סליחה, מישהו פה מבין בכדורגל?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
דורון
Title: שום דבר לא יהרוס ת'אהבה.

סליחה, מישהו פה מבין בכדורגל?

שליחה על ידי דורון »

רק כמה דברים קטנים:

1. במשחק העלייה בעילוט כשניצחנו 3-0 המצטיינים היו זולו וקוסטרוב. כן, כן, משחק חשוב, עם המון מתח, והם שיחקו בלי פחד והיו הטובים במגרש.

2. מוזר שכל אלה שמבינים בכדורגל לא רואים שכמות המסירות המדוייקות וההגבהות של קוסטרוב במשחק אחד - שווה לכל הקריירה של אילוז ופדלון ביחד.

3.מביני הכדורגל לא רואים שקוסטרוב תמיד משחק מהר, בנגיעה או שתיים, עושה המון תנועה בלי כדור, ב20 דקות שהוא על המגרש הוא בועט לשער יותר ממה שכל הקבוצה בועטת ב 4 משחקים. והכי חשוב - הוא משחק עם שכל!

4. נכון, זולו קצת מפוזר במסירה האחרונה (למרות שיהיו לו גם מלא מסירות ענקיות שאותן אף אחד לא טורח לזכור) אבל מביני הכדורגל לא רואים כמה כדורים הוא מחלץ, איך הוא מחפש תמיד לצאת קדימה, איך הוא משחק בלי פחד, בפיזיות ולא עושה חשבון לאף אחד באמצע - והוא בן 19 !!!

אז או קיי - הם עדיין לא "שחקנים מוכנים" ויש להם עוד מה לשפר. (בתקווה שאכן ישפרו)
אבל ככה נראים שחקנים שצריכים, חייבים וראויים לקבל הזדמנות...

מיותר לציין ששניהם בקושי בני 20, לבד בארץ ורחוקים מהמשפחה.

אתם מוזמנים לחפש כישרון מקומי שדומה במשהו לזולו וקוסטרוב - אתם לא תמצאו.

אבל זאת רק דעתי, ואני לא מבין בכדורגל.

סמל אישי של משתמש
Marin

Re: סליחה, מישהו פה מבין בכדורגל?

שליחה על ידי Marin »

מסכים לגבי קוסטרוב,פחות לגבי זולו.

זולו בא לפה כדי למלא את התפקיד של קאלדיירה והוא לא עושה את זה לצעיר הטוב למרות שיש לו כישרון גדול.

קודם כל הוא לא מספיק מחלץ,הוא לא לוקח בכדורים בגובה למרות הגובה שלו,והוא מתמזמז יותר מדי עם הכדור.
זה נכון שיש לו כשרון והכול טוב ויפה,אבל בתור קשר אחורי אתה צריך לשחק אחראי ולחלק מסירות מדוייקות.
אני מאמין שאם מאמן טוב יבוא לפה ויסביר לו את זה הוא באמת יכול להיות שחקן ליגת על לגיטמי בעונה הבאה ורק להתפתח.

לגבי קוסטרוב,מסכים,מסכים,מסכים!
משחק בנגיעה,עושה תנועה,לא מספיק להשקיע ובנוסף הוא גם שיפר את הבעיטה שלו.המסירה שלו למליקסון שהובילה לקרן שהובילה לגול-ענק פשוט!
למרות כל זה,הוא צריך יותר ביטחון במשחק שלו כדי להיות הרבה יותר בולט.

לצערי המאמן שיבוא ירצה תוצאות בשטח ואני בספק אם הוא ישאיר את שניהם.לפי דעתי לפחות אחד מהם חייב להישאר.

סמל אישי של משתמש
דורון

שליחה על ידי דורון »

KaduSimioni כתב:מסכים לגבי קוסטרוב,פחות לגבי זולו.

זולו בא לפה כדי למלא את התפקיד של קאלדיירה והוא לא עושה את זה לצעיר הטוב למרות שיש לו כישרון גדול.

