כמה צילומים מפ"ת ככה אנחנו נראים וחבל

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
ירון
Title: THE CAMELS SINCE 2005

כמה צילומים מפ"ת ככה אנחנו נראים וחבל

שליחה על ידי ירון »

https://www.thecamels.co.il/community.p ... 126.0.html" onclick="window.open(this.href);return false;
תמונה

סמל אישי של משתמש
הפועל_מלחמה

Re: כמה צילומים מפ"ת ככה אנחנו נראים וחבל

שליחה על ידי הפועל_מלחמה »

היה קבוצת קהל של אפסים גמורים חבל בכלל שהם נוסעים למשחקים

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

למי ששאל את עצמו מי יותר מגעיל, הקבוצה או הקהל שלה - אני חושב שהסרטונים האלו הראו את התשובה.
הפועל אני כבר משתגע

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

ואני שואל שאלה אחרת האם מגיע לקהל הזה שנסע עד לפתח תיקווה לראות משחק שכזה? האם זה לא חוצפה של הקבוצה !
מה שהיה בפתח תיקווה היה ביזיון אחד גדול וביזיון גדול נוסף ביציע אבל אי אפשר לבוא בטענות לאוהדים אלא לשחקנים שפשוט ראו כאילו הם לא רוצים לנצח לא ראינו מחויבות ולא ראינו כאילו באמת אכפת להם וזה מה שהכי כאב לי לראות איך אתם רוצים שקהל שנסע שעה וחצי שילם 80 שקל על כרטיס ורואה תצוגה עלובה של הקבוצה שלו אמור להגיב
עם לפחות היו רואים משהו חיובי אני בטוח שכל השריקות בוז וכל הקללות לא היו אבל שוב הקבוצה הביאה את הקהל למצב הזה ולא ההפך
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

זה שי ! כתב: אבל שוב הקבוצה הביאה את הקהל למצב הזה ולא ההפך
זה שי !
זה בדיוק מה שאני טוען, שי.
במקום שהקהל יוביל את הקבוצה - הקהל מובל על ידי הקבוצה.
אין מה לעשות, לעולם לא נהיה קהל איכותי באמת.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
אימפריה באדום
Title: crazyred

שליחה על ידי אימפריה באדום »

הפועל_מלחמה כתב:היה קבוצת קהל של אפסים גמורים חבל בכלל שהם נוסעים למשחקים
הייתה גם קבוצה של שחקנים אפסים גמורים חבל בכלל שאנחנו נוסעים למשחקים..!

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

8red כתב:למי ששאל את עצמו מי יותר מגעיל, הקבוצה או הקהל שלה - אני חושב שהסרטונים האלו הראו את התשובה.

הכל בעיני המתבונן.

לא מצדיק את התנהגות הקהל, אבל בחיאת, בא גם לא נקצין ולא נעשה ממנה יותר משהיתה באמת. שום דבר חריג, כמעט בכל קנה מידה, לא היה בהתנהגות הקהל שלנו. מחזות זהים, ואף יותר, ראינו גם ראינו מלא מעט קהלים בארץ ובעולם. חי בסרט מי שמצפה שהקהל ישתחווה לשחקנים לאחר תצוגה שכזו..
נערך לאחרונה על ידי אורי אדום בנשמה ב 29 ספטמבר 2009, 16:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

8red כתב: זה בדיוק מה שאני טוען, שי.
במקום שהקהל יוביל את הקבוצה - הקהל מובל על ידי הקבוצה.
אין מה לעשות, לעולם לא נהיה קהל איכותי באמת.

