אני לא יכול שלא להיכנס לפורום ולצפות בפסטיבל אנטי-עזורי ופרו-קדוש שמתחולל כאן.
אני מסתכל על כל הטופיקים ולא יכול שלא להקיא מגועל ולצחוק מרחמים.
מספיק עם האנטי הזה כלפי עזורי, עד כמה יש לכם זכרון קצר?
אוהדים בדיחה וככל שהזמן עובר אני רק מבין עד כמה הסטיגמות עלינו נכונות.
יש פה חלק לא קטן בכלל (כבר מזמן לא גרעין) שסיגל לעצמו צורת חשיבה של האדם הקדמון -
"מאמן חדש? סגל חדש? לא דורסים את הליגה אחרי 5 מחזורים? הביתה!!!!!!!!!!!!!!!!"
מספיק כבר,תנו למאמן זמן,גם אם בבוא העת נגלה שהוא היה על הפנים, לפחות תיתנו לו הזדמנות!
מספיק כבר לחפש בכל פינה איך להתנגח בו - תתעסקו בלעודד את הקבוצה ולתמוך במערכת.
נשבר הז** מהטמטום והברבריות החשיבתית של חלק מהאנשים פה...אין לכם טיפת מושג בכדורגל וכבוד לקבוצה שאתם "אוהדים".
יחסית לקבוצה חדשה לגמרי,יש במשחקים שלנו כדורגל שוטף ומלא מלחמה- זה שהפסדנו לקבוצה שהיא 3-4 רמות מעל
הליגה עדיין לא אומר שכל השדים צריכים לצאת מהכד ולתקוף את עזורי והשחקנים.
אני מתנצל כלפי כל האוהדים היקרים והמדהימים שיש לקבוצה ושיודעים לפרגן ולעודד את המערכת - אבל אם פעם חשבנו
שמדובר בגרעין מצוצמם של אוהדים שמתעסק באורח קבע בהלחצת המערכת וביסוס האנטי כלפי הקבוצה,הפעם אני מבין שמדובר
בתופעה מסוכנת גדולה וממאירה.
זה כבר לא גרעין,זו מנטליות - קהל בשקל
Re: זה כבר לא גרעין,זו מנטליות - קהל בשקל
לא כל דבר הוא שחור או לבן, אני אישית חושב שעזורי נכשל אני לא אומר שצריך לפטר אותו, אך צריך לקרוא אותו לשיחה ולהעמיד אותו במקמו ולהבין ממנו איך הוא משתנה וגורם לקבוצה להיראות יותר טובה יותר נחושה ויותר
מאמינה בעצמה.
הדבר הראשון שהייתי מתחיל איתו היה שלא יראה מסכן וישדר לכל העולם כמה זה קשה להיות מאמן ב"ש כי אף אחד לא חייב אותו לבוא לפה ואם הוא לא רוצה להיות פה שילך, והדבר השני שיעמוד במילה שלו ולא ישדר לשחקנים שלו לוזריות והרמת ידיים בדקה ה70- במשחק גם אם זה נראה אבוד.
מאמינה בעצמה.
הדבר הראשון שהייתי מתחיל איתו היה שלא יראה מסכן וישדר לכל העולם כמה זה קשה להיות מאמן ב"ש כי אף אחד לא חייב אותו לבוא לפה ואם הוא לא רוצה להיות פה שילך, והדבר השני שיעמוד במילה שלו ולא ישדר לשחקנים שלו לוזריות והרמת ידיים בדקה ה70- במשחק גם אם זה נראה אבוד.
היה על זה נושא דומה במהלך השבוע באחד הדיונים כאן.
אני טענתי שעזורי אמנם לא פורע את השטרות הירוקים שקיבל מאלונה (לפחות עד עכשיו) אבל יהיה זה מעשה טיפשי לחתוך אותו עכשיו, משתי סיבות עיקריות:
א. עוד לא סיימנו סיבוב!!! למען השם!!! וכבר דורשים את ראשו (ובטענה זו אני מתחבר ל"קהל בשקל" שעליו דיברת).
ב. יבוא מאמן חדש ומן הסתם גם הוא לא יגרום לקבוצה לשחק כמו בארסה במיידית - וגם הוא ידרוש זמן וגם אז האוהדים יאבדו סבלנות, וחוזר חלילה...
וג'וני, מסכים מאוד עם הקביעה שאסור לו להתבטא בתקשורת עד כמה קשה לאמן כאן. לפני המשחק מול חיפה הוא התבטא בסגנון דומה בכך שהילל ושיבח את חיפה כאילו אין מחר וגימד אותנו כאילו אנחנו חמאה בשבילם. אז אם מאמן לא מאמין ביכולת הקבוצה שלו ולא מצליח לשדר זאת לשחקניו - איך השחקנים יאמינו בעצמם?!