קודם כל הוא לא מספיק מחלץ,הוא לא לוקח בכדורים בגובה למרות הגובה שלו,והוא מתמזמז יותר מדי עם הכדור.
זה נכון שיש לו כשרון והכול טוב ויפה,אבל בתור קשר אחורי אתה צריך לשחק אחראי ולחלק מסירות מדוייקות.
אני מאמין שאם מאמן טוב יבוא לפה ויסביר לו את זה הוא באמת יכול להיות שחקן ליגת על לגיטמי בעונה הבאה ורק להתפתח.

לגבי קוסטרוב,מסכים,מסכים,מסכים!
משחק בנגיעה,עושה תנועה,לא מספיק להשקיע ובנוסף הוא גם שיפר את הבעיטה שלו.המסירה שלו למליקסון שהובילה לקרן שהובילה לגול-ענק פשוט!
למרות כל זה,הוא צריך יותר ביטחון במשחק שלו כדי להיות הרבה יותר בולט.

לצערי המאמן שיבוא ירצה תוצאות בשטח ואני בספק אם הוא ישאיר את שניהם.לפי דעתי לפחות אחד מהם חייב להישאר.
לא אמרתי שהם יכולים להוביל אותנו לליגת האלופות כבר בשנה הבאה...
כל הכוונה שלי הייתה לאיך צריכים להיראות שחקנים בני 19.
ופשוט מציק לי שכל מביני הכדורגל ביציע כל כך חסרי סבלנות לגביהם.

סמל אישי של משתמש
Dj-BK
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי Dj-BK »

מסכים במיליארד אחוז, אני מתחילת העונה אמרתי שקוסטורב פשוט שחקן ענק, מממ לדעתי הוא יכל למקם אותו יותר פעמים בהרכב, הוא בסה"כ בעל ההגבהות הטוב בקבוצה (ואני לא ציני), כנ"ל בעיטות מרחוק והמנטליות שלו שונה משלנו!

כנ"ל זולו, שחכתם שהוא קשר אחורי ולא חלוץ וזה התפקיד שלו! לחלץ ולהיות גרזן!
תמונה

תמונה

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

לגבי זולו, רואים שיש לו כדורגל והוא צעיר וכו'.

מצד שני? עונת העלייה שלו פחות מרשימה מזאת של קולמה עם סכנין או אפילו של סורס שנה שעברה עם הכח, וזה מדאיג.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

עוד לא החלטתי בנוגע לזולו אבל קוסטרוב שחקן מדהים רואים שיש לו ראיית משחק של שחקן גדול, והוא בועט, אשכרה בועט מחוץ לרחבה מה שאני לא בטוח שראינו ממי מהישראלים (אולי למעט מליקסון) שמשחקים על דרך קבע בהרכב.... חייב להשאיר אותו לשנה הבאה. לגבי זולו היו לו משחקים לכאן ולכאן פוטנציאל יש השאלה אם יפרוץ מהשלב של ההבטחה לשלב של הקיום

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

הנתון הכי חשוב שיש לקוסטרוב ואין אותו ל95 אחוז מהשחקנים בארץ..
שליטה ב-2 הרגליים בצורה שווה..
הוא בועט+מוסר ב-2 הרגליים
אני עד היום לא יודע מה הרגל החזקה שלו..
כיוון נכון+מאמן טוב יכולים להביא את השחקן הזה רחוק..
לא יזיק לו קצת חדר כושר במהלך הפגרה..

סמל אישי של משתמש
oran

שליחה על ידי oran »

קוסטרוב חייב לשחק באמצע, בכל המשחקים העונה שהוא שיחק באמצע הוא היה טוב, בפעם הראשונה אם אני לא טועה שראינו אותו באמצע היה במכתש בתחילת הסיבוב השלישי, הוא נכנס ועשה את השינוי, במשחקים הארחונים הוא משחק באמצע ושם רואים את היכולת האמיתית שלו, מסירות מדוייקות, שליטה מצויינת בשתי הרגליים ואיום על השער מחוץ לרחבה.

