הצעה
הצעה
לחודש ינואר, במקום לחפש חלוצים, אני מציע לעזור לחפש כבר מעכשיו מגן שמאלי ומגן ימני זרים (במקום בנגורה וטאצ'י), אבל כאלה שהם באמת מגינים, לא קשרים שמשחקים על הקו, אלא מגינים! זה הזמן לחפור ולבחון ולינואר שיהיו כבר פה
כל העונה יכולה לקרוס בגלל הבורות שהם מייצרים שם הקבלנים אביתר והרוש
Re: הצעה
אילוז מסכים.sumsum כתב:לחודש ינואר, במקום לחפש חלוצים, אני מציע לעזור לחפש כבר מעכשיו מגן שמאלי ומגן ימני זרים (במקום בנגורה וטאצ'י), אבל כאלה שהם באמת מגינים, לא קשרים שמשחקים על הקו, אלא מגינים! זה הזמן לחפור ולבחון ולינואר שיהיו כבר פה
לגבי הרוש, שחקן צעיר צריך להתפתח ליד שחקן מנוסה מוכח, כמו למשל שמשומר גדל ליד חרזי.
לא מסכים לגבי הרוש אני מאמין שאם יביאו מישהו אחר בצד של אילוז הרוש יהיה יותר טוב למרות שהם משחקים בצדדים שונים קשה כל התקפה לעלות למעלה ולחזור כשאתה יודע שבצד השני יש אחד שלא עושה כלום ושום דבר
כל המשחק מול הפועל ת"א היה על הרוש כל ההתקפות ממנו וכל החורים מאילוז בן דיין עשה ממנו צחוק
זה שי !
כל המשחק מול הפועל ת"א היה על הרוש כל ההתקפות ממנו וכל החורים מאילוז בן דיין עשה ממנו צחוק
זה שי !

מי אמר שהולכים לחפש חלוצים? אני חושב שבכל הקשור להתקפה אנחנו באמת מסודרים.
ההגנה צריכה שיפוצים. ו"שיפוצים" זה אומר: א. להעיף את הקבלן אביתר אילוז ולהביא מגן ימני איכותי במקומו.
ב. לתת להרוש כמה שדקות יותר דקות משחק עם פרגל ומוריירה. הוא צעיר וכישרוני, ילמד להכיר אותם ואני בטוח שישתלב יפה.
ההגנה צריכה שיפוצים. ו"שיפוצים" זה אומר: א. להעיף את הקבלן אביתר אילוז ולהביא מגן ימני איכותי במקומו.
ב. לתת להרוש כמה שדקות יותר דקות משחק עם פרגל ומוריירה. הוא צעיר וכישרוני, ילמד להכיר אותם ואני בטוח שישתלב יפה.
בהחלט מוקדם לקטול, אבל אני חייב להגיד שבינתיים הרוש לא משחק יותר טוב מאילוז.אביב כתב:סומסום
לא מוקדם מידי לקטול את הרוש ?
לא חושב שהוא כזה גרוע כדי להגיד אחרי 3 משחקים שהוא צריך ללכת הביתה.
הוא מהיר והוא מצטרף להתקפה, אבל הנגיעה האחרונה שלו לא טובה, הוא לא מצליח להגביה כדורים מדויקים לרחבה, ובנוסף גם עבודת ההגנה שלו גרועה.
ידידי היקר,שמעון הרוש ואביתר אילוז לא מראים אפילו ניצוצות של הגנה,ניצוצות.אביב כתב:סומסום
לא מוקדם מידי לקטול את הרוש ?
לא חושב שהוא כזה גרוע כדי להגיד אחרי 3 משחקים שהוא צריך ללכת הביתה.
האינדיקציה הכי טובה להבין את זה בעצמך היא אם תחזור שניה למשחק נגד הפועל ת"א ותנסה להיזכר
מה הרגשת כל פעם שהפועל ת"א תקפה מהאגפים - גם בשמאל של הרוש וגם בימין של אילוז,האם הרגשת
ולו לשנייה אחת בטחון שהרוש ואילוז מסוגלים להתמודד עם ההתקפות התל אביביות? לא יודע מה איתך,אני לא.