לא מסכים איתך ניר ! אחרי שהאליפות האחרונה שלך היתה אי שם ב76 והגביע האחרון שלך היה ב97 ירדת מאז פעמיים ליגה ההיתה בליגה השנייה 7 שנים, מכירת משחקים היתה בקבוצה הזאת

אני חושב שזה לא חוכמה גדולה לאהוד את הפועל ת"א מכבי ת"א חיפה וגם ביתר כמובן כל שנה גמר גביע כל שנה תואר כל שנה צמרת
חוכמה לאוהד קבוצות כמו ב"ש זה להתייסר וזה פשוט לסבול עם הקבוצה הזאת מתי הם יתנו לקהל שלהם נחת .. אני רוצה לראות עוד קבוצה שרק עלתה ליגה מביאה 10 אלף צופים אני רוצה לראות קבוצה שעלתה ליגה מביאה 12 אלף צופים אני רוצה לראות קבוצה שהקהל שלה הביא 23 אלף צופים לגמר גביע שעה וחצי מהעיר אין הרבה קבוצות כאלה וגם אלה שמביאים אלא קבוצות צמרת
הקהל של ב"ש יעשה שינוי שהקבוצה תעשה שינוי ולא להפך
יש לנו קהל שעולה על הרמה של ב"ש בכמה דרגות אפילו אחי שלא חובב כדורגל מושבע בא למשחק אחד ואמר יאללה איזה קהל יש להם והם משחקים כמו עגלות איך אפשר לבוא ולראות אותם בכלל
תאמין לי תשיים את הקהל שלנו במקום אחר ולא תשמע שריקת בוז אחת או קללה אחת
שהשחקנים הכוסיות שלנו יתחילו לרוץ להראות מקצוענות הקהל שלנו יעלה דרגה קודם כל הקבוצה צריכה להראות שהם משחקים בשבילנו ואחרי זה אנחנו נעודד בשבילם !
נמאס לעודד ב2-0 3-0 כמה אפשר !

זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אורי, אני ממש לא בא לסנגר על השחקנים ובטח שלא על המאמן שבנה את הקבוצה השנה.
אתה יכול שלא להסכים איתי, אבל אין מקום בארץ (ואולי בעולם כולו) שיש בו קהל כל כך חסר פרופורציות וכזה שלא יכול לדחות שום סיפוקים - כמו הקהל הבאר שבעי המצוי. אפילו תינוק שלוקחים ממנו את הסוכריה שלו מתנהג כבר יותר בבגרות.

שי, בבאר שבע (בניגוד לערים אחרות) אין כמעט תחליף אמיתי לכדורגל - אז קל מאוד להביא למשחקים גדולים 10 ו20 אלף איש. אבל בוא תסביר לי את התופעה הזאת שהקהל הגדול הזה יודע להתעורר רק כשהקבוצה מבקיעה ובשאר הזמן עומד כמו גולם ושותק - אבל כשצריך לקלל - פתאום אתה מגלה שלזה הקהל שלנו מתחבר הרבה יותר מאשר לעידוד ורובו מצטרף למקהלה. מה קרה? לעודד אסור - אבל להצטרף לשירי הקללות - זה חובה??
זה מה שמגעיל אותי בקהל שלנו וזה למה אנחנו אף פעם לא נהיה קהל איכותי.
הפועל אני כבר משתגע

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אולי כי פשוט התרגלנו לזה ניר עם תסיים לב מאז לופא בעונת הגביע
כל מאמן שבא אחריו זכה לקללות כי הביאו לפה את כל הזבל של המאמנים ... הכל התחיל שנה אחרי שלופא היה פה כי הכדורגל שהצגנו באותה שנה היה מלהיב עם שחקני בית עם כדורגל התקפי וכל מי שבא אחריו עשה בדיוק את ההפך והרס את מה שהוא עשה גם שההינו מקום שני עם אלי גוטמן אנשים קיללו אותו ולמה?
צריך לדעת מה הקהל רוצה צריך לדעת מה הקהל אוהב מאמן שלא מבין את זה לא יכול להיות בב"ש נקודה !
מאז לופא אין מאמן שלא קיבל פה קללות ועד היום אנשים התרגלו למצב הזה עד שלא יבוא מישהו שיעשה בדיוק מה שהקהל רוצה לא יקרה פה משהו אחר חוץ מקללות
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אתה יודע מה שי?
אולי זה מה שצריך שיקרה.
הקהל יקבע מי יהיה המאמן.
עכשיו בוא ניראה מאיפה הקהל משיג את הפראייר או הפראיירית שיממנו את המאמן ואת השחקנים.
בעצם.. למה צריך מאמן? הקהל יקבע גם מי השחקנים...

