אם הם יכולים לעשות בקיץ הפסקות שתיה אז הם יכולים לשמור קצת יותר על השחקנים הטכניים והפועל באר-שבע ספגה מזה קשה העונה.
שוברים את מליקסון בלי הבחנה בכלל! והשופטים אפילו צהוב לא מוציאים, היום לדוגמא היו צריכים להשלף 2 אדומים על כניסות בשחקנים שלנו!
תפקידם של השופטים הוא גם לשמור על בריאות השחקנים
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
Re: תפקידם של השופטים הוא גם לשמור על בריאות השחקנים
בהחלט נכון. לא ייתכן שמהדקה הראשונה מחפשים רק את הרגל של מליקסון
ואין תגובה.
ואין תגובה.
אי אפשר!!!
אני מרחם כבר על מליקסון!!!
לא יכול להיות כל משחק פשוט כל משחק מנסים להרוס לו את הקריירה.
שחקנים כאלה שמנסים להרוס לו את הרגל הם לא שחקנים הם הורסי כדורגל!
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
יודע מה, אם הם רוצים לשחק ככה שישחקו ככה אבל שישאו גם בתוצאות! אם השופטים היו קצת יותר שומרים על השחקנים הטכניים בארץ אולי היה פה קצת יותר מעניין..סתיו כתב:אי אפשר!!!
אבל גם ששוברים אותך וגם שלא מגינים על זכויותיך עם צהובים וגם לפעמים מותר לתת אדום ישיר אז זה כבר לא שווה את זה
השיפוט היה נוסח אנגליה והבעיה שאנחנו בישראל, היה שיפוט חזק שנתן למשחק לזרום,
אבל היו טעיות רבות לשני הכינוונים במיוחד לכיון של ב"ש, אני זוכר ששחקן של חיפה דחף ממש דחיפה את פדלון, זה כרטיס אדום בוודאות עם הרחקה של השחקן לכמה משחקים טובים בתוספת לוועדת משמעת...
כנ"ל הנבדל שהיה, פשוט שיפוט גרוע לישראל
אולי לאנגליה מתאים, אבל לנו יש שחקנים מרגרינות
אבל היו טעיות רבות לשני הכינוונים במיוחד לכיון של ב"ש, אני זוכר ששחקן של חיפה דחף ממש דחיפה את פדלון, זה כרטיס אדום בוודאות עם הרחקה של השחקן לכמה משחקים טובים בתוספת לוועדת משמעת...
כנ"ל הנבדל שהיה, פשוט שיפוט גרוע לישראל
אולי לאנגליה מתאים, אבל לנו יש שחקנים מרגרינות

בסוף בטימטום מוחלט השופט הוציא צהוב לשני השחקנים!Dj-BK כתב:אני זוכר ששחקן של חיפה דחף ממש דחיפה את פדלון, זה כרטיס אדום בוודאות עם הרחקה של השחקן לכמה משחקים טובים בתוספת לוועדת משמעת...

אפילו אתמול בלילה כשחזרתי מחיפה (עם הפנים בין הידיים - כמאמר השיר של משינה) ושמעתי שירים ושערים - אמר שם אחד מהשופטים בכירים בדימוס (ברח לי השם שלו) שהוא צפה במשחק שלנו בטלוויזיה ולא האמין איזה שיפוט גרוע היה שם - כשהוא סופר לפחות שני כרטיסים אדומים שהיו אמורים להישלף כנגד שחקני חיפה (ניראה לי ששלומי דורה עשה סדנת קונג פו אצל לחמן והעביר את התורה לשחקניו), כמו גם את האופסייד הבילתי מוצדק (לדעתי כבר פעם חמישית ברציפות ששורקים לנו נבדל שלא היה ולא נברא) שיכל להוביל למצב של שער לזכות ב"ש.
אני לא מבין למה הקבוצה לא מגישה תלונה כנגד השיפוט השערורייתי הזה, שדופק אותנו כל שבת?
אני לא מבין למה הקבוצה לא מגישה תלונה כנגד השיפוט השערורייתי הזה, שדופק אותנו כל שבת?
הפועל אני כבר משתגע
חיזקתי אותך בטופיק אחר וגם כן.8red כתב:אפילו אתמול בלילה כשחזרתי מחיפה (עם הפנים בין הידיים - כמאמר השיר של משינה) ושמעתי שירים ושערים - אמר שם אחד מהשופטים בכירים בדימוס (ברח לי השם שלו) שהוא צפה במשחק שלנו בטלוויזיה ולא האמין איזה שיפוט גרוע היה שם - כשהוא סופר לפחות שני כרטיסים אדומים שהיו אמורים להישלף כנגד שחקני חיפה (ניראה לי ששלומי דורה עשה סדנת קונג פו אצל לחמן והעביר את התורה לשחקניו), כמו גם את האופסייד הבילתי מוצדק (לדעתי כבר פעם חמישית ברציפות ששורקים לנו נבדל שלא היה ולא נברא) שיכל להוביל למצב של שער לזכות ב"ש.
סוף עונת התפוזים, כנראה שלאף אחד כבר לא אכפת מהעונה הזאת.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
זה מה שקורה שמביאים למשחק כזה שופט ששיא העונה שלו היה לשפוט במשחק כדורגל אולמות.