אני טענתי שעזורי אמנם לא פורע את השטרות הירוקים שקיבל מאלונה (לפחות עד עכשיו) אבל יהיה זה מעשה טיפשי לחתוך אותו עכשיו, משתי סיבות עיקריות:
א. עוד לא סיימנו סיבוב!!! למען השם!!! וכבר דורשים את ראשו (ובטענה זו אני מתחבר ל"קהל בשקל" שעליו דיברת).
ב. יבוא מאמן חדש ומן הסתם גם הוא לא יגרום לקבוצה לשחק כמו בארסה במיידית - וגם הוא ידרוש זמן וגם אז האוהדים יאבדו סבלנות, וחוזר חלילה...
וג'וני, מסכים מאוד עם הקביעה שאסור לו להתבטא בתקשורת עד כמה קשה לאמן כאן. לפני המשחק מול חיפה הוא התבטא בסגנון דומה בכך שהילל ושיבח את חיפה כאילו אין מחר וגימד אותנו כאילו אנחנו חמאה בשבילם. אז אם מאמן לא מאמין ביכולת הקבוצה שלו ולא מצליח לשדר זאת לשחקניו - איך השחקנים יאמינו בעצמם?!

אתה מבלבל את ביצים.messiah כתב:אני לא יכול שלא להיכנס לפורום ולצפות בפסטיבל אנטי-עזורי ופרו-קדוש שמתחולל כאן.
אני מסתכל על כל הטופיקים ולא יכול שלא להקיא מגועל ולצחוק מרחמים.
מספיק עם האנטי הזה כלפי עזורי, עד כמה יש לכם זכרון קצר?
אוהדים בדיחה וככל שהזמן עובר אני רק מבין עד כמה הסטיגמות עלינו נכונות.
יש פה חלק לא קטן בכלל (כבר מזמן לא גרעין) שסיגל לעצמו צורת חשיבה של האדם הקדמון -
"מאמן חדש? סגל חדש? לא דורסים את הליגה אחרי 5 מחזורים? הביתה!!!!!!!!!!!!!!!!"
מספיק כבר,תנו למאמן זמן,גם אם בבוא העת נגלה שהוא היה על הפנים, לפחות תיתנו לו הזדמנות!
מספיק כבר לחפש בכל פינה איך להתנגח בו - תתעסקו בלעודד את הקבוצה ולתמוך במערכת.
נשבר הז** מהטמטום והברבריות החשיבתית של חלק מהאנשים פה...אין לכם טיפת מושג בכדורגל וכבוד לקבוצה שאתם "אוהדים".
יחסית לקבוצה חדשה לגמרי,יש במשחקים שלנו כדורגל שוטף ומלא מלחמה- זה שהפסדנו לקבוצה שהיא 3-4 רמות מעל
הליגה עדיין לא אומר שכל השדים צריכים לצאת מהכד ולתקוף את עזורי והשחקנים.
אני מתנצל כלפי כל האוהדים היקרים והמדהימים שיש לקבוצה ושיודעים לפרגן ולעודד את המערכת - אבל אם פעם חשבנו
שמדובר בגרעין מצוצמם של אוהדים שמתעסק באורח קבע בהלחצת המערכת וביסוס האנטי כלפי הקבוצה,הפעם אני מבין שמדובר
בתופעה מסוכנת גדולה וממאירה.
לא כל מי שמתנגד לעזורי רוצה את לופא.אתה וחבריך חושבים שאנחנו האוהדים יכולים לראות טעויות ולא להגיב.אני בטוח שגם אתה לא מבסוט מאיך שהקבוצה נראת רק שחושב שהזמן לשינויים הוא לא עכשיו.עזורי לא מאמן ולא יהיה מאמן גם אם תמשיכו לעצום את העיניים.יש בעיה לקבוצה שעולה ליגה הוא טוען????מלבד אביתר כולם שחקני ליגת העל ושיחקו בליגת העל.ציוות השחקנים לא נכון.קצב האימונים לא נכון.בחירת הזרים לא נכונה.מה עוד צריך לראות הכדיי להבין?עוד איזה תבוסה??
- הפועל_מלחמה
מאוד מעניין אותי לדעת מאיפה את מביא את הידע הכול כך נרחב שלך בכדור רגל שאתה אומר את כול הדברים האלה "ציוות השחקנים לא נכון.קצב האימונים לא נכון.בחירת הזרים לא נכונה"אדומתוק כתב:אתה מבלבל את ביצים.
לא כל מי שמתנגד לעזורי רוצה את לופא.אתה וחבריך חושבים שאנחנו האוהדים יכולים לראות טעויות ולא להגיב.אני בטוח שגם אתה לא מבסוט מאיך שהקבוצה נראת רק שחושב שהזמן לשינויים הוא לא עכשיו.עזורי לא מאמן ולא יהיה מאמן גם אם תמשיכו לעצום את העיניים.יש בעיה לקבוצה שעולה ליגה הוא טוען????מלבד אביתר כולם שחקני ליגת העל ושיחקו בליגת העל.ציוות השחקנים לא נכון.קצב האימונים לא נכון.בחירת הזרים לא נכונה.מה עוד צריך לראות הכדיי להבין?עוד איזה תבוסה??
