טברטקו קאלה בראיון לsport5
https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 60143.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"על השמועות בנוגע להצטרפות שמעון גרשון או כל שחקן בית"ר אחר לב"ש אמר: "ממה שאני יודע, אף שחקן לא יצטרף אליי. קיבלתי המון מחמאות על הקהל של ב"ש ואני מקווה לקנות את ליבם". "
"קיבלתי המון מחמאות על הקהל של ב"ש ואני מקווה לקנות את ליבם"
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
Re: "קיבלתי המון מחמאות על הקהל של ב"ש ואני מקווה לקנות את ליבם"
נקווה שהוא ישחק כמו שהוא מדבר. 

http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
שוער מצוין
קאלה קאלה קאלה טברטקו קאלה שוער מספר אחד קאלה קאלה קאלה טברטקו קאלה אנחנו אוהבים אותך חחח
קאלה קאלה קאלה טברטקו קאלה שוער מספר אחד קאלה קאלה קאלה טברטקו קאלה אנחנו אוהבים אותך חחח

לא רציתי את קאלה פה, הוא מבוגר, הוא זר, ולצערי החתימו אותו לעונה. זו לא חשיבה לטווח רחוק, וכל שינוי בעמדת השוער אומר הגנה לא יציבה כפי שכבר חווינו. אבל הוא חתם וכל מה שנותר לאחל זה בהצלחה.
אגב, דוידי נשאר שוער שני?
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
אל תזלזל בו רק מפאת גילו.crazyred כתב:לא רציתי את קאלה פה, הוא מבוגר, הוא זר, ולצערי החתימו אותו לעונה. זו לא חשיבה לטווח רחוק, וכל שינוי בעמדת השוער אומר הגנה לא יציבה כפי שכבר חווינו. אבל הוא חתם וכל מה שנותר לאחל זה בהצלחה.
שוערים באירופה יכולים לשחק עד גיל 35-38 בכיף,לראייה העובדה שלאציו התעניינה בו בפומבי ורק בגלל
עיקשות של בית"ר וחוזה שמן במיוחד הוא נשאר שם.
אגב,הוא נחשב יהודי לפי ההלכה כי סבתו יהודייה,נדמה לי שהוא קיבל אזרחות ישראלית או שהוא בתהליכים לקבל
אזרחות שכזאת.
וכל שינוי בעמדת השוער אומר הגנה לא יציבה כפי שכבר חווינו
בכל מקרה חהחה שינוי בעמדת השוער,אסי פרש!
בכל מקרה חהחה שינוי בעמדת השוער,אסי פרש!

ברור שיהיה שינוי, לא זו הבעיה, קאלה בן 35. גם אם הוא ישחק עד גילה 38 ואת כל השנים הנותרות הוא יבלה בבאר שבע, עדיין- זה רק שלוש שנים. ולדעתי לא מחליפי שוער כל שלוש שנים.
אני מקווה שאתה צודק בנושא האזרחות, ואם לא בעיני זו בעיה, כי במקום להביא מגן שמאלי ובלם זרים, הבאת שוער. ולא דיברנו על חלוץ נוסף, ועל מגן ימני. ועוד בלם :S
אני מקווה שאתה צודק בנושא האזרחות, ואם לא בעיני זו בעיה, כי במקום להביא מגן שמאלי ובלם זרים, הבאת שוער. ולא דיברנו על חלוץ נוסף, ועל מגן ימני. ועוד בלם :S
ההפך - אני חושב שזו ה-חשיבה לטווח ארוך.crazyred כתב:לא רציתי את קאלה פה, הוא מבוגר, הוא זר, ולצערי החתימו אותו לעונה. זו לא חשיבה לטווח רחוק, וכל שינוי בעמדת השוער אומר הגנה לא יציבה כפי שכבר חווינו. אבל הוא חתם וכל מה שנותר לאחל זה בהצלחה.
אם היינו מחתימים פה שוער צעיר לכמה שנים - זה אומר שלא בונים על דור לשנים הבאות.
אבל זה שהחתימו פה את קאלה לשנה, אם אופצייה לשנתיים, זה אומר שחושבים על דור לטווח ארוך ומאמינים בו, אבל פשוט נותנים לו עוד שנה שנתיים השתפשפות עם שוער בכיר ומנוסה.
תחשבי על זה ככה

עדי פרץ כתב:
ההפך - אני חושב שזו ה-חשיבה לטווח ארוך.
אבל זה שהחתימו פה את קאלה לשנה, אם אופצייה לשנתיים, זה אומר שחושבים על דור לטווח ארוך ומאמינים בו, אבל פשוט נותנים לו עוד שנה שנתיים השתפשפות עם שוער בכיר ומנוסה.
תחשבי על זה ככה
אפשר לחשוב על זה ככה אבל אתה נכנס לעמקי תורה מסיני...
בראייה העכשווית, הפשוטה, ניכר שמזניחים את דור. איך החתמת קאלה תשפשף אותו בדיוק? בזה שיראה שהוא נותן עונה לא רעה בהפועל ב"ש, הקהל מעודד אותו עד כלות הנשמה וממנו שוכחים?!
תראה את זה ככה

שוער לא הופך להיות מנוסה מהאוויר. שוער צרי דקות משחק, בגלל זה עדיף להביא שוער שיצא לו לשחק, ועדיף גם בליגה העליונה אבל הוא גם צעיר. איתמר ניצן הוא דוגמא טובה. מעבר לכך, אפשר למצוא עוד המון שוערים, עם ניסיון. בונים על דור? מישהו הבטיח ך שיש על מה לבנות? מה יקרה בעוד שנתיים אם לא יהיה?עדי פרץ כתב:
ההפך - אני חושב שזו ה-חשיבה לטווח ארוך.
תחשבי על זה ככה