אתה החוליה החלשה, שלום!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Genius

אתה החוליה החלשה, שלום!

שליחה על ידי Genius »

הרכב משוער: אוהד כהן, אביתר אילוז, וויליאם סוארס, עודד גביש, אופיר דוידזאדה, ראיין אדלי, אברהים עבדול ראזק, דוד רביבו, ערן לוי, ליאור אסולין ודובב גבאי.

מי לדעתכם החוליה החלשה למשחק, ואיפה כדי לשנות עמדה לשחקן כזה או אחר?

לדעתי - אני חושב שעבדול ראזאק לא מתאים להיות בקישור האחורי, הוא לא נכנס לתאקלים הוא לא מספיק אגרסיבי. אולי מתאים להיות קשר מרכזי.

ועם כל הכבוד לאהבה שלו לקבוצה ולאוהדים ואין כמוני שרוצה שהוא ימשיך ויהיה חלק איכותי של הקבוצה אבל זה לא המצב אביתר אילוז, הוא לא מתאים להיות מגן ימני פשוט לא.
יש מצב שהוא ישתפר מעט אבל זה כל מה שהוא יכל לעשות אין לו תנתונים להיות מגן ברמה גבוה או לפחות מתאימה לליגה הראשונה.
אולי כקשר ימני שיעלה מהספסל כן, אבל פה מתחיל השיקול הכלכלי והמקום שהוא תופס למישהו איכותי ממנו.

ולאחרון חביב, אחד שדווקא מתאים לליגה ואחד שיכול להביא יותר ממה שהוא מביא.
ליאור אסולין פשוט לא פוגע, הייתי עולה עם עוד קשר ולא מעלה אותו.
מיותר צריך ליבש אותו על הספסל כדי שיבין שהוא וההרכב הראשון זה לא משהו שמובן מאילו.

לדעתי עוד קשר זה עוד רגל שתכניס לגבאי כדור ועוד שחקן שיכנס לחץ ואגרסיביות למרכז המגרש, וכרגע במצב שלנו אנחנו חייבים את זה.

מה אתם אומרים? שינוי כזה יעשה טוב?

ההרכב מהשער: אוהד כהן, אופיר דוידזה, ליאור ג'אן(בלם), עודד גביש, אילוז-לאשקלון(אבי יחיאל-לאחר מכן), ראיין אדלי, ויליאם סוארס, רביבו(ימין) ,לוי(אמצע) ,ראזאק(שמואל) ,דובב גבאי.

נ.ב - לדעתי לעונה הבאה חסר לנו שחקן אחד בכל עמדה.
שוער,מגן,בלם,קישור אחורי, קישור התקפי,חלוץ.

נכון שזה ארוך אבל הלכתי על יסודיות מעמיקה.

אוהב אותכם הפועל ב"ש :גאוות הנגב:
נערך לאחרונה על ידי Genius ב 11 מרץ 2011, 18:00, נערך 2 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
bs war

Re: אתה החוליה החלשה, שלום!

שליחה על ידי bs war »

עבדול ראזק ואסולין בהחלט החוליות החלשות.
הרכב דומה מאוד להרכב שהפסיד בחוץ להפועל פ"ת, רביבו וערן לוי על האגפים, ההרכב הזה מאוד לא מוצא חן בעיניי.

סמל אישי של משתמש
Genius

שליחה על ידי Genius »

bs war כתב:עבדול ראזק ואסולין בהחלט החוליות החלשות.
הרכב דומה מאוד להרכב שהפסיד בחוץ להפועל פ"ת, רביבו וערן לוי על האגפים, ההרכב הזה מאוד לא מוצא חן בעיניי.
אפרופו המשחק מול הפועל פ"ת, עד היום אני לא מבין למה הוא החליף הרכב ששיחק מול אשדוד.

אני אומר שהרכב מנצח לא צריכים להחליף ובמיוחד שהיינו כ"כ איכותיים במשחק מול אשדוד, אולי היום ליקוים פה ושם, אבל הוא היה צריך לעבוד עם אותו הרכב על הליקוים שהיו ולא להחליף הרכב.
אבל כמו שאמרתי שמדובר בליאור אסולין תמיד שהוא יכול הוא בהרכב הראשון כאילו זה מובן מאילו. בושה לראות אותו משחק בזמן האחרון.

ולגבי ראזאק הוא לא היה אגרסיבי ולא נכנס לתאקלים משחק מול אשדוד, אבל מזל שהיו עוד שחקני מרכז שדה שהיו ביום טוב. צריך לאפס את הראזאק הזה ומהר.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

1. אילוז לא מגן ימני - מעולם לא היה, הוא גם לא יהיה...אבל את העונה הזאת הוא צריך לסיים בעמדה הזאת כי אבי יחיאל פשוט לא טוב שם ואין שום אופציה אחרת.
אין ספק שזה רע, אבל אין ברירה.

2. ראזק חייב להתעורר. הוא חייב להתחיל להזכיר את מה שהראה בעכו. לפחות מבחינת רצון ומחוייבות כי גם את זה לא ראיתי ממנו בניגוד להרבה אחרים נגד הפועל חיפה לדוגמא. לא משנה באיזה עמדה הוא משחק, שיראה רצון לפחות.

3. שווה לנסות את ז'אן כבלם יחד עם גביש מאחור. מה שבטוח, אם קלינגר יחליט להוריד את סוארז אחורה - מי שצריך להיות בקישור במקומו זה אדלי. לא ז'אן ולא אסולין.

4. נאסר הוכיח לי שהוא צריך לשחק קצת בחוץ לפני שהוא שיראה פה דקות. את דעתי על צגאי עדיף שאני לא אגיד. אין ספק שזה יוצר בעיה מאוד קשה באגפים כשרביבו וערן לוי ממש לא מתאימים למקומות האלה.
לפחות עד סוף העונה - אין כל כך ברירה אלא לנסות לשחק עם חלוצים מהירים באגפים. רחוק מלהיות אידיאלי אבל אני לא חושב שיש ברירה.

סמל אישי של משתמש
דניב

שליחה על ידי דניב »

אני צריך לראות את ראזק עוד כמה משחקים כדי לגבש עליו דעה, אני לא ממהר להאשים שחקנים כשם שאני לא נוהג להתלהב מהופעה אחת מצוינת של שחקן, ראזק מצד אחד שחקן שמחפש את הכדור ולהניע אותו קדימה, מצד שני הוא די מפוזר מסירות לא מדויקות, ויש משחקים שהוא רץ מספיק.

נאסר לספסל ומהר אם לא להשאיל אותו לקבוצה אחרת, הבחור הצעיר קיבל קרדיט גבוה מהמאמן ולא עשה מזה כלום, אני נוטה יותר לחשוב שמדובר בשחקן שלא מתאים לליגת העל, אסולין חלוץ מוכח סטטיסטית, יודע לתת גול ולהחמיץ ברשלנות ונוטה להפצע לעתים קרובות מה שפוגם בכושר המשחק שלו, ישנם הרבה מאוד שחקנים שטעונים שיפור.

כרגע אין לנו סגל רחב, הבעייה העיקרית היא באגפים של ההגנה אין לנו מגנים טבעיים, אני יותר מוטרד מזה מאשר ההתקפה, הייתי