אביתר אילוז נהנה מההפקר-הוא עוד בהפועל ב"ש רק בגלל שעזורי חייב להשאיר כמה סממנים של העיר
ב"ש על הקבוצה,כדי שאנחנו האוהדים (שכל כך רוצים לראות שחקני בית בהרכב,גם במחיר של ירידה לליגה
א') לא נבוא אליו חס וחלילה בתלונות. בכל מקרה אחר,אילוז היה כבר אורז את החפצים שלו ומקבל את השכר
ממוטי אבוקסיס (כשהוא בסגל כמחליף של חליבה)
שמעון הרוש באמת לא שחקן לליגת העל,מצטער להגיד - הליגה הלאומית תפורה על הבחור ואני לא אומר את זה
כדי להסתלבט עליו או לקטול - הוא לא בנוי למשחק מהיר של ליגת העל וכל קשר בינו לבין טכניקה,יכולת
הגנה,כושר גופני והרמות (אלוהים ישמור,אחת הבעיות הגדולות בכדורגל הישראלי) מקרי בהחלט.
אביב, חברי המסנן
אין לי טענות להרוש, לא יתכן שבונים את כל משחק ההגנה בצד שמאל על שחקן ששיחק עונה בינונית באח"י נצרת, יש בו כשרון, מהירות , אך לוקה במסירה האחרונה (מתעקש להגביהה בנגיעה, דבר שגדולים ממנו מתקשים), ירידה מאוד איטית להגנה
ולכן אני אומר, לקבוצה ששני אגפיה בהגנה הן מסננת, מוטב שלא יופתע שהוא גומר משחק בית עם 3 כדורים ברשת שלולא קאלה היה נגמר בערך בספרה 7 ולא 7 בום!
מהטעם הזה, יש הגיון לחזק את הקבוצה בנקודות החלשות שגורמות לקבוצה להיות מאוד פריכה הגנתית ואפילו שישחקו עם 5 קשרים אחוריים, אם האגפים פרוצים, לשער יגיעו. אין פה הבעת אי אמון בהרוש, כי גם הוא לא דמיין שהוא יהיה המגן הפותח של הקבוצה כרגע מהמסוקרות בליגה.
מסכן קאלה 3 משחקים 6 גולים- הוא לא רגיל לרמה הזו, ולמשחק האגפים ההגנתי של הקבוצה יש חלק גדול בזה, כי רביבו ומליקסון לא תורמים הגנתית,לכן דרושים שחקני הגנה!
ולא כאלה שמוצבים בעמדות הגנה, סמלית.
אין לי טענות להרוש, לא יתכן שבונים את כל משחק ההגנה בצד שמאל על שחקן ששיחק עונה בינונית באח"י נצרת, יש בו כשרון, מהירות , אך לוקה במסירה האחרונה (מתעקש להגביהה בנגיעה, דבר שגדולים ממנו מתקשים), ירידה מאוד איטית להגנה
ולכן אני אומר, לקבוצה ששני אגפיה בהגנה הן מסננת, מוטב שלא יופתע שהוא גומר משחק בית עם 3 כדורים ברשת שלולא קאלה היה נגמר בערך בספרה 7 ולא 7 בום!
מהטעם הזה, יש הגיון לחזק את הקבוצה בנקודות החלשות שגורמות לקבוצה להיות מאוד פריכה הגנתית ואפילו שישחקו עם 5 קשרים אחוריים, אם האגפים פרוצים, לשער יגיעו. אין פה הבעת אי אמון בהרוש, כי גם הוא לא דמיין שהוא יהיה המגן הפותח של הקבוצה כרגע מהמסוקרות בליגה.
מסכן קאלה 3 משחקים 6 גולים- הוא לא רגיל לרמה הזו, ולמשחק האגפים ההגנתי של הקבוצה יש חלק גדול בזה, כי רביבו ומליקסון לא תורמים הגנתית,לכן דרושים שחקני הגנה!
ולא כאלה שמוצבים בעמדות הגנה, סמלית.
- dardasmiley
אוקוגו את אדלי!!!!!!! שחקנים שעושים ה-ג-נ-ה. אדלי גם מסוגל לעלות ולתמוך בהתקפה חלקית
דווקא בקטע של ההגבהות אני חושב שהרוש מפתיע ולטובה, רוב ההרמות שלו הן בנגיעה וחדות שזה לא משהו שאפשר להגיד על הרבה מגנים ישראלים.
מבחינה הגנתית הבעיה שלנו היא האגפים, בנוסף לדעתי יש מקום לוותר על שן/אופיר ולצרף את קדוסי (חלוץ שני), להוריד את מסיקה לספספל (מהמשחק הראשון בגביע הטוטו אני לא ראיתי ממנו משהו מיוחד).
הקישור צריך להיות שן מאחורה, רביבו באמצע, מליקסון ימין/שמאל, אלקיים/נאסר באגף השני.
הקישור צריך להיות שן מאחורה, רביבו באמצע, מליקסון ימין/שמאל, אלקיים/נאסר באגף השני.