ההתלבטות היא אם להשאיר אותו שנה הבאה בתור זר (בכל זאת ליגה של 16 קבוצות), או להשאיל אותו למכבי ב"ש לעוד עונת שפשוף שיצבור שם דקות משחק.
תמונה

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

שליחה על ידי clark kent »

מתחילת העונה אהבתי את התנועה של קוסטרוב במגרש הוא פשוט לא מפסיק לרוץ!
ועכשיו שהוא גם מתחיל לבעוט לשער זה מה שהיינו צריכים כל העונה, בעיטות גם מחוץ לרחבה!
לגבי זולו אני חושב שהוא עדיין צריך עוד אימון אבל הייתי משאיר את שניהם לעונה הבאה בלי לחשוב על זה בכלל!
ואל תשכחו שהם רק שני זרים מתוך 5: תוסיפו בלם חזק, חלוץ גבוה ודומיננטי שיוכל לשחרר את קדוסי בתוך הרחבה ויש עוד מקום לזר נוסף אולי בעמדת השוער.. כמובן שנצתרך עוד שחקני הגנה ישראלים ואולי עוד כמה מחליפים טובים ויש לכם קבוצת מרכז טבלה ומעלה!
קאלה
פדלוןן זר אוקוגו אילוז/ישראלי אחר

מליקסון זולו בונפלד קוסטרוב

זר קדוסי

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

זולו חייב קשר אחורי "גרזן" ומנוסה לידו, והוא יהיה הרבה יותר אפקטיבי. לקחת את כל הקישור האחורי על עצמו הוא עדיין לא מוכן. אני הייתי לוקח את אלמוג כהן לתפקיד לכמה שנים טובות.

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

שליחה על ידי clark kent »

yedidel כתב:זולו חייב קשר אחורי "גרזן" ומנוסה לידו, והוא יהיה הרבה יותר אפקטיבי. לקחת את כל הקישור האחורי על עצמו הוא עדיין לא מוכן. אני הייתי לוקח את אלמוג כהן לתפקיד לכמה שנים טובות.
תחשוב על זה שאם אתה שם לידו עוד קשר אחורי איפה תשים את בונפלד? ואתה בטח רוצה גם את מליקסון בשמאל ועוד שחקן יצירתי בצד ימין.. וגם שני חלוצים.. אז זה קצת מתנגש...
הרי אתה לא תשחק עם שלושה שחקני הגנה בלבד..
אם תביא בלמים חזקים תוכל לשחק באמצע בין שלושה (זולו אוקוגו ובונפלד, זה כמובן תלוי יותר מי היריבה,)

סמל אישי של משתמש
עדי פרץ

שליחה על ידי עדי פרץ »

מסכים איתך דורון, לגמרי !
הם שניים מהשחקנים האהובים עליי בקבוצה.
במיוחד כי הם צעירים ויש להם פוטנציאל ענק!
טכנית קוסטרוב הוא אחד הגדולים. מי שעקב אחריו כמוני יודע שיש לו שליטה מדהימה בכדור.

השניים צריכים ביטחון זה הכל !

סמל אישי של משתמש
Dj-BK
יצירת קשר:

שליחה על ידי Dj-BK »

מר ספאם כתב:הנתון הכי חשוב שיש לקוסטרוב ואין אותו ל95 אחוז מהשחקנים בארץ..
שליטה ב-2 הרגליים בצורה שווה..
הוא בועט+מוסר ב-2 הרגליים
אני עד היום לא יודע מה הרגל החזקה שלו..
כיוון נכון+מאמן טוב יכולים להביא את השחקן הזה רחוק..
לא יזיק לו קצת חדר כושר במהלך הפגרה..
נעדכן אותך? זה רגל שמאל חחחח
תמונה

תמונה

סמל אישי של משתמש
דורון

שליחה על ידי דורון »

Dj-BK כתב:
נעדכן אותך? זה רגל שמאל חחחח
דווקא רגל ימין :-)