הפועל באר שבע - אשדוד החדשה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

הפועל באר שבע - אשדוד החדשה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

הפועל באר שבע של השנה מזכירה לי את אשדוד של שנים קודמות.
קבוצה שיכולה לנצח את כולם ולהפסיד לכולם. קבוצה שטובה מאוד מבחינה התקפית, אבל חלשה מאוד בהגנה.
קבוצה שבנויה המון על דוד רביבו, שמצד אחד הוא מהקשרים הבולטים בארץ מבחינה התקפית, אבל אחד שהוא חלש מאוד מבחינה הגנתית.
גם במשחק היום רביבו מנהל מצוין את המשחק מבחינה התקפית, אבל מבחינה הגנתית לא תורם מספיק, לא מנהיג מספיק, בגול השני הוא לא רק מוותר על כדור שנשלח לעברו אלא אפילו לא מתאמץ למנוע מחיפה מתפרצת שבסופה חיפה כובשת מהקרן.

השאלה האם זה כל מה שאנחנו יכולים להיות? קבוצה שהיא לא באמת בתחתית אבל גם לא באמת בצמרת. קבוצה שמראה לדקות המון פונטציאל ולדקות נראית מהקבוצה החלשות בליגה? קבוצה שנופלים במשחקים שלה המון שערים אבל לא תמיד לשמחת אוהדי הקבוצה.
האם להיות אשדוד החדשה זה מה שאנחנו צריכים?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
ניב

Re: הפועל באר שבע - אשדוד החדשה

שליחה על ידי ניב »

משה היום אתה גדול :)
פוגע בכל הנקודות הנכונות.

בדיוק אותן מחשבות שעברו לי בראש.

השאלה צריכה להיות אחרת, נגיד שאנחנו מעבירים עונה בינונית במקום 8, מקובל. האם נעישת עבודה טובה דיו בבניית הנוער? בהשבחת הדור הבא?
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
danielys

שליחה על ידי danielys »

דוד רביבו קשר התקפי שמשחק מאחורי החלוצים , אין מה לדבר איתו על הגנה .
תמונה

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

כל מה שאתה אומר נכון משה.
לשאלתך בסוף אם זה מה שאנחנו רוצים?
כן!!!!! בשביל קבוצה שרק עלתה ליגה כל מה שאני רוצה זה להיות קבוצה שתשרוד את העונה הראשונה ושאולי יש לה קצת יומרות לצמרת.
תתחיל להפנים משה, העונה זאת עונת ביניים, עונת בנייה. אל תצפה ליותר מדי העונה.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

בשביל עונה ראשונה אני חושב שטוב להיות "אשדוד"..

סמל אישי של משתמש
danielys

שליחה על ידי danielys »

אם התשובה שלך כן , nitsande, אז למה לשפוך 12-13 מיליון.. לא חבל על הכסף כאשר אתה בונה קבוצה למאבק הישרדות.
אם הכסף הזה קבוצה אפשר לבנות קבוצה למאבק בחלק העליון [1-6] ולא להישרדות בליגה פח הזאת.

ד''א הציפיות פה הרבה יותר מלשרוד בליגה , לפחות כך זה היה לפני פתיחת העונה , אז בחום של אוגוסט.
בשביל לשרוד בליגת פח הזאת לא משקיעים כמות כזו נכבדה של כסף, צר לי .
תמונה

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

danielys כתב:אם התשובה שלך כן , nitsande, אז למה לשפוך 12-13 מיליון.. לא חבל על הכסף כאשר אתה בונה קבוצה למאבק הישרדות.
אם הכסף הזה קבוצה אפשר לבנות קבוצה למאבק בחלק העליון [1-6] ולא להישרדות בליגה פח הזאת.

