משחקים והרכבת

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
yedidel
הודעות: 12913
הצטרף: 03 ספטמבר 2008, 19:30
Title: קרייזי-רד

משחקים והרכבת

שליחה על ידי yedidel »

טוב נמאס לי מהפקקים ומהטמטום.
עד שיש שני אצטדיונים קרובים לתחנת רכבת שמשחקים בהם לא מעט באמצע שבוע, אי אפשר להשתמש ברכבת.
אני מפרסם פה ניסוח, יש פה אנשים שיכולים לדחוף את זה לאן שצריך (ישר למנהלת, לאסי שיעביר להם, אני לא סגור מה הכי אפקטיבי). אתם מוזמנים בחום לשלוח.

---------------

שלום,
בשנים האחרונות הוקמו שני אצטדיונים חדשים, בפתח תקווה ונתניה, שקרובים (בפתח תקווה אף צמוד) לתחנת רכבת.
אצטדיונים אלו מארחים לא מעט קבוצות ומשחקים וגם באמצע שבוע שהרכבת פעילה. מדובר (בעיקר בנתניה) באצטדיונים שמאוד קשה להגיע אליהם ברכב באמצע שבוע, עם פקקים שיכולים להגיע לשעה שלמה בין גלילות לנתניה.

האבסורד הוא שבגלל שיבוצי שעות המשחקים אתם מונעים מאלפי אוהדים להגיע למשחקים ברכבת. לא מדובר על המשחק המרכזי ששעתו קבועה. לדוגמא - ב24/2 אירחה חדרה את הפועל באר שבע, בשעה 20:30 כשהרכבת יוצאת חזרה לבאר שבע ב22:30. הקדמה של רבע שעה בלבד בשעת המשחק היתה מאפשרת להגיע ברכבת וחוסכת לכולם.

אין לנו סיבה לפנות לרכבת ישראל מאחר והזזה/הוספה של רכבת לקו קיים הינה תהליך מסובך הרבה יותר מהקדמה של משחק ב15-20 דקות.
נראה שהשיקול הזה לא נלקח כלל בחשבון בשיבוצי המשחקים וחבל. אם מטרת מנהלת הליגה למלא את המגרשים - תנאי האוהדים שמגיעים למשחקי חוץ צריכים לקבל עדיפות עליונה.

לתשובתכם אודה

סמל אישי של משתמש
אלדר
הודעות: 6247
הצטרף: 01 אוקטובר 2008, 03:38

Re: משחקים והרכבת

שליחה על ידי אלדר »

מסכים. האוהד הישראלי צריך לסגל לעצמו נסיעה ברכבת.

והמנהלת מחויבת לקהל והזוי שעד היום לא לקחו בחשבון את עניין הרכבת מול שעת המשחק

סמל אישי של משתמש
yedidel
הודעות: 12913
הצטרף: 03 ספטמבר 2008, 19:30
Title: קרייזי-רד

Re: משחקים והרכבת

שליחה על ידי yedidel »

The red one אני מדבר בעיקר עליך :)

שמעון א
הודעות: 18937
הצטרף: 29 ספטמבר 2008, 12:31
Title: CrazyRed

Re: משחקים והרכבת

שליחה על ידי שמעון א »

תקרא לו: "נוה" עם ו' אחת, הוא יתעצבן, ובטוח יענה :-)

סמל אישי של משתמש
The red one
הודעות: 20633
הצטרף: 03 יולי 2009, 13:03

Re: משחקים והרכבת

שליחה על ידי The red one »

שמעון א כתב:תקרא לו: "נוה" עם ו' אחת, הוא יתעצבן, ובטוח יענה :-)
:דופק את הראש בקיר: :דופק את הראש בקיר: :דופק את הראש בקיר:

אין ספק שיש צדק בדברייך ידידאל, אך התשובות הן תמיד אותן תשובות, שיש מגוון שיקולים, והזכיינית מחליטה וכו'. הייתי בשיח עם הגורמים הרלוונטיים על הדבר הזה כמה וכמה פעמים במשחקים שונים.

שורה תחתונה כשלנגד עיניהם עומדים כמה..30? 40? 60? (באחד המשחקים שהיה מקרה דומה, טען דובר הרכבת שמבדיקה שעשו מול אנשי באר שבע העריכו שלמשחק יגיעו ברכבת גג 70 איש. במועדון לא ענו לגבי האם באמת הם העבירו את המספר הזה) שיהיה להם קצת לא נוח ואולי לא יגיעו, אל מול 1,000+ פוטנציאלים שמגיעים..לא יזיזו לכאן או לכאן בגלל אותם כמה עשרות.

שלח תגובה