"לאנשי הפועל ת"א יש בטן מלאה על ההתאחדות. במועדון טענו אתמול כי שגיאות השיפוט לרעתם הן סופה של שרשרת החלטות שמטרתה להוציא את הרוח מהמפרשים של הקבוצה. לפני כשבועיים קיבלו במועדון הודעה מההתאחדות, לפיה הוחלט לדחות ביממה את משחק הליגה מול הפועל באר שבע בשל שיקולי טלוויזיה, אולם לאחר בירור שביצעו האדומים התברר להם כי הסיבה האמיתית לדחייה היא "שבת חתן" בה רצתה להשתתף אלונה ברקת, הבעלים של הפועל באר שבע. הזזת המשחק הובילה לכך שההכנה של הקבוצה למשחק מול סלטיק בליגה האירופית, התקצרה. בצ'רלטון, הזכיינית המשדרת את משחקי ליגת העל, אישרו אתמול את הפרטים."
https://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1116283.html" onclick="window.open(this.href);return false;
מישהו מכיר את העניין?
הוצאת דיבה או אמת?
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
Re: הוצאת דיבה או אמת?
לפחות היא נהנתה ? 

http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
- dardasmiley
וגם אם כן אז?????????????
כמו עם הערבים כך עם הגועל ת"א אם הם מתלוננים על זה ואומרים שזה מהלך גרוע סימן שזה היה המהלך הטוב ביותר לעשות....
כמו עם הערבים כך עם הגועל ת"א אם הם מתלוננים על זה ואומרים שזה מהלך גרוע סימן שזה היה המהלך הטוב ביותר לעשות....
הפועל ת"א הקבוצה הכי בכיינית בארץ וזה לא חדש
בכו על טעויות שיפוט מול מכבי חיפה
אני רוצה לזכיר להם שדסילבה היה צריך לקבל צהוב שני על עבירה שהוא עשה ולא קיבל לא שמעתי שום תלונה על זה
חוץ מזה שפנדל לפי דעתי לא היה ולא נברא על שכטר לא יודע מאיפה הם מביאים את זה
זה שי !
בכו על טעויות שיפוט מול מכבי חיפה
אני רוצה לזכיר להם שדסילבה היה צריך לקבל צהוב שני על עבירה שהוא עשה ולא קיבל לא שמעתי שום תלונה על זה
חוץ מזה שפנדל לפי דעתי לא היה ולא נברא על שכטר לא יודע מאיפה הם מביאים את זה
זה שי !

הפועל ת"א באמת הגזימו עם ההתבכיינות והקנטרנות בנושא. מעבר לכך אני לא אתפלא אם
באמת סיבת הזזת המשחק היא שבת חתן, הרי הכל קומבינות בהתאחדות ויכול להיות שלוזון
עשה מערוף לאלונה. בלי קשר אני חייב לומר שזה מאכזב אותי שאלונה מזוהה בעיני הקבוצות
והציבור כאחת שמשתייכת ל-"מחנה לוזון" ולטעמי זה לא מוסיף לה נקודות. אני חושב שאלונה
חייבת להצטרף ליוזמת הקבוצות הגדולות להקמת מנהלת ליגה כדי להוציא את ליגת העל מההתאחדות
לכדורגל, רגע לפני שסוגרים את הענף בארץ.
באמת סיבת הזזת המשחק היא שבת חתן, הרי הכל קומבינות בהתאחדות ויכול להיות שלוזון
עשה מערוף לאלונה. בלי קשר אני חייב לומר שזה מאכזב אותי שאלונה מזוהה בעיני הקבוצות
והציבור כאחת שמשתייכת ל-"מחנה לוזון" ולטעמי זה לא מוסיף לה נקודות. אני חושב שאלונה
חייבת להצטרף ליוזמת הקבוצות הגדולות להקמת מנהלת ליגה כדי להוציא את ליגת העל מההתאחדות
לכדורגל, רגע לפני שסוגרים את הענף בארץ.
קשה לי להאמין שבגלל שבת חתן החליטו להזיז את המשחק...
אבל גם אם כן, כמה כבר אפשר להתבכיין? אפשר להשתגע מזה.. אז השופט החליט לא לשרוק לפנדל, ביג דיל... אז הקדימו את המשחק ביום... ב-י-ג ד-י-ל .!
זה פשוט הכל מתחיל מהתקשורת, הרי הפועל היא אחת מהקבוצות שהכי פחות יכולות לבוא בטענות לשיפוט, אלה רק הקבוצות הקטנות באמת שכאשר להם לא מביאים פנדל זה אפילו לא מוזכר בתת כותרת בעמוד 7 בעיתון הספורט. רק מה ..? שאצל הפועל ת"א חוסר ההגינות במשחק מול מכבי חיפה היה אחת הכותרות הראשיות של אותו יום.
פשוט בושה .
אבל גם אם כן, כמה כבר אפשר להתבכיין? אפשר להשתגע מזה.. אז השופט החליט לא לשרוק לפנדל, ביג דיל... אז הקדימו את המשחק ביום... ב-י-ג ד-י-ל .!
זה פשוט הכל מתחיל מהתקשורת, הרי הפועל היא אחת מהקבוצות שהכי פחות יכולות לבוא בטענות לשיפוט, אלה רק הקבוצות הקטנות באמת שכאשר להם לא מביאים פנדל זה אפילו לא מוזכר בתת כותרת בעמוד 7 בעיתון הספורט. רק מה ..? שאצל הפועל ת"א חוסר ההגינות במשחק מול מכבי חיפה היה אחת הכותרות הראשיות של אותו יום.
פשוט בושה .

אריק בנתיים הקבוצות הגדולות בוכות וכל היום אני רואה את שחר יושב עם לוזון,עזוב עדיף שאלונה תתחבר למי שיש כח זה אף פעם לא מזיק וכרגע ללוזון יש כח .

איך אומרת קרן מור ב"קצרים":
"זה נשמע לי כמו אויויויוי...."
רק קבוצה עם גב תקשורתי חזק כמו הפועל ת"א מסוגלת להתבכיין בצורה כזאת חסרת תקדים...
פשוט בושה!
"זה נשמע לי כמו אויויויוי...."
רק קבוצה עם גב תקשורתי חזק כמו הפועל ת"א מסוגלת להתבכיין בצורה כזאת חסרת תקדים...
פשוט בושה!
הפועל אני כבר משתגע