אני לא כותב הרבה בפורום. מי זוכר את הטופיק שלי בסיבוב הראשון (לוח השנה?).
האמת? רציתי לפרסם את הטופיק לפני יותר משבועיים. עכשיו לענין.
המשחקים מול הפועל פ"ת בחוץ, הפועל עכו, מכבי אחי נצרת ובני סכנין הם המשחקים הקריטיים בעבורנו. סמנו אותם בלוח השנה. אם ננצח אותם, או אם ננצח שלושה מתוכם אני מאמין שמקומנו בתחתית הפלייאוף האמצעי (רמתנו האמיתית) מובטח.
לעניות דעתי מול הפועל חיפה (חוץ) ובני יהודה (בית) נוציא לכל היותר נקודה.
אגב, בדיוק כמו מכבי חיפה, ביחס למטרות, מי שסובל מהשיטה של לוזון, אלו הן הקבוצות בעלות מס' הנקודות הגבוה. אם חלילה ניפול לפלייאוף התחתון, אנו נהיה רחוקים 6-8 נקודות מהמקום האחרון. בשיטה הישנה היו מספיקות לנו עוד כחמש-שש נקודות להשאר בליגה.
בעמדת המאמן, עכו, רעננה וחיפה טובות מאיתנו. גם נתניה, מכבי פ"ת טובות מאיתנו בעמדה זו. חיפה (הפועל), נתניה, סכנין ופ"ת (מכבי) טובות מאיתנו כקבוצות. בוודאי שלא הייתי רוצה לראות אף אחת מהן מתחרה איתנו בפלייאוף התחתון.
עזורי אתם שואלים? שלומו טוב, תודה. גם אם השילוב של אסולין ודוידזאדה מוצלח, הכשלון שלו מהדהד... מי היה מאמין שמקום בפלייאוף התחתון ריאלי מבחינתנו.
לוח השנה 2
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: לוח השנה 2
אין ספק שאלה המשחקים שיקבעו לאן פנינו מועדות.ארז3333 כתב:אני לא כותב הרבה בפורום. מי זוכר את הטופיק שלי בסיבוב הראשון (לוח השנה?).
האמת? רציתי לפרסם את הטופיק לפני יותר משבועיים. עכשיו לענין.
המשחקים מול הפועל פ"ת בחוץ, הפועל עכו, מכבי אחי נצרת ובני סכנין הם המשחקים הקריטיים בעבורנו. סמנו אותם בלוח השנה. אם ננצח אותם, או אם ננצח שלושה מתוכם אני מאמין שמקומנו בתחתית הפלייאוף האמצעי (רמתנו האמיתית) מובטח.
לעניות דעתי מול הפועל חיפה (חוץ) ובני יהודה (בית) נוציא לכל היותר נקודה.
אגב, בדיוק כמו מכבי חיפה, ביחס למטרות, מי שסובל מהשיטה של לוזון, אלו הן הקבוצות בעלות מס' הנקודות הגבוה. אם חלילה ניפול לפלייאוף התחתון, אנו נהיה רחוקים 6-8 נקודות מהמקום האחרון. בשיטה הישנה היו מספיקות לנו עוד כחמש-שש נקודות להשאר בליגה.
בעמדת המאמן, עכו, רעננה וחיפה טובות מאיתנו. גם נתניה, מכבי פ"ת טובות מאיתנו בעמדה זו. חיפה (הפועל), נתניה, סכנין ופ"ת (מכבי) טובות מאיתנו כקבוצות. בוודאי שלא הייתי רוצה לראות אף אחת מהן מתחרה איתנו בפלייאוף התחתון.
עזורי אתם שואלים? שלומו טוב, תודה. גם אם השילוב של אסולין ודוידזאדה מוצלח, הכשלון שלו מהדהד... מי היה מאמין שמקום בפלייאוף התחתון ריאלי מבחינתנו.
אסור גם לשכוח שיש לנו משחק בבלומפילד מול מכבי ת"א שגם ממנו כניראה לא נוציא נקודות.
הפליאוף התחתון רק במרחק 5 נקודות, מאוד מפחיד. ויותר מכך, אם חס ושלום נגיע לפליאוף התחתון אנחנו המועמדים מס' 1 לירידה כי אנחנו בנוים הכי פחות למאבקים האלה.
צריכים לקחת נקודות מקבוצת התחתית, לשמור על מקומנו באמצע הטבלה ולקוות שהעונה תסתיים כבר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: לוח השנה 2
מוצ"ש מול נצרת, סוג של צומת דרכים אם תרצו.
תיקו ומטה יתן לדברים משנה תוקף. ניצחון - והופ, שוב הפלייאוף העליון במרחק נגיעה..
תיקו ומטה יתן לדברים משנה תוקף. ניצחון - והופ, שוב הפלייאוף העליון במרחק נגיעה..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר