בונפלד לשלוש, אילוז לשנתיים, למה מגיע להם פרס?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

בונפלד לשלוש, אילוז לשנתיים, למה מגיע להם פרס?

שליחה על ידי אריק »

בימים האחרונים מסתובבות ידיעות שונות, רובן אמינות, על כך שבמועדון הציעו לאלעד בונפלד
חוזה ל-3 שנים ולאביתר אילוז חוזה לשנתיים. בוא נניח בצד את היותם שחקני בית ע"מ שהדיון
לא ילך לכיוון הזה. על מה ולמה ראויים השניים לחוזים ארוכי טווח. מה עשה אביתר אילוז ב-3
השנים האחרונות? אני אענה לכם. הוא עשה הרבה חורים בהגנה, כלום בהתקפה, זלזל במועדון
שגדל בו והמציא הצעות מקבוצות אחרות, היה מעורב בפרשת מכירה (לא אמרתי אשם) ובשורה
התחתונה היה גרוע מכל הבחינות. העונה האחרונה המחישה לכולם עד כמה הוא מגן גרוע ולא
ראוי לליגה הלאומית, אז בודאי שלא לליגת העל. חוזה לשנתיים? ירדנו מהפסים? ואני עוד קראתי
ציטוט שלו באחד האתרים שלטעמו מבחינת אישית היתה לו עונה טובה, חוסר מודעות עצמית אמרנו?
אם לא אז תוסיפו.

נעבור לאדון בונפלד. הקשר המוכשר פלאים נתן חודשיים מצויינים, הציג יכולת נהדרת והיה המנוע
בסיבוב האחרון של העונה. מבחינתי, על אף חוסר האמון בשחקן, הוא קשר לגיטימי לליגת העל בסגל
הקבוצה. אבל אני שואל האם על סמך חודשיים טובים ב-3 שנים צריך שחקן לקבל חוזה ל-3 שנים?
מה היה קורה אם החודשיים האלה היו בתחילת העונה? כולם כבר היו שוכחים אותו ושולחים אותו בטיסה
למגרשים בנוה נוי. יבואו החכמים ויגידו שהוא השתנה, התבגר, לקח אחריות, יקבל את תפקיד הקפטן
וחייב להראות לו שסומכים עליו. קשקוש! כולם יודעים שחוזה כזה ינפח את האגו של הבחור למימדים
מטורפים ומבחינתו הוא מסודר כלכלית, אין כבר מה להוכיח והכי חשוב - כל דולר יתקבל הרי אלונה
עומדת בהסכמים עד הגרוש האחרון (תשאלו את אופיר חיים). מספיק לראות מה החוזים לשנתיים
ושלוש עשו לחבריהם חליבה ויפרח, שלאחר עונה טובה זכו לחוזה הנכסף שסיחרר אותם וגרם להם
לחשוב שהדרך לאירופה סלולה.

הנהלה יקרה, אף אחד מהם לא ראוי לחוזה ארוך טווח, אילוז לא ראוי ללבוש את המדים של הקבוצה בכלל
ואם כבר עושים אפליה מתקנת, תחתימו לעונה אחת בלבד, שאותם שחקנים ידעו שאין חוזים מובטחים
והיכולת במגרש היא הדרך לקבלת חוזה בקיץ הבא, או שלא?

סמל אישי של משתמש
yedidel

Re: בונפלד לשלוש, אילוז לשנתיים, למה מגיע להם פרס?

שליחה על ידי yedidel »

באופן כללי המדיניות של המועדון, ובצדק, הם חוזים ארוכי טווח.

זה גם לא תמיד דבר לא משתלם כלכלית, בסופו של דבר שנותנים לשחקן חוזה ארוך טווח זה בא בתמורה להורדה במשכורת השנתית.

כמובן שיש פה סיכון מסויים, כמו שיש עם מליקסון, קדוסי, קוסטרוב וזולו, אבל בעלויות האלה הסיכון לא כל כך גדול.

ושוב, יש מאמן. הוא כנראה מאמין בהם יותר מרוב האוהדים.

כולי תקווה שבונפלד באמת יידע לעשות את הסוויץ' המיוחל. לגבי אילוז אני מקווה מאוד שלא מייעדים אותו לתפקיד המגן אלא כקשר מחליף, אישית לא ממש מאמין בו (אמנם יש לו יכולת פריצה טובה פה ושם, אבל הפס האחרון שלו תמיד הולך עקום אז זה לא יעיל בעליל), אבל מי יודע, תמיד יש הפתעות.

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

שליחה על ידי ג'וני »

מסכים ב 100%, לא מגיע להם.

אני חושב שזה קשור מאוד ללחץ מהרחוב הבאר שבעי שכביכול אין שחקני בית.

