מה אתם לא קולטים מה קורה פה?!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
באר שבעי אדום22

מה אתם לא קולטים מה קורה פה?!

שליחה על ידי באר שבעי אדום22 »

בתור אוהד ב"ש, אני אומר את זה אנחנו הרסנו לעצמנו הכל, את המועדון שהוא הכי חשוב,את אלונה..
הרי מה אתם רוצים? אליפות\לזכות בגביע\כדורגל אטרקטיבי ומהנה? אתם רוצים את זה לכו לספרד,לאנגליה..אם כל הכבוד אנחנו הפועל ב"ש ואנחנו פעם ואני מזכיר פעם היינו אימפריה.
בסך הכל 4 עונות בלאומית ועונה אחת בליגת העל ואתם רוצים כדורגל אטרקטיבי,פליאוף עליון?
גם אני חושב שנעשו הרבה טעויות בדרך,החתמת שחקנים,בחירה כושלת של המאמן..אבל זה כבר נעשה..אז למה כל הבאלגן הזה? שכחתם מה היה שאלונה באה לפה? כל אחד אמר לעצמו רק שתיקח אותנו וזהו לא מעניין כלום יותר, אבל אז הערסים המושפעים משער 2 החליטו שהם רוצים אליפות,כדורגל אטרקטיבי,לזכות בגביע, כל משחק מינימום 4-0 במחצית.. אני תמיד אמרתי את זה,תמיד- הדבר שיכול להרוס את המועדון הזה,זה לא שחקנים,לא ניהול כושל-אך ורק האוהדים..
זה כבר לא יכול להיות,שכל עונה מפטרים מאמן בגלל קהל ומשהו אחרון,אנחנו עשינו את זה לעצמנו-אם הערסים המושפעים משער 2 לא היו קופצים על גיא לוי..לא היה גיא עזורי בב"ש והמאמן הטוב ביותר שדרך פה בעשור או בשתי העשורים האחרונים היה גיא לוי,לא לופא ולא *** שלי..
שחקנים שהיתרקבו בספסל אומרים על מאמן שהוא הכי טוב שאימן אותם? זה כבר אומר הכל.
המפגן תמיכה הכי טוב שיכול להיות באלונה ובקבוצה זה בבלומפילד,מי שיבוא לבלומיפלד בשביל לעודד נטו ולא לקלל..זה הזמן להראות את הכוח של הקהל של ב"ש..קהל טוב גורם לקבוצה להיראות טוב.
שכחתי להגיד,הערסים המושפעים משער 2? ניראה את מי תקללו עכשיו..אתם בושה לקהל הפועל ב"ש.

שלח תגובה