מישהו שהיה במשחק יכול לתת אולי יותר פרטים ממה שהיה?
ממה שמסמן עכשיו אוהד אשדןד זרק שלט על הקוון
בינתיים אומרים זה נצחון טכני 3-0...
https://www.one.co.il/Article/167477.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 87264.html" onclick="window.open(this.href);return false;
נצחון טכני?
Re: נצחון טכני?
לך תמצא אוהד שהיה במשחק...
בטח הם חוזרים היום הבית רק עם ההגה
בטח הם חוזרים היום הבית רק עם ההגה
גם בטלוויזיה לא ראו כי לא היתה מצלמה קרובה שם ניסו להביא צילום אבל לא ראו
אם בית הדין לא יחליט ביום רביעי על נצחון טכני לנו,אפשר לסגור את הכדורגל ואת ההתאחדות.
זאת אותה התאחדות שאומרת שפריצת אוהדים למגרש לפני תום הזמן החוקי דינה הורדה של 10 נק',אז מה עושים
כשאוהד זורק שלט על קוון ופוצע אותו?
זאת אותה התאחדות שאומרת שפריצת אוהדים למגרש לפני תום הזמן החוקי דינה הורדה של 10 נק',אז מה עושים
עם המועד החוקי של המשחק לא הסתיים והשפוט הורה לשחקנים לרדת מהמגרש ניצחון טכני שלנו כל דבר אחד יהיה נקודת שפל לכדורגל ההישראלי ולבית הדין
זה שי !
זה שי !

אני לא מסתפק ברק נצחון טכני , רוצה גם עונש חמור לאשדודים.
זה לא רק הפגיעה בקוון , גם הפגיעה ביחיאל
זה לא רק הפגיעה בקוון , גם הפגיעה ביחיאל
בס"ד
זה חייב להיות ניצחון טכני,אם לא בהחלט אפשר לסגור את התאחדות העסקנים.
מכיוון שדבר כזה לא קרה שנים בכדורגל הישראלי אני מניח שאשדוד תוענש במלוא החומרה ומלבד הפסד טכני הם גם צריכים לקבל כמה רדיוסים.
חוץ מהפציעה של הקוון אוהדי אשדוד עשו עוד מעשים מכוערים שאסור להתעלם מהם.
זה חייב להיות ניצחון טכני,אם לא בהחלט אפשר לסגור את התאחדות העסקנים.
מכיוון שדבר כזה לא קרה שנים בכדורגל הישראלי אני מניח שאשדוד תוענש במלוא החומרה ומלבד הפסד טכני הם גם צריכים לקבל כמה רדיוסים.
חוץ מהפציעה של הקוון אוהדי אשדוד עשו עוד מעשים מכוערים שאסור להתעלם מהם.
בס"דmessiah כתב:אם בית הדין לא יחליט ביום רביעי על נצחון טכני לנו,אפשר לסגור את הכדורגל ואת ההתאחדות.
בדקה ה90 בערך הראו בטלוויזיה מספר אוהדי אשדוד שעברו את הגדר ופשוט הלכו מכות על הדשא.