סמל אישי של משתמש
אימפריה באדום
Title: crazyred

שליחה על ידי אימפריה באדום »

לגבי אילוז אתה צודק .לגבי אלעד בונפלד אני לא בטוח הוא שחקן טוב , אפשר לתת לו הזדמנות אבל אתה צודק ששלוש שנים זה יותר מידי.

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

ג'וני כתב:מסכים ב 100%, לא מגיע להם.

אני חושב שזה קשור מאוד ללחץ מהרחוב הבאר שבעי שכביכול אין שחקני בית.

ג'וני, נראה לי שרק לנו יש את המחלה של שחקני הבית.

בשום מועדון בארץ לא קנאים עד כדי כך ששחקני הנוער של המועדון ילבשו גם את חולצת הבוגרים. לרוב המועדונים השיקול הכלכלי הוא מעל הכל: לגדל אותו, למכור אותו לקבוצה בסדר גודל יותר קטן, לתת לו להשתפשף ולהחזיר אותו.

סמל אישי של משתמש
רווית (:

שליחה על ידי רווית (: »

אתה צודק בעיניין העקרוני שהם לא הוכיחו את עצמם מספיק על מנת לקבל חוזים ארוכים כאלה.
אבל אני מאמינה בהם, גם באילוז.
אין מה לבכות עכשיו על חלב שנשפך, מה שנשאר זה לקוות שההחתמה הזאת תהיה יעילה וככה כולם ירוויחו .
לגבי היחס לשחקני הבית- לדעתי זה מה שמיוחד במועדון שלנו, האווירה החמימות והקשר הקוב בין חברי הקבוצה .
תהיו בטוחים שזה לא קיים בקבוצות שרוב השחקנים הם שחקני רכש באותה רמה שזה קיים פה. בעיניי זה דבר חשוב ותורם.
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .
[/font]

הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .

רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אריק - אתה צודק ב-1000%, אבל צריך להבין ולדעת מי בדיוק הציע להם את החוזה?
אם זה בא מהמאמן - גם אם זה לא מקובל עלינו - מבחינתי זה קדוש בדיוק כמו ההחלטה לשחרר את אופיר חיים.
אם זה בא ממקור אחר (שזה בעצם יכול להיות רק אחד מראשי ההנהלה) - לצערי זאת החלטה גרועה מאוד ופגיעה בסמכותו של ראש המערכת המקצועית. אני מאוד מקווה שזאת לא החלטה של לדחוף שחקני בית בכל מחיר - כי אנחנו עלולים לשלם על זה וביוקר - בעיקר בעמדת המגן הימני.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
ערן
Title: אני חבר בקרייזי רד

שליחה על ידי ערן »

אנחנו עדיין לא יודעים אם הפירסומים האלה נכונים ולכן צריך לחכות ולראות.
אבל אם הם אכן נכונים יש כאן בעיה משום שהיכולת של השניים בשנים האחרונות אינה מהגבוהות.
אני מבין את הרצון של אלונה לראות פה שחקני בית ואולי שניהם נחשבים הפחות גרועים מהשאר
אבל לתת להם חוזה ארוך טווב (לגבי הסכומים אינני יודע) זו טעות.
אפשר לחכות שנה לראות את היכולת שלהם שנה הבאה (ניחוש פרוע היא לא תהיה משהו) ושנה הבאה
להחתים אותם על חוזה נמוך יותר או לשחרר.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים

סמל אישי של משתמש
המאירי

שליחה על ידי המאירי »

אולי אתם צודקים אבל בכל זאת אני שמח על החתימה של השניים.
מישהו משחקני הבית חייב להיות בקבוצה.

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

אריק, מילים כדורבנות, אני לא מבין את הגישה 'חייבים שחקני בית בשביל הקהל'
סליחה..לקהל יש עיניים, יש פה והוא קילל אותם כל העונה, אז לבוא עכשיו ולנגן על הטיקט של 'שחקן בית'?
צביון? איפה היה אילוז שברח לפתח תקווה? איפה הנשיקה על הסמל בחולצה הכחולה של המלאבסים?
איפה היה בונפלד שרץ אחרי ארז מסיקה לחבק אותו ולנשק את הסמל הצהוב כאילו נולד שם?
חבר'ה..עזבו סיפורים, 'טובות', המצאות ואגדות, הם לא מספיק טובים, וזה שהם נולדו בסורוקה או גרים כאן לא צריך להיות שיקול בקבוצה מקצוענית, אם אנחנו קבוצת מתנ"ס יאללה תביא גם את שקד בוהרון ונסגור את הבאסטה.
אין נאמנות בכדורגל, לא הייתה ב15 שנים אחרונות וכנראה לא תהיה, כסף כסף כסף אז בלי טובות...הקהל לא חייב שחקני בית בשביל לראות אדום בעיניים.

שלח תגובה