עיתוני היום..: 26.6.2009
« ב- : היום ב- 11:18:22 בבוקר »
--------------------------------------------------------------------------------
מעריב היום:
פרויקט האיצטדיון בב"ש ניצל:
המועצה להסדר ההימורים בספורט אשרה אתמול הקצבה של 50 מיליון שקלים להקמת אצטדיון כדורגל בב"ש,מה שיאפשר את הצלת הפרויקט שאושר ב 2004 ובוטל ועלותו הכלכלית מוערכת ב כ 160 מיליון שקל.האיצטדיון שיחליף את וסרמיל אמור להיל 16 אלף מקומות ובנייתו צפויה להערך במשך כשלוש שנים.אלעד בונפלד צפוי להיפגש עם המאמן גיא עזורי בנוגע להארכת חוזהו של הקשר. הקבוצה הגיע להבנות עם החלוץ הגינאי בנגורה פטה,שהייה כנראה הזר השלישי של הקבוצה.
הטוטו יגדיל את התמיכה בפרוייקטים בנתניה ופ"ת.במקום 30 מיליון השקלים שאושרו לפ"ת ו 35 מיליון לנתניה,לכול פרוייקט הוקצבו 50 מיליון שקלים.
ידיעות היום:
בשעה טובה יוקם אצטדיון חדש בבאר שבע:
מועצמת ההימורים וקרן התקנים אישרו אתמול תקן חדש להקמת האיצטדיונים.איצטדיון שיכיל מעל 16 אלף מקומות ישיבה תוקצב ב 50 מיליון שקל.לפיכך,אושר סכום זה להקמת איצטדיון חדש בבאר שבעו 50 מיליון נוספים להדגלת ההקצבה לאיצטדיונים בנתניה ופ"ת.
ביוזמתו של השר סלבן שלום,זומנה לפני כחודש פגישה שבה נכחו שרת הספורט לימור ליבנת ומנכ"ל המועצה עופר פרי,יחד עם ראש עיריית באר שבע רוביק דנילוביץ,בעניין הקמת האיצטדיון. כזכור, הפרוייקט אושר בשנת 2004 במסגרת פקוייקט העשור,אך הרשות לא הצליחה לקדמו והוא בוטל על-ידי הטוטו.
לבקשת השרים שלום ולבנת,סוכם לחדש את ההקצבה מתוך רצון לקדם את הפעילות הספורטיבית ולהבטיח לקבוצות בעיר איצטדיון מודרני ומתקדם.עלות הפרוייקט עומדת על 160 מיליון שקל וההערכה היא שהוא הייה מוכן תוך שנתיים.עופר פרי,מסכ"ל מועצת ההימורים: "ההחלטה סוללת את הדרך להשלמת הפרוייקטים במהירות רבה לתועלת האוהדים והקבוצות".
חחח הלכה לי היד.....
בשורה התחתונה רשום פלוס מינוס אותו נדבר בנוגע לאיצטדיון....
מה שלא ברור לי השחקן הגנאי הזה,הרשים את המאמן?משהו ראה אותו משחק?כי נראה לי זה יותר חתול בשק מאשר באמת שחקן טוב {בסרטונים שהעלו לאתר}....
עיתוני היום...26.6.2009
Re: עיתוני היום...26.6.2009
תודה, מוטי.
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
תודה
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
תודה גיבור