הוא לא מגן

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

הוא לא מגן

שליחה על ידי yedidel »

חודש בלעדיו ועם כל מיני גלארסות ותחליפים כמו יוסי אופיר ואייל שן גרמו לנו להתגעגע לאביתר אילוז. נראה לי שמחצית אחת היום הזכירה לנו למה השתגענו שלא הגיע לפה מגן ימני כל השנה. לא כל שחקן יכול לעשות את ההסבת תפקידים הזאת ולהצליח.

אביתר בחור טוב ומשקיע, יש לו גם דריבל טוב, מלחמה והיום הראה גם כדור עומק נהדר לקדוסי, אבל נראה לי שאחרי 4 שנים קשות אפשר לסגור את ניסוי ההסבה של אביתר אילוז.

זה טוב מאוד שהוא חזר אלינו ובמצב הנוכחי יכול מאוד להועיל בקישור ההתקפי מצד ימין, גם במקום רביבו, אבל לעמדת המגן הימני חובה היה להביא פיתרון אחר.

זה שי !

Re: הוא לא מגן

שליחה על ידי זה שי ! »

כן ידיאל אבל שאני כבר שנים אומר את זה קוטלים אותי פה חובה חובה חובה להביא את קנדה לפה אני לא מבין למה לא להשקיע פעם אחת באמת במשהו טוב
נמאס מהבנוניות נמאס מליצנים עם אני ירצה ללכת ליראות ליצנים אני ילך לקירקס ולא למגרש כדורגל אביתר לא היה מגן ולא יהיה מגן ואני בספק גדול עם יהיה שחקן כדורגל פעם בחיים שלו
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

אילוז יכול להיות קשר אמצע מוביל בליגת העל אם רק יתנו לו הזדמנות לשחק שם.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

ידידאל זה נכון מה שאתה אומר, אבל בכל זאת אביתר יותר טוב מכל מי ששיחק שם העונה.
נכון שאתמול הוא היה חלש להחריד, אבל אני זוקף את זה לחובת ההיעדרות הארוכה מהמגרש...
לפחות עד סוף העונה זה הרע במיעוטו.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

שי,

א. לגבי אילוז אף אחד לא קטל אותך.
ב. תרגע עם קנדה, הוא ממש לא מייקון. לא טוען שהוא לא יותר ממה שיש עכשיו, אבל עשית ממנו הרבה יותר מדי.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אליק כתב:ב. תרגע עם קנדה, הוא ממש לא מייקון. לא טוען שהוא לא יותר ממה שיש עכשיו, אבל עשית ממנו הרבה יותר מדי.
אליק די כבר לתת דוגמאות משחקני אינטר, יש יותר טובים :)

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

bs war כתב:
אליק די כבר לתת דוגמאות משחקני אינטר, יש יותר טובים :)
המגן הימני היחיד בעולם שמתקרב לרמה שלו זה דני אלבס...ונחש מי מהם פותח בהרכב נבחרת ברזיל? יפה...

אז דווקא במקרה הזה הלכתי על הטופ. :)

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אליק כתב:שי,

א. לגבי אילוז אף אחד לא קטל אותך.
ב. תרגע עם קנדה, הוא ממש לא מייקון. לא טוען שהוא לא יותר ממה שיש עכשיו, אבל עשית ממנו הרבה יותר מדי.

לא אמרתי שהוא מיקון אבל הוא עולה לפחות בדרגה אחת או שתים על כל מגן ימני שהיה לך פה ב6 7 שנים האחרונות !
תשאל את אוהדי הפועל ת"א את מי הם מעדיפים אפילו בצד ימין אותו או את בונדר ותראה מה יגידו לך
שחקן צעיר רעב שרוצה להוכיח שירוץ איתנו כמה שנים לא חבל ? האם יש עוד מגן ימני בארץ שאפשר להביא לפה שהוא ברמה של קנדה לפחות? ממש לא
זה שי !
תמונה

שלח תגובה