגון והלקאה עצמית, אבדן דרך קוראים לזה...גיא לוי אולי הרבה דברים פחות טובים, אבל יכולתו לנתח את המצב לאשורו הייתה מבריקה...יש פה המון אמוציות, ברורות, מובנות, חיוניות..אבל שהן מופנות לכיוון חיובי ולא הרסני אנחנו עם מקדמה ענקית על היריבה...המאמן הזה נותן לנו מראה, בואו נשתמש בה...ולא בשביל לשבור לו אותה על הראש...אנחנו עוד עלולים להפיק מזה רחמנא ניצלן רווח ולהתקדם
תחשבו על זה, שאתה חיובי-אתה מפיק מעצמך יותר, שאתה שלילי, אתה בעיקר הורס לעצמך ולסביבה
בואו נלך קדימה נשאיר את העבר מאחור,העתיד ורוד- אם נתלכד, נתמוך ונמצא את המחבר ולא את המפלג, יש לנו קבוצה אחת, מאמן אחד, בעלים אחת, בואו נתן להם דחיפה חיובית, חיבוק חם ולא חיבוק דב, ונראה לכולם שביחד אנחנו לא פחות טובים מאף אחד,
נוכיח שאנחנו כאן...זה העתיד של הכדורגל, בזמן שבבית"ר כושלים, בזמן שבת"א התקציבים מצטמצמים, ובחיפה הם רבויים...אנחנו כאן, רעבים, צמאים, והכי חשוב- ת ו מ כ י ם!!!
ביום שנעודד גם אחרי תצוגות כשל, הפסדים רחמנא נצלן,ונהסה את המקללים, את האלימים...ונתמוך ברגעים הקשים... נדע שהשתמשנו במראה...

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

Re: ה-מראה

שליחה על ידי AS1 »

שועלון ,כרגיל - מילים כדורבנות .
אבל,האם ההתעסקות במראה (כלשונך) וביחסי הקהל - מאמן לא חרגה קצת מהפרופורציות ?
אותי לימדו שכשנותנים משוב גם הוא נעשה על משהו קטסטרופלי אתה חייב לתת שתיים שלוש נקודות עיקריות לשיפור וחשוב לא פחות שתי נקודות חיוביות על מנת שהמשוב יתקבל בברכה.
נראה לי ששני הצדדים כבר מכירים אחד את השני וזה הזמן לחזור להתעסק כל אחד בעיסוקו - הקהל יתמוך בקבוצה והמאמן יחזור להתעסק רק באימון .
שבת דבש !
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

שמע, פול אס1, זה רק נ.צ סופית, מבחינתי חדל התעסקות בדבר הזה
יש קבוצה, היא צריכה אותנו-ויש לנו דמות על הקוים, לא חייבים להיות גרופים שלו, מספיק לכבד,ותו לא
כל אחד יתפוס את הפינה שלו ויתעסק בתחומי שליטתו-הקהל בעידוד, המאמן באימון, ובעלת הבית בקבלת החלטות ארוכות טווח, בוא לא נתחפש לבעלי הבית, למרות שתודה...זה מפתה!:)

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

איך זה שאתה תמיד לפני...? אתה בנערים ג' ואני רק שחקן מתחיל למרות שאני זה ששיחק עם יוסי בניון (יותר רדף אחריו, אבל אל תספר) האם זה הכרס שמפריעה לי בדריבלינג המפורסם, שמונעת ממני להיות ב- 16למשחק?:)

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

שליחה על ידי AS1 »

אני שחקן בית אתה כרגע על משבצת של זר:)
כנראה שעד שתיכנס לכושר אני כבר אצא לאירופה
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

אלוף אתה..שכחתה עד היום את ה-'בין הרגליים' המפורסם שהשחלתי לך על הדשא במקיף (הייתי ידוע בכינוי 'הארנבון' לאחר שהיה נתפס לי הצד)אגב אם אתה מחפש סוכן...שמעתי שאתה מפורסם בגרמניה בעיקר...אני אדבר עם הסקאוט של ניימיכן עליך, אולי נסדר לך שם תפקיד קיצוני סופה-לנד רובר חסר להם ווינגר!

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

אגב מקורבים למקורבים של בנישתי ז"ל מוסרים כי עד היום מזכירים באצטדיון הקטן שליד וסרמיל את תרומתך האדירה למשחק ההתקפה של 'מצפה'

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

נו...תראו את אלה...
"שחקני כדורגל" wanna be...

גיא לוי הודיע שתתחילו להיבחן קודם בנערים א', עושה רושם שעושים שם עבודה טובה בעיקר עם חבר'ה בגיל שלכם.

אס יקר, שמעתי שבזכות הקמע (שלא מוכיח את עצמו לאחרונה) - יש סיכוי שיאזרחו אותך! אין שום סיכוי שכישרון כמוך יתבזבז בגרמניה.

סומסום, ביום שתצליח לעשות את ה"בין-הרגליים" לשוער נערים א' - אלונה מבטיחה העלאה.

אה כן, ולעניין הטופיק...אחח פרופורציות. אם רק היו לנו כאן פרופורציות.

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

אליק אל תלכלך, באמת שיחקתי פעם עם יוסף בן עיון:) בזמן שאביו היה מעביר אותו את הכביש יד ביד...(הזוי אבל אתה רואה-לא קרה לו כלום)בקיצור, :רעשן: תשאל את אס1 איך הייתי מהתל בעצמי באגף

שלח תגובה