שייע - אמרת שפרגל ומוריירה בלמים לליגה א'? אז אמרת! טיפש
שייע - אמרת שפרגל ומוריירה בלמים לליגה א'? אז אמרת! טיפש
אני לא יכול לשכוח איך שייע פייגנבוים השתלח בשני הבלמים שלנו בזמן שהוא פירשן את המשחק שלנו נגד פ"ת בשבוע
שעבר, במסגרת התוכנית "שירים ושערים".
קרא להם שחקנים שמתאימים לליגה א', לא הבין איך החתימו אותם, אמר שהוא מעולם לא ראה בלם כל כך גרוע כמו פרגל
ועל מוריירה אמר שהוא לא שווה דיבור.
אז שייע - תאכל את הלב, שחקן בינוני בעבר ומאמן כושל בהווה (יש לך קבוצה,תזכיר לי?) ופעם הבאה תחשוב פעמיים לפני
שאתה משתלח בשחקנים על סמך משחק אחד, כסיל.
שעבר, במסגרת התוכנית "שירים ושערים".
קרא להם שחקנים שמתאימים לליגה א', לא הבין איך החתימו אותם, אמר שהוא מעולם לא ראה בלם כל כך גרוע כמו פרגל
ועל מוריירה אמר שהוא לא שווה דיבור.
אז שייע - תאכל את הלב, שחקן בינוני בעבר ומאמן כושל בהווה (יש לך קבוצה,תזכיר לי?) ופעם הבאה תחשוב פעמיים לפני
שאתה משתלח בשחקנים על סמך משחק אחד, כסיל.
Re: שייע - אמרת שפרגל ומוריירה בלמים לליגה א'? אז אמרת! טיפש
זה לא הזמן לדבר על שייע פינגנבלוף כמו שאני קורא לו הבלוף של המאמנים !
זה שי !
זה שי !

פרגל הוכיח שוב שהוא בהחלט בלם ברמה הגבוהה ביותר. דנילו לאט לאט מראה שהוא חוזר לעצמו וליכולת הטובה שלו ממשחקי האימון.
תכלס כששני אלה יהיו בכושר טוב ומתואמים תהיה לנו הגנה מעולה.
תכלס כששני אלה יהיו בכושר טוב ומתואמים תהיה לנו הגנה מעולה.
רק אהבה תנצח...
לא יודע מה איתכם אבל פרגל אשם ישיר בשני השערים של בית"ר.
בשער הראשון עזב את יצחקי (אולי ניסה לצאת לנבדל) והשאיר אותו פנוי לנגוח פנימה.
בשער השני יצא על תמוז שעשה עליו סיבוב גדול ובעט פנימה.

למה להתעסק בזה? אז אמר... 

תצוז העיף אותו עם המסה האדירה שלו, ובקשר ליציאה לא מוצלחת לנבדל... קורה.oran כתב:לא יודע מה איתכם אבל פרגל אשם ישיר בשני השערים של בית"ר.
חוץ מזה, הוא החזיק טוב מאוד את החלק האחורי, אי אפשר ואסור לבוא אליו בטענות.
רק אהבה תנצח...
משחק טוב של שני הבלמים.
אבל השורה התחתונה שוב עגומה - שוב אנחנו חוטפים גולים בצרורות, זה לא יכול להמשיך ככה. 11 גולים ב5 משחקים? לא רציני.
אבל השורה התחתונה שוב עגומה - שוב אנחנו חוטפים גולים בצרורות, זה לא יכול להמשיך ככה. 11 גולים ב5 משחקים? לא רציני.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רואים שיש לו כדורגל אבל בכל משחק אנחנו מקבלים שער מיציאה שגויה לנבדל, הפעם מטעות של פרגל שהשאיר את יצחקי חופשי, ומה זה מסה אדירה? אתה מצפה מבלם שיוצא למרכז הרחבה ומשאיר את השער חשוף שלא יעשו עליו סיבוב כזה.nitsande כתב: תצוז העיף אותו עם המסה האדירה שלו, ובקשר ליציאה לא מוצלחת לנבדל... קורה.
חוץ מזה, הוא החזיק טוב מאוד את החלק האחורי, אי אפשר ואסור לבוא אליו בטענות.

אגב פרגל (לקוח מאתר ספורט 5),
"הבלם פאבל פרגל הוסיף: "20 דקות לסיום המשחק, שקיבלנו את ה-2:3, אמרתי לדנילו (מוריירה) שאם נקבל את השוויון אני הולך הביתה ולא חוזר יותר לשחק כדורגל. אני שמח להמשיך בקריירה שלי. שיחקנו טוב במחצית הראשונה והייתה לנו ירידת מתח בשנייה".
"הבלם פאבל פרגל הוסיף: "20 דקות לסיום המשחק, שקיבלנו את ה-2:3, אמרתי לדנילו (מוריירה) שאם נקבל את השוויון אני הולך הביתה ולא חוזר יותר לשחק כדורגל. אני שמח להמשיך בקריירה שלי. שיחקנו טוב במחצית הראשונה והייתה לנו ירידת מתח בשנייה".
נכון אני מסכים שזה שער שלו, אבל באמת שהוא נותן הרבה יותר מהטעויות הנדירות שהוא עושה.
רק אהבה תנצח...
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
ניגשתי לפאבל בסוף המשחק והחמאתי לו על המשחק והוא רק דיבר על כמה שיש בעיות וכמה הוא לא שמח בכלל.
אבל ציין שלפחות נשארו שלושת הנקודות וזה הכי חשוב...
דיבר מהלב.
אבל ציין שלפחות נשארו שלושת הנקודות וזה הכי חשוב...
דיבר מהלב.

- הפועל_מלחמה
כל הכבוד לו ככה בלם צריך לשחק שפו אני חושב ששני הבלמים האלה עוד יעצרו הרבה גולים תנו להם זמן זה יגיעdudi2002 כתב:אגב פרגל (לקוח מאתר ספורט 5),

אי אפשר להאשים רק את הבלמים בכל השערים שהקבוצה סופגת.
משחק ההגנה של הקבוצה רע, וקשה מאוד לשפר אותו כאשר אתה משחק עם 2 חלוצים ועוד 2 קשרים שבקושי עושים הגנה.
אני מקווה שדנדי יכנס להרכב ויהיה יותר תיאום בין הרבעייה האחורית פלוס יותר עזרה מהחשקנים האחרים והדברים יתחילו להראות יותר טוב.
משחק ההגנה של הקבוצה רע, וקשה מאוד לשפר אותו כאשר אתה משחק עם 2 חלוצים ועוד 2 קשרים שבקושי עושים הגנה.
אני מקווה שדנדי יכנס להרכב ויהיה יותר תיאום בין הרבעייה האחורית פלוס יותר עזרה מהחשקנים האחרים והדברים יתחילו להראות יותר טוב.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
נקווה שאופיר לא יקבל חסינות אוטומתית מול חיפה ויחזור להרכב. אני מקווה שזה בדיוק יהיה ההרכב שייפתח גם מול חיפה.
רק אהבה תנצח...
אומר ואוסיף :לא יקרה כלום אם אוקוגו יתפוס את מקומו של שן שהיה חלש גם במחצית הראשונה.nitsande כתב:נקווה שאופיר לא יקבל חסינות אוטומתית מול חיפה ויחזור להרכב. אני מקווה שזה בדיוק יהיה ההרכב שייפתח גם מול חיפה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,