דיברתי על זה כבר הרבה , שי.
לפני כמה שנים היה ניסיון להקים עמותה שתקנה את הפועל באר שבע בכדורגל מידי ההוא מהאולמות וכך הניהול יעבור לידי האוהדים - ממש כמו בבארסה הגדולה.
אני יכול להתערב איתך שמי שאז ליגלגו על דודו עזריה, משה ניר וחבריהם שניסו להרים את העסק הזה - הם אותם אנשים מהקהל שרוצים היום להתערב בהחלטות המקצועיות של המועדון - וזאת מבלי להשקיע אפילו אגורה שחוקה אחת, שלא לדבר על אלף ש"ח שנידרש מכל אוהד אז.
ידידאל כתב על זה יפה בטור שלו - ברגע שלבנאדם אין מחויבות כספית והוא לא מושקע אפילו בשקל - אין לו אחריות וקל לו לתת עצות ולנסות להחליט בשביל מי שכן משקיע.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

8red כתב:אורי, אני ממש לא בא לסנגר על השחקנים ובטח שלא על המאמן שבנה את הקבוצה השנה.
אתה יכול שלא להסכים איתי, אבל אין מקום בארץ (ואולי בעולם כולו) שיש בו קהל כל כך חסר פרופורציות וכזה שלא יכול לדחות שום סיפוקים - כמו הקהל הבאר שבעי המצוי. אפילו תינוק שלוקחים ממנו את הסוכריה שלו מתנהג כבר יותר בבגרות.

חופשי לא מסכים, ודוגמאות לרוב לא חסרות. הקהל הבית"רי והחיפאי שתו לשני מאמנים (גוטמן, רוני לוי) מצליחים מאוד (!!) את הדם עם קשית, אז אתה מדבר איתי על חוסר סבלנות כשאין עוררין על הכישלון המקצועי???
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

ולמרות כל מה שאתם אומרים, אנחנו חייבים ללמוד את מקומנו ותפקידנו כאוהדים.
זה שהאוהדים של חיפה וביתר תת רמה לא נותן לנו לגיטימציה להיות גם תתי רמה.
אנחנו חייבים להבין שאיתנו הקבוצה יכולה לשחק שווה מול שווה נגד כל קבוצה בארץ, בלעדינו כל קבוצה בארץ יכולה לקחת לנו נקודות.
רק אהבה תנצח...

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

גיא עזורי הרס בחודשיים משהו שניסו לבנות במשך עושה שלמה. עכשיו כבר אי אפשר לתקן.

עכשיו צריך לבנות שוב משהו חדש

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

לבנות אתם מדברים איתי על לבנות בזמן שהבנאדם מביא 13 14 שחקני רכש במקום להביא 5 6 ברמה גבוה הוא הביא בינוניות במקום להביא שחקנים צעירים הוא הביא שחקנים כמו מסיקה אייל שן שתי הזרים קאלה שהם בגילאי 29 30 תכליל בזה את דוד רביבו וליאור אסולין [ למרות שאסולין עושה את שלו עד עכשיו ]
ותקבל יופי של בנייה ממש לכל ה10 שנים הקרובות.. אין ראייה לעתיד איזה בנייה זו
חוץ מזה שהשיטה לא נכונה ה4 5 1 הזה אין הקהל לא סובל את זה וגם המקומות של השחקנים על המגרש לא נכונים דוד רביבו מת באגף ימין
גיא עזורי חייב ללכת הביתה
ודווקא עכשיו הוא ינצח את ביתר וישאר איכשהו ככה זה תמיד
זה שי !
תמונה

שלח תגובה