קצת אופטימיות בכל החושך היום
קצת אופטימיות בכל החושך היום
פתאום תיקו מול נתניה, נצחון דחוק על אשקלון ותיקו עם הפועל חיפה לא נראים כמו תוצאות נוראיות.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
Re: קצת אופטימיות בכל החושך היום
העונה הזאת מסתמנת כסיוט אחד גדול. עוד לא הגענו לרבע עונה וכבר מתפלל שתסתיים.
פחות מקצועית - יותר מה שמסביב.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
בא נרגע... אנחנו עדיין מועמדים חזק לאליפות, עלינו לשלב הבתים באירופית עם סיכוי סביר לעלות שלב, זכינו באלוף האלופים, וכן - עלינו גם לרבע גמר גביע הטוטו.CrazyRed7 כתב:העונה הזאת מסתמנת כסיוט אחד גדול. עוד לא הגענו לרבע עונה וכבר מתפלל שתסתיים.
נערך לאחרונה על ידי אורי אדום בנשמה ב 03 אוקטובר 2017, 10:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
שום סיוט אל תדאג.CrazyRed7 כתב:העונה הזאת מסתמנת כסיוט אחד גדול. עוד לא הגענו לרבע עונה וכבר מתפלל שתסתיים.
עם איך שכולם נראים,אנחנו רק נותנים להם פור והם לא לוקחים.
תיכף יחזרו כולם,העניין עם שיר יהפוך להיסטוריה והפגרה בקטע הזה באה הכי בזמן,קוואנקה יתחיל לעשות דריבלים,זריהן יתחיל למסור,טוני יתעורר,ויטור חוזר ובוזגלו קורע עוד רצועה.
תיכף אחי,היה לי חזון.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אם העונה ניקח אליפות זאת תהיה אליפות יותר מתוקה משתי האליפויות האחרונות גם יחד, עונה שהכל הולך נגדנו מההתחלה שלה, עונה שקבוצות הליגה נראות טוב יותר.
ובנוסף מה שקורה עם צדק.
ובנוסף מה שקורה עם צדק.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אני אומר לכם המחזור הזה והתוצאות שבו זה האפידרין הכי טוב שיכול היה להיות לקבוצה הזאת.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הלוואי.אדום זקן כתב:אני אומר לכם המחזור הזה והתוצאות שבו זה האפידרין הכי טוב שיכול היה להיות לקבוצה הזאת.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מי מחליף את שיר החזון שלך? או שהוא מקבל נזיפה?אדום זקן כתב: שום סיוט אל תדאג.
עם איך שכולם נראים,אנחנו רק נותנים להם פור והם לא לוקחים.
תיכף יחזרו כולם,העניין עם שיר יהפוך להיסטוריה והפגרה בקטע הזה באה הכי בזמן,קוואנקה יתחיל לעשות דריבלים,זריהן יתחיל למסור,טוני יתעורר,ויטור חוזר ובוזגלו קורע עוד רצועה.
תיכף אחי,היה לי חזון.
+11אדום זקן כתב:אני אומר לכם המחזור הזה והתוצאות שבו זה האפידרין הכי טוב שיכול היה להיות לקבוצה הזאת.
גם אם לא ניקח אליפות בסוף אני לא אהיה מאוכזב.. לקחת 3 שנים ברצף זה משימה מאוד מאוד קשה..
ולמרות זאת הליגה הזאת פח, וכל הקבוצות לבנתיים בינוניות מאוד.. ככה שאני באמת מאמין שאנחנו הקבוצה הכי טובה בליגה, השנה לוקח לדברים להתחבר לאט יותר אצלנו וזה טבעי לגמרי...
האופטימיות היחידה אצלי שיש עכשו מולינו שתי קבוצות בכושר גרוע ואולי נצחון בגביע השוקו יחזיר לנו כמה שחקנים
- ForeverRed
בחיים לא אצליח להבין אמירות כאלה.moki כתב:
+11
גם אם לא ניקח אליפות בסוף אני לא אהיה מאוכזב.. לקחת 3 שנים ברצף זה משימה מאוד מאוד קשה..
מי שחושב ככה שיעבור לטניס שולחן.
- ForeverRed
בוא נצליח להעמיד קודם רביעיית הגנה ונתקדם משם.hb7 כתב:האופטימיות היחידה אצלי שיש עכשו מולינו שתי קבוצות בכושר גרוע ואולי נצחון בגביע השוקו יחזיר לנו כמה שחקנים
תנו לי ויטור כשיר עד סוף העונה, הכל כבר יסתדר לבד
עם רביעיית ההגנה שאתה עדיין מחפש, אנחנו ספגנו הכי מעט.ForeverRed כתב: בוא נצליח להעמיד קודם רביעיית הגנה ונתקדם משם.
תוסיף את ויטור בקרוב, ויהיה בסדר
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור
- ForeverRed
דבר איתי על יום שבת.shacharb כתב:
עם רביעיית ההגנה שאתה עדיין מחפש, אנחנו ספגנו הכי מעט.
תוסיף את ויטור בקרוב, ויהיה בסדר
מי כשיר ולא בנבחרת?