הנה זה מתחיל
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
הנה זה מתחיל
https://www.one.co.il/Article/167508.html" onclick="window.open(this.href);return false;
למה לתת פרס לאוהדי ב"ש שהתחילו את האלימות...
אין גבול לבושה.
למה לתת פרס לאוהדי ב"ש שהתחילו את האלימות...
אין גבול לבושה.
Re: הנה זה מתחיל
אתר מחורבן ONE האתיקה העיתונאית זה מושג שבכלל לא קיים שם.
אופירה חברה קרובה של ג'קי ורביבו ותעשה הכל כדי לעזור להם, לשקר ולצטט אנשים דמיוניים זו רק ההתחלה.
הכדורגל חולה והרבה בגלל התקשורת הרקובה.
אופירה חברה קרובה של ג'קי ורביבו ותעשה הכל כדי לעזור להם, לשקר ולצטט אנשים דמיוניים זו רק ההתחלה.
חברים, המסע התקשורתי שהתחיל כלפינו בשנה שעברה עם שקרים וסילופים מבחילים והדמוניזציה שעשו וממשיכים לעשות לנו בתקשורת ובהתאחדות - לא יכול לעבור בשקט!
הפועל אני כבר משתגע
מסכים, המגמה בשאר ערוצי התקשורת היא הפוכה, אופירה חברה של ג'קי ואני לא יודע מי אלה אותם בכירים.ג'וני כתב:אתר מחורבן ONE האתיקה העיתונאית זה מושג שבכלל לא קיים שם.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
כן כן , זיו אדלר היה בקופות ובנכיסה לאצטדיון כשלא נתנו לאוהדים שלנו להכנס ללא תעודת מזהה או חוגר..
נו באמת
נו באמת
מעניין איך זה שבוואן אומרים משהו ובספורט 5 אומרים משהו אחר לגמרי.
דו"ח שיפוט וואן: "הבוקר התפרסם דו"ח השיפוט של אדלר, שם ציין כי מתחילת המשחק היתה הפרדה מובהקת בין מחנות האוהדים, לכן ניתן היה לקבוע בבירור מאיזה יציע נזרק החפץ.
אדלר ציין כי בדקה ה-92 כי נזרקו חפצים מיציע האוהדים של אשדוד, ובין היתר, נזרק גם שלט ברזל שפגע ברגלו של בורנשטיין. אך בנוסף לכך ציין אדלר כי היו אלו אוהדי ב"ש שהלהיטו את היצרים לאחר שלא נתנו להם להיכנס מבלי להראות תעודת חוגר או תעודת זהות."
דו"ח שיפוט ספורט 5: "בדו"ח שהוגש הבוקר (שני) נכתב בין היתר כי אוהד אשדוד ירק לכיוונו של אבי יחיאל. בנוסף, צויין כי בדקה ה-93, עם שער השוויון שכבשה אשדוד, ביצע מקרייב תנועה מגונה לעברם של קהל אוהדי ב"ש וראה כרטיס אדום. "מיד אחר כך עידכן אותי הקוון אורן בורנשטיין כי נפגע משלט ברזל שנזרק לעברו, ונאלצתי לשרוק לסיום לפני הזמן החוקי", כתב אדלר בדו"ח. כמו גם ציין השופט כי חפצים וגרעינים נזרקו לעבר הקוון כבר במהלך המשחק."
מעניין איך בוואן רשום שאוהדים של באר שבע היתפרצו וגרמו להטלהטות היצרים.
ובספורט 5 אפילו לא מזכירים דבר כזה.
דו"ח שיפוט וואן: "הבוקר התפרסם דו"ח השיפוט של אדלר, שם ציין כי מתחילת המשחק היתה הפרדה מובהקת בין מחנות האוהדים, לכן ניתן היה לקבוע בבירור מאיזה יציע נזרק החפץ.
אדלר ציין כי בדקה ה-92 כי נזרקו חפצים מיציע האוהדים של אשדוד, ובין היתר, נזרק גם שלט ברזל שפגע ברגלו של בורנשטיין. אך בנוסף לכך ציין אדלר כי היו אלו אוהדי ב"ש שהלהיטו את היצרים לאחר שלא נתנו להם להיכנס מבלי להראות תעודת חוגר או תעודת זהות."
דו"ח שיפוט ספורט 5: "בדו"ח שהוגש הבוקר (שני) נכתב בין היתר כי אוהד אשדוד ירק לכיוונו של אבי יחיאל. בנוסף, צויין כי בדקה ה-93, עם שער השוויון שכבשה אשדוד, ביצע מקרייב תנועה מגונה לעברם של קהל אוהדי ב"ש וראה כרטיס אדום. "מיד אחר כך עידכן אותי הקוון אורן בורנשטיין כי נפגע משלט ברזל שנזרק לעברו, ונאלצתי לשרוק לסיום לפני הזמן החוקי", כתב אדלר בדו"ח. כמו גם ציין השופט כי חפצים וגרעינים נזרקו לעבר הקוון כבר במהלך המשחק."
מעניין איך בוואן רשום שאוהדים של באר שבע היתפרצו וגרמו להטלהטות היצרים.
ובספורט 5 אפילו לא מזכירים דבר כזה.
הבכיר בהתאחדות היא לא אחרת מאשר אופירה אסייג שממציאה פרסומים שיעזרו לחיים רביבו.
[align=center]
GIFSoup[/align]

גם ג'קי הוא בכיר בהתאחדות לא???? זו בושה ההתנהגות שלו.
מה היה קורה אתם חושבים אם זה היה הפוך ??? היום כבר היו מורידים אותנו לליגה ג'!