ד''א הציפיות פה הרבה יותר מלשרוד בליגה , לפחות כך זה היה לפני פתיחת העונה , אז בחום של אוגוסט.
בשביל לשרוד בליגת פח הזאת לא משקיעים כמות כזו נכבדה של כסף, צר לי .
קודם כל זה קצת פחות כסף ממה שציינת... דבר שני חשוב שתדע שלקבוצה שמחליפה 13 14 שחקנים זה לא כל כך הרבה כסף תזכור שזה לא רק חוזים זה גם ילויות של שחקנים תחת חוזה...
דבר שלישי 12 מיליון בב"ש זה כמו 10 במרכז, ויש לא מעט קבוצות בליגה הזאת עם תקציב שחקנים של לפחות 7 8 מיליון כשרוב השחקנים כבר חתומים במועדון וצריך מקסימום להאריך להם חוזה...
בעניין הציפיות? הציפיות הן שלנו הקהל, ההנהלה והצוות המקצועי כל הזמן מצהיר שהמטרה היא לתקוע יתד בליגה, חוץ מזה שלב"ש יש יומרות לצמרת ואתה תראה את זה בסוף הסיבוב לא עכשיו.
בקיצור סבלנות.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
danielys

שליחה על ידי danielys »

אני דיברתי על ההשקעה , אתה יכול לומר שזה לא כ''כ הרבה לקבוצה שמשחררת כמות גדולה של שחקנים ולוויות של שחקנים תחת חוזים וכל זה... עדין הושקעה פה כמות לא מבוטלת של כסף כדי ''לתקוע יתד'' , ויתד זה לא מאבק הישרדות, זה מקום טוב אמצע.
זה לא משנה על מה ולאן הכסף הלך , בין אם זה הלך על רכבת של שחקנים או ליוות שחקנים תחת חוזה , הרי כל זה עשית בשביל לתקוע יתד.

בקשר לציפיות, באמת קצת סבנות לא תזיק.
תמונה

סמל אישי של משתמש
אורן האדום
Title: כן..זה אני!

שליחה על ידי אורן האדום »

אני הייתי חוסך כמה מיליונים מתקציב הבוגרים,ומעביר אותם לנוער או אפילו להשקעה בילדים.זה לא יכול להיות שעם התקציב הרחב שיש לנו אנחנו מתיימרים להיות קבוצה כמו אשדוד,שהתקציב אצלה חצי מזה שלנו..

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

משה אוחיון כתב:הפועל באר שבע של השנה מזכירה לי את אשדוד של שנים קודמות.
קבוצה שיכולה לנצח את כולם ולהפסיד לכולם. קבוצה שטובה מאוד מבחינה התקפית, אבל חלשה מאוד בהגנה.
קבוצה שבנויה המון על דוד רביבו, שמצד אחד הוא מהקשרים הבולטים בארץ מבחינה התקפית, אבל אחד שהוא חלש מאוד מבחינה הגנתית.
גם במשחק היום רביבו מנהל מצוין את המשחק מבחינה התקפית, אבל מבחינה הגנתית לא תורם מספיק, לא מנהיג מספיק, בגול השני הוא לא רק מוותר על כדור שנשלח לעברו אלא אפילו לא מתאמץ למנוע מחיפה מתפרצת שבסופה חיפה כובשת מהקרן.

השאלה האם זה כל מה שאנחנו יכולים להיות? קבוצה שהיא לא באמת בתחתית אבל גם לא באמת בצמרת. קבוצה שמראה לדקות המון פונטציאל ולדקות נראית מהקבוצה החלשות בליגה? קבוצה שנופלים במשחקים שלה המון שערים אבל לא תמיד לשמחת אוהדי הקבוצה.
האם להיות אשדוד החדשה זה מה שאנחנו צריכים?

מוכן להשבע שזה מה שחלף לי בראש במהלך המשחק אמש, כמעט מילה במילה!!

