אני מקווה שעכשיו אתם מבינים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
niv1

אני מקווה שעכשיו אתם מבינים

שליחה על ידי niv1 »

למה אני ו"שמעון א" כל הזמן אומרים להיזהר מירידת ליגה!!
היום נראנו במיוחד בחצי הראשון כמו בדיחה!!
רמת השרון מהדקה הראשונה עלו בהטרף עם רצון להוכיח את עצמם במיוחד אורן ניסים!
חוץ מדוידזה בדש ונאסר ששיחק לא הרבה אף אחד לא נלחם על הכדור!!! אף אחד לא רץ!! מליקסון כנראה הראש שלו כבר בתל אביב והוא מפחד על הרגליים שלו! רביבו נתן 20 דקות מעולות וחזר להיות השחקן שהוא כל העונה! סוארז שוב עשה את הטעות השבועית והפעם הובילה לגול! ופדידה? פדיחחחחחחחחחחחחחחחחחחה פשוט עצוב שהוא עולה לפני נאסר
צריך להתכונן טוב טוב למאבקי הירידה כי רוב השחקנים לא רגילים לזה... פשוט כאב הלב לראות את אוהדי רמת השרון שמחים על חשבוננו..

צריך להרים את הראש ולהתכונן ליום שבת :גאוות הנגב:

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

Re: אני מקווה שעכשיו אתם מבינים

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
לא מבין את הביקורת על מליקסון.
הבחור חזר מפציעה וכל התקפה נכנסו לו ברגליים ואני פשוט מרחם עליו שכל משחק שומרים אותו בצורה אגרסיבית כל כך.
הוא היה היחידי שהראה אכפתיות,נתן גול ונתן לפדידה כדור פשוט ענק שפדידה כמובן החמיץ.
מליקסון משחק עם 10 קונוסים ומה שהוא עשה בב"ש השנה אף שחקן בארץ לא היה עושה.
בלעדיו אנחנו מזמן בלאומית.

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

כל פעם שהוא ראה שמתקרבים אליו יש מסר לא ניסה לעשות אחד על אחד... רק שלא שמרו עליו עשה את מה שהוא יודע אבל זה לא חוכמה... מתישהו ראיתה אותו יורד לגליץ? ראית אותו רודף אחרי שחקן? תראה את בדש שחקן הרבה יותר כבד ממנו ויותר גדול ירד לפחות 3 פעמים לגליץ להציל כדורים!! זה מה שמצפים משחקנים לעשות! ככה כל השחקנים של רמת השרון שיחקו!

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

אני לא יודע אם שמעת רדיו דרום אבל דודו אברהם אמר שם בשידור שתכנית המשחק שלהם הייתה לפרק את מליקסון...
אולי זה נותן לנו להבין אותו קצת, אבל באמת שהיום מליקסון לא הגיע למשחק.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

גר במרכז לא יכול לשמוע:)
בלי קשר חדד היה צריך לפתוח עם רביבו כי רמת השרון מקירה את באר שבע לפי שמות.. הם שומעים רביבו שמו עליו שמירה וככה הלחץ יורד ממאור.. בגלל זה חצי שנה הוא היה יותר טוב

שלח תגובה