אם אתה יודע יותר טוב ממנו את הדברים האלה אולי תבקש להיות מאמן הקבוצה אז אני בטוח שיהיה יותר טוב
קל מאוד לכול אחד פה לקום ולהתלונן על מה שקורה כן המאמן עשה טעויות ועוד יעשה כי כל אחד עושה אבל מטעויות לומדים ואני בטוח שעזורי ילמד
יש משהו אחד שאנשים פה לא מבינים אנחנו שיחקנו רק 5 או 6 משחקים שיש עוד הרבה בדרך זה לא הזמן לעשות חשבונות, כל דבר חדש נבנה בקצב שלו ובנייה מה לעשות לוקחת זמן אז קצת סבלנות קצת.
עדיף שננצל את הפורום לכתוב שירי עידוד חדשים להוסיף עוד אלמנטים חדשים לעידוד הקבוצה זה יותר חשוב כרגע מאשר כול היום לדבר על מה לא טוב שהמאמן לא יודע וזה לא עושה טוב די אם יגיע הזמן לדבר על זה אז אני מאמין שכולם ידברו ויגידו את מה שיש להם להגיד, ואני מאוד מקווה שלא נגיע לרגע הזה ושהקבוצה תצליח במשחקים הקרובים
שבת שלום לכולם
אתה ליצן ואתה יחצן מיקלדת של המועדון זה מה שיש לי להגיד לך .. קשה להודות שהביאו לפה *** אה ושהמאמן ניכשל אה זמן זמן זמן הזמן הזה יורד אותנו ליגה לפני שנתעורררהפועל_מלחמה כתב:
מאוד מעניין אותי לדעת מאיפה את מביא את הידע הכול כך נרחב שלך בכדור רגל שאתה אומר את כול הדברים האלה "ציוות השחקנים לא נכון.קצב האימונים לא נכון.בחירת הזרים לא נכונה"
אם אתה יודע יותר טוב ממנו את הדברים האלה אולי תבקש להיות מאמן הקבוצה אז אני בטוח שיהיה יותר טוב
קל מאוד לכול אחד פה לקום ולהתלונן על מה שקורה כן המאמן עשה טעויות ועוד יעשה כי כל אחד עושה אבל מטעויות לומדים ואני בטוח שעזורי ילמד
יש משהו אחד שאנשים פה לא מבינים אנחנו שיחקנו רק 5 או 6 משחקים שיש עוד הרבה בדרך זה לא הזמן לעשות חשבונות, כל דבר חדש נבנה בקצב שלו ובנייה מה לעשות לוקחת זמן אז קצת סבלנות קצת.
עדיף שננצל את הפורום לכתוב שירי עידוד חדשים להוסיף עוד אלמנטים חדשים לעידוד הקבוצה זה יותר חשוב כרגע מאשר כול היום לדבר על מה לא טוב שהמאמן לא יודע וזה לא עושה טוב די אם יגיע הזמן לדבר על זה אז אני מאמין שכולם ידברו ויגידו את מה שיש להם להגיד, ואני מאוד מקווה שלא נגיע לרגע הזה ושהקבוצה תצליח במשחקים הקרובים
שבת שלום לכולם
חבוב צא מהסרט שאתה חי בוtal18 כתב:
אתה ליצן ואתה יחצן מיקלדת של המועדון זה מה שיש לי להגיד לך .. קשה להודות שהביאו לפה *** אה ושהמאמן ניכשל אה זמן זמן זמן הזמן הזה יורד אותנו ליגה לפני שנתעוררר
לא כל מי שלא מסכים איתך הוא יחצ"ן מועדון ועדיף שתסתכל מעבר לפוזה שאתה חי בה שהיא שאתם יותר טובים.
יש פה מספר אנשים שנמאס להם שכל יומיים מפטרים מאמן עוד לפני שנגמר סיבוב.
כן, אני לא אוהב את מה שאני רואה כרגע!!!!! וכן אני לא אוהב גם את דרך ההתנהלות המקצועית כרגע!!!! אבל אני לא רוצה שישברו גם את הכלים
אל תהיה גונב דעת כי ליגה אנחנו לא נרד בדיוק כמו שלא ניקח אליפות, לכן אני לא אומר לפטר או להשאיר לפחות עד לסוף הסיביבוב.
טיפה אורך רוח לא יזיק לך זה יכול לעזור.
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
ביגלל אוהדים כמוך באר שבע נראת ככה ..
חחחח רק בגללי 
בגלל כאלו שיש להם טיפת סבלנות וכבוד מינימלי לקבוצה שלהם.
צודק,אני האשם.

בגלל כאלו שיש להם טיפת סבלנות וכבוד מינימלי לקבוצה שלהם.
צודק,אני האשם.