כמו שכולכם יודעים הבלם המצויין של הקבוצה דנילו מוריירה נפצע ונעדר (עדיין)לתקופה של 3 שבועות בערך.
רק מה שרובכם לא יודעים הוא איך הרכש הברזילאי נפצע.
באחד מאימוני הקבוצה במשחקים הפנימיים שהתקיימו הבלם נפצע ע"י לא אחר מבלם שלנו שפגע בו באיזור הברך...ומי הבלם??
כן כן ניחוש נכון לא אחר מנדב קידר.
לא מספיק שקידר הוא שחקן הגנה עלוב שהורס את המרקם ההגנתי של הקבוצה בנוסף לכל הוא פוצע את הזר בעיני רבים הכי טוב של הקבוצה השנה ומשבית אותו.
מלחמה מלוכלכת על מקום בהרכב?? או טעות אנוש..
למרות הכל אני לא מאמין שזה בכוונה אבל מה שבטוח הוא משחק בלי שכל ואני לא מדבר על הפציעה אני מדבר לדוגמא על כל העבירות ליד הרחבה.
הוא עושה עבירות כי הוא יודע שהוא חלש ושיעברו אותו ואז הקבוצה אוכלת אותה(כל השטויות מול מכבי פ"ת)
אגב זו לא הפעם הראשונה שקידר משבית שחקן של קבוצתו..
יום טוב
הפציעה של דנילו מוריירה...??!!
הפציעה של דנילו מוריירה...??!!
נערך לאחרונה על ידי שלומי ב 20 אוגוסט 2009, 16:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
Re: הפציעה של דנילו מוריירה...??!!
הלכת רחוק מדי עם הקונספירציה...
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
אני בטוח שזה לא היה בכוונה ואין מה לחפש אשמים.
אני בטוח שקידר רוצה בטובת הקבוצה.
אני בטוח שקידר רוצה בטובת הקבוצה.
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
זה לא חדש שקידר פצע את דנילו, אבל לבוא ולהגיד שזה היה בכוונה זאת דמגוגיה זולה.
עזוב שטויות ב"ה אוטוטו דנילו יחזור וכולנו נשכח מליצן שנקרא נדב קידר.
עזוב שטויות ב"ה אוטוטו דנילו יחזור וכולנו נשכח מליצן שנקרא נדב קידר.
רק אהבה תנצח...
שלומי כתב:כמו שכולכם יודעים הבלם המצויין של הקבוצה דנילו מוריירה נפצע ונעדר (עדיין)לתקופה של 3 שבועות בערך.
רק מה שרובכם לא יודעים הוא איך הרכש הברזילאי נפצע.
באחד מאימוני הקבוצה במשחקים הפנימיים שהתקיימו הבלם נפצע ע"י לא אחר מבלם שלנו שפגע בו באיזור הברך...ומי הבלם??
כן כן ניחוש נכון לא אחר מנדב קידר.
לא מספיק שקידר הוא שחקן הגנה עלוב שהורס את המרקם ההגנתי של הקבוצה בנוסף לכל הוא פוצע את הזר בעיני רבים הכי טוב של הקבוצה השנה ומשבית אותו.
מלחמה מלוכלכת על מקום בהרכב?? או טעות אנוש..
למרות הכל אני לא מאמין שזה בכוונה אבל מה שבטוח הוא משחק בלי שכל ואני לא מדבר על הפציעה אני מדבר לדוגמא על כל העבירות ליד הרחבה.
הוא עושה עבירות כי הוא יודע שהוא חלש ושיעברו אותו ואז הקבוצה אוכלת אותה(כל השטויות מול מכבי פ"ת)
אגב זו לא הפעם הראשונה שקידר משבית שחקן של קבוצתו..
יום טוב
חחחח אל תגזים, גבר.