ומה שניצן אמר (שמחתי להכיר, אגב :) ).
הפועל ב"ש עודנה בעיצומו של תהליך בנייה והתהוות כהפועל ב"ש החדשה בעידן אלונה. יודע מה? אפילו עוד בראשיתו. הייתי אתמול במשחק של השלשה, שהבהיר לי סופית שגם מהשנתון הנוכחי לא תצא הבשורה, ונכונים לנו לפחות שנתיים נוספות של התבססות על ליגיון זרים..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Omer6
Title: משוגע אדום

שליחה על ידי Omer6 »

מקווה שהעונה הנוכחית לא מתחילה ונגמרת במשחקי הבוגרים.
כי אם זה מה שנראה לאורך השנים הבאות בתור קבוצה, אז חבל, כי אפשר לעשות פה יותר.
העשייה השנה בקבוצה לדעתי יותר מתבססת על הדור הבא,
הדור שימשיך פה לרוץ קדימה ויבנה בסיס טוב שיוכל גם להתחרות על אליפות יחד עם חיזוק נכון.

התהייה שאי אפשר שלא לחשוב עליה..
האם עונה שבה אנו מסוגלים לנצח את כולם ולהפסיד לכולם, עם מקום מכובד יחסית באמצע,
לא יכלה להתפתח עם תקציב נמוך יותר, המשלב יותר שחקני בית ופחות שמות מפוצצים כמו דוד רביבו,
שבינתיים ממש לא מצדיק את הסכום ששולם עליו.
הפועל באר שבע ♥

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

ולי העונה מזכירה את העונה הראשונה בליגת העל בקדנציה הקודמת (2001-02):

נאיביות והשתנה במכנסיים מקבוצות גדולות.

באחד הטופיקים ציינתי שלא ראיתי את המשחק אבל מהאווירה בפורום ניתן היה להבין שבאר שבע שיחזרה פחות או יותר 80% מהיכולת במחצית הראשונה מול בית"ר במחזור הקודם. אם זה המצב, משמע שהיו לנו לפחות 3-4 מצבים בטוחים שבהם לא כבשנו.
וכך היה גם בעונת 2001-02 - הקבוצה כבשה די הרבה שערים אך היתה חוטפת המון שערים מנאיביות לשמה של קבוצה חד(ל)שה בליגה.

וחשבנו שהתקדמנו... :בוכה:

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

תהיו רגועים, התקדמנו והרבה.
העונה אני באופן אישי מבטיח לכם שלא נילחם נגד ירידה, ויש גם סיכוי שנלחם על אירופה.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

dudi2002 כתב:ולי העונה מזכירה את העונה הראשונה בליגת העל בקדנציה הקודמת (2001-02):

נאיביות והשתנה במכנסיים מקבוצות גדולות.

באחד הטופיקים ציינתי שלא ראיתי את המשחק אבל מהאווירה בפורום ניתן היה להבין שבאר שבע שיחזרה פחות או יותר 80% מהיכולת במחצית הראשונה מול בית"ר במחזור הקודם. אם זה המצב, משמע שהיו לנו לפחות 3-4 מצבים בטוחים שבהם לא כבשנו.
וכך היה גם בעונת 2001-02 - הקבוצה כבשה די הרבה שערים אך היתה חוטפת המון שערים מנאיביות לשמה של קבוצה חד(ל)שה בליגה.

וחשבנו שהתקדמנו... :בוכה:
בגלל זה אני לא מבין מה כולם מתעצבנים, כמו אחד שאמר לי אתמול "איך אנחנו נראים ככה מול חיפה? ב"ש זה מותג"....

אם אנחנו באותו רמה, שאז להזכירכם היינו עם בסיס הרבה יותר טובה של שחקני בית מוכשרים וקבוצה טובה יותר שעלתה מהלאומית, אז מה כזה מאכזב?

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

yedidel כתב:
בגלל זה אני לא מבין מה כולם מתעצבנים, כמו אחד שאמר לי אתמול "איך אנחנו נראים ככה מול חיפה? ב"ש זה מותג"....

אם אנחנו באותו רמה, שאז להזכירכם היינו עם בסיס הרבה יותר טובה של שחקני בית מוכשרים וקבוצה טובה יותר שעלתה מהלאומית, אז מה כזה מאכזב?

אתה עונה לעצמך - מה שמאכזב הוא שאנחנו דורכים במקום.

שלח תגובה