אור וחושך

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
tomerno
Title: יאללה ב"ש!

אור וחושך

שליחה על ידי tomerno »

כמה נקודות על העונה כצופה.

אור
מאור מליקסון-נראה מחויב לקבוצה,אנרגטי.יותר מדי נסיונות לעשות תרגילים אבל עדיף מאשר שחקן יבש.
סיראז נאסר-אחת ההחתמות הטובות שלנו השנה שחקן צעיר ופעלתן יש עתיד.להחתים להרבה זמן.
ט.קאלה-זה לא שוער זה נינג'ה.ההצלות שלו לא רק שמביאות נקודות אלא מביאות נחת לאוהדים שכבר פחות לחוצים בגלל פנדל.מישהו שם לב שההחתמה שלו באה לפני ההחתמה של עזורי?
אוהד קדוסי-לעומת שנה שעברה פתח את העונה על רגל ימין ונראה כמו שחקן שראוי להיות בהרכב.אני מקווה שאני לא היחיד שרואה את זה.
הקהל-גם במשחקים קטנים בא באלפיו ועם ציוד עידוד

חושך
גיא עזורי-משחק בשיטה פחדנית וזורק אשמה על ימין ועל שמאל.אני יודע שהליכתו הביתה לא תפתור הרבה אבל הוא בא לב"ש.בב"ש כל עוד הגישה התקפית גם תיקו זה טוב (הפסדים לא בא בחשבון,אנחנו התקפיים לא מטומטמים).הבאת הרכש הבינוני,בעיקר מבחינה הגנתית הרסה משחקים רבים.
דוד רביבו-אני רוצה לפחות 100 אלף מתוך ה200 אלף.נראה לא בכושר למרות שעברה כבר יותר משליש עונה.מתי תעורר דוד?
הקשרים האחוריים-נראים לא מתואמים,לא הגנתיים ולא יצירתיים.
ההגנה-חסר מישהו שינהיג את ההגנה. השיטה של עמידה על קו אחד הוכיחה את עצמה כלא יעילה.ואיפה המגנים לעזאזל?
הקהל-לא סבלני,אני בטוח שאם נקלל פחות ונאמר את דעתנו בצורה פחות בוטה דברינו ישמעו בצורה טובה יותר וברורה הרבה יותר.

שלח תגובה