מה היה קורה אתם חושבים אם זה היה הפוך ??? היום כבר היו מורידים אותנו לליגה ג'!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אם זה היה הפוך קודם כל אלונה אומרת שלום, אחר כך ההתאחדות מורידה אותנו ליגה והפועל באר שבע מתפרקת לאיטה בליגות הנמוכות בלי יכולת כלכלית...
רק שזה נוגע לאשדוד פתאום כולם שם בעד האוהדים כאילו שאם היה נזרק על הקוון בדקה 20 זה לא בסדר אבל דקה לסיום זה בסדר כולם יכולים לזרוק הריי גם ככה המשחק אמור להסתיים, יאללה כולם לזרוק על השופט אבנים בשביל שהמשחק יסתיים ולא נחטוף גול בדקה 95, נו באמת...
רק שזה נוגע לאשדוד פתאום כולם שם בעד האוהדים כאילו שאם היה נזרק על הקוון בדקה 20 זה לא בסדר אבל דקה לסיום זה בסדר כולם יכולים לזרוק הריי גם ככה המשחק אמור להסתיים, יאללה כולם לזרוק על השופט אבנים בשביל שהמשחק יסתיים ולא נחטוף גול בדקה 95, נו באמת...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
תאכלס כל עוד המשחק שוחק המשחק היה חייב להיפסק מה זה משנה דקה 20 או דקה 90 אז מדקה 85 נזרוק כל משחק על הקון אבנים ובקבוקים כי גם ככה הוא עומד להיגמר
אשדוד האלה עושים מעצמם צחוק
עם זה היה הפוך התקשורת היתה שורפת לנו תחיים
זה שי !
אשדוד האלה עושים מעצמם צחוק
עם זה היה הפוך התקשורת היתה שורפת לנו תחיים
זה שי !

אל תדאגו,וואן הולך לעשות לג'קי קמפיין נגד הפסד טכני ותאמינו לי שהכוח של אופירה אסייג במשרדי ההתאחדות גדול משל
כמה וכמה חברי התאחדות בעצמם. כל כמה שעות יטפטפו לכם עוד "מקורות" ו"גורמים" ו"צילומים חדשים" והכל כדי לערער את הבטחון
של הדיינים בהחלטה כפי שהם צריכים לקבל אותה.
אם אתמול עוד חשבתי שההתאחדות תפעל לפי החוקה ותעניש את אשדוד,קרי תעניק לנו נצחון טכני,היום אני מבין שלא רק שלא יהיה כך אלא
אנחנו צריכים לקוות שלא נוענש בעצמינו.
כמה וכמה חברי התאחדות בעצמם. כל כמה שעות יטפטפו לכם עוד "מקורות" ו"גורמים" ו"צילומים חדשים" והכל כדי לערער את הבטחון
של הדיינים בהחלטה כפי שהם צריכים לקבל אותה.
אם אתמול עוד חשבתי שההתאחדות תפעל לפי החוקה ותעניש את אשדוד,קרי תעניק לנו נצחון טכני,היום אני מבין שלא רק שלא יהיה כך אלא
אנחנו צריכים לקוות שלא נוענש בעצמינו.
סליחה אבל לאלונה בכבודה ובעצמה יש חלק לא קטן בעניין הזה.
קודם כל אחרי המקרה עם עזורי בשנה שעברה היא זאת שהוציאה את דיבת כל אוהדי הפועל באר שבע הרעה לתקשורת, במקום לחזק את רוב הקהל שהוא שומר חוק ונאמן לקבוצה ולאינטרסים שלה.
אם ביום כזה יכולים להרשות לעצמם ג'קי בן זקן והשחקן שלו משה אוחיון להשתלח באוהדי הפועל באר שבע ולשקר במצח נחושה בפני כלי התקשורת - ואין פוצה קול ומצפצף מכיוון אנשי אלונה - אז צר לי אבל היא לא פחות אשמה בזה.
קודם כל אחרי המקרה עם עזורי בשנה שעברה היא זאת שהוציאה את דיבת כל אוהדי הפועל באר שבע הרעה לתקשורת, במקום לחזק את רוב הקהל שהוא שומר חוק ונאמן לקבוצה ולאינטרסים שלה.
אם ביום כזה יכולים להרשות לעצמם ג'קי בן זקן והשחקן שלו משה אוחיון להשתלח באוהדי הפועל באר שבע ולשקר במצח נחושה בפני כלי התקשורת - ואין פוצה קול ומצפצף מכיוון אנשי אלונה - אז צר לי אבל היא לא פחות אשמה בזה.
הפועל אני כבר משתגע
יש תגובה:8red כתב:סליחה אבל לאלונה בכבודה ובעצמה יש חלק לא קטן בעניין הזה.
https://sports.walla.co.il/?w=/157/1744791" onclick="window.open(this.href);return false;
ידידאל,מעולם לא החזקתי מ"גורמים המקורבים ל..." או מ "במועדון הפועל ב"ש" כתגובה רשמית וראוייה.
כשג'קי בן זקן עומד מול כל במה אפשרית ומדבר בעצמו,זאת תגובה והגנה על המועדון והאוהדים. כשאלונה יושבת בבית ומחכה
לראות עד לאיזה גבול ועזות מצח אפשר לרמוס את קהל אוהדי הפועל ב"ש בלי למשוך תגובה,זה מביש בעיניי.
כשג'קי בן זקן עומד מול כל במה אפשרית ומדבר בעצמו,זאת תגובה והגנה על המועדון והאוהדים. כשאלונה יושבת בבית ומחכה
לראות עד לאיזה גבול ועזות מצח אפשר לרמוס את קהל אוהדי הפועל ב"ש בלי למשוך תגובה,זה מביש בעיניי.