איזה אוהדים יש לנו... תענוג....
מחזור שלישי וכבר צריך להחליף חצי סגל (שרק הגיע לפני חודש ברובו).
אוהדים יקרים, הגיע הזמן להתבגר! אי אפשר לדרוש מצד אחד שהבנייה תהיה לטווח ארוך ומצד שני כבר לזרוק את הרוש אחרי משחק אחד חלש. (כן רק משחק אחד חלש בשני המשחקים הראשונים הוא היה סביר+).
אי אפשר לדרוש שחקני בית כשהיחיד משחקני הבית שנמצא בקבוצה כבר נזרק אחרי הופעה אחת לא טובה העונה (עם מנטרלים את העונה הקודמת).
אביתר ימשיך לקבל צ'אנסים לפחות עד שכמות המשחקים החלשים שלו תהיה גבוהה מהמשחקים הטובים (העונה 2-1).
הרוש שחקן עם פוטנציאל אדיר, פיזי, מהיר, הגבהות תוך כדי תנועה ובעיטה טובה מרחוק.
הגיע הזמן להפנים כשאנחנו נעלה ליגה, גם הקבוצה תראה יכולת של ליגת על.
מחזור שלישי וכבר צריך להחליף חצי סגל (שרק הגיע לפני חודש ברובו).
אוהדים יקרים, הגיע הזמן להתבגר! אי אפשר לדרוש מצד אחד שהבנייה תהיה לטווח ארוך ומצד שני כבר לזרוק את הרוש אחרי משחק אחד חלש. (כן רק משחק אחד חלש בשני המשחקים הראשונים הוא היה סביר+).
אי אפשר לדרוש שחקני בית כשהיחיד משחקני הבית שנמצא בקבוצה כבר נזרק אחרי הופעה אחת לא טובה העונה (עם מנטרלים את העונה הקודמת).
אביתר ימשיך לקבל צ'אנסים לפחות עד שכמות המשחקים החלשים שלו תהיה גבוהה מהמשחקים הטובים (העונה 2-1).
הרוש שחקן עם פוטנציאל אדיר, פיזי, מהיר, הגבהות תוך כדי תנועה ובעיטה טובה מרחוק.
הגיע הזמן להפנים כשאנחנו נעלה ליגה, גם הקבוצה תראה יכולת של ליגת על.
רק אהבה תנצח...
הרוש ממש לא גרוע והמצב רחוק מכדי לערוך שינויים בעמדה.
מה שחשוב ביותר אצל מגן זו ההגנה ורק אחרי זה ההתקפה, ואת זה הרוש עושה בצורה סבירה.
לגבי אילוז, אפשר בהחלט לתפקד את דנדי שם והוא יעשה את הצד ההגנתי בצורה יותר מטובה.
מה שחשוב ביותר אצל מגן זו ההגנה ורק אחרי זה ההתקפה, ואת זה הרוש עושה בצורה סבירה.
לגבי אילוז, אפשר בהחלט לתפקד את דנדי שם והוא יעשה את הצד ההגנתי בצורה יותר מטובה.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
מצטרף לידידאל, שי, אביב וכל השאר.
הרוש בעיני הוא בעל פוטנציאל להפוך למגן העתיד של המועדון.
הרוש בעיני הוא בעל פוטנציאל להפוך למגן העתיד של המועדון.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
חושב שאסור לקטול אף שחקן לאחר פחות מ - 5-6 משחקים, ובטח ובטח שלא את הרוש.
אלא אם כן, למעט מקרים ממש חריגים, שבהם השחקן לא יודע מה לעשות עם כדור ומבחינים בזה חד משמעית כבר באימון הפתיחה של הקבוצה (בנגורה).
גם את סונארה (השוער שספג רביעייה מסכנין כבר במחזור הראשון ב - 2003-04) הייתי מחזיר הביתה מיד לאחר המשחק, ובכל זאת נתנו לו תקופת חסד.
הרוש עדיין לא בא לידי ביטוי - כל כך מוקדם לחתוך אותו.
אלא אם כן, למעט מקרים ממש חריגים, שבהם השחקן לא יודע מה לעשות עם כדור ומבחינים בזה חד משמעית כבר באימון הפתיחה של הקבוצה (בנגורה).
גם את סונארה (השוער שספג רביעייה מסכנין כבר במחזור הראשון ב - 2003-04) הייתי מחזיר הביתה מיד לאחר המשחק, ובכל זאת נתנו לו תקופת חסד.
הרוש עדיין לא בא לידי ביטוי - כל כך מוקדם לחתוך אותו.