חדשות מעודדות משהו-
הפועל ת"א - הפועל ב"ש: אבוטבול וידין בספק לכתבה לחץ כאן
אביחי ידיין ואבוטבול בספק..
- באר שבעי באדום
- Title: באר ש7עי
אביחי ידיין ואבוטבול בספק..
[align=center]20.5.2015- לא נשכח ולא נסלח!

[/align]

[/align]
Re: אביחי ידיין ואבוטבול בספק..
זה גורם לי להיזכר במשחק של נבחר ישראל, שהיה כביכול משחק קל (לא זוכרת מול איזו קבוצה) שהרבה שחקנים של היריבה לא רצו להגיע לארץ. בסוף הנבחרת הפסידה (למרות שעל הנייר גם בלי ההרכב החסר מאוד, עדיין ישראל הייתה טובה).
ככל שיש יותר פצועים אני יותר מפחדת שיהיה זילזול ביריבה.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
- הסניגורון...
- Title: קרייזי-רד
אופס, שכחתי שאנחנו ריאל מדריד, מותר לנו לזלזל בהפועל ת''א בלי 3 שחקני הרכב.crazyred כתב:זה גורם לי להיזכר במשחק של נבחר ישראל, שהיה כביכול משחק קל (לא זוכרת מול איזו קבוצה) שהרבה שחקנים של היריבה לא רצו להגיע לארץ. בסוף הנבחרת הפסידה (למרות שעל הנייר גם בלי ההרכב החסר מאוד, עדיין ישראל הייתה טובה).

את מדברת ברצינות? מי אנחנו לעזאזל שנעז לזלזל בהפועל ת"א גם אם 5-6 שחקני הרכב פותח שלהם לא משחקים?crazyred כתב:זה גורם לי להיזכר במשחק של נבחר ישראל, שהיה כביכול משחק קל (לא זוכרת מול איזו קבוצה) שהרבה שחקנים של היריבה לא רצו להגיע לארץ. בסוף הנבחרת הפסידה (למרות שעל הנייר גם בלי ההרכב החסר מאוד, עדיין ישראל הייתה טובה).
לא מאמין שאחרי הכאפה שקיבלנו בטדי מישהו עוד מעז לזלזל במשחק חוץ מול קבוצה כמו הפועל ת"א גם אם 2 ה"פנומנים" שלה
ידין ואבוטבול בספק.
הרגשה רעה מאוד,הלוואי הלוואי שקלינגר והשחקנים יפתיעו לטובה ויחזירו לאוהדים את הצבע ללחיים. הלוואי.