לתת לאוהדים כבוד?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

לתת לאוהדים כבוד?

שליחה על ידי crazyred »

מי אתם שמגיע לכם כבוד?

ניסו לדבר איתכם. לא הקשבתם. ניסו להתנצל. לא קיבלתם. ניסו להושיט יד לשלום ולא רק שלא לקחתם את היד, ירקתם בתוכה.

אתם לא מבינים שאתם יורקים לבאר שבע שותים ממנה? שאולי גיא לוי לא מתאים (למרות שאני לא מסכימה עם זה אבל ילא), אבל מאמן לא מחליפים באמצע עונה? שאם כל חודשיים שלושה נחליף מאמנשים נסבול? נשלם את המחיר על השכונה שמתנהלת כאן?

אנחנו מוכיחים שבכלל לא היינו צריםכים להעיף את ז'ינו. היינו צריכים להעיף את הקהל. השכונה לא באה מכיוונו של ז'ינו. וזו בדיוק ההוכחה. השכונה באה מכיוון הקהל.

אתם רוצים לנהל את הקבוצה? תעשו מה שעשו הפועל ירושלים, והפועל ת"א כדוסרל. תקימו הפועל אוסישקין תל אביב. תקימו הפועל ז'ינו באר שבע. ותנהלו שם ת'שכונה שלכם.

נמאס לי אני מרגישה כמו פגרת שמאמניה כל פעם חדש וזה מתחיל להימאס, בא לי להקליט את הקהל ולהשמיע למשפחות שלכם איך אתם נשמעים, אוחלי הנשים, הילדים, או ההורים שלכם יקשיבו לזה ותבינו כמה טיפשיים אתם נמשעים.

די לקללות ביציע. די.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

Re: לתת לאוהדים כבוד?

שליחה על ידי yedidel »

אני שוב מפנה את כלם לטופיק הזה:

viewtopic.php?f=2&t=688" onclick="window.open(this.href);return false;

יש מספיק דברים אחרים לדון עליהם. מיצינו את העניין.

סמל אישי של משתמש
מוטי
Title: There is only one queen

Re: לתת לאוהדים כבוד?

שליחה על ידי מוטי »

לאט לאט אנשים מבינים .
אל לנו להתייאש השינוי יגיע!!!
גם כשקשה תמיד יש לנו אחד את השני שיתן את הפוש והכוח לעוד שבוע מלא ברעיונות ולעוד משחק בלי קללות.
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;

[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]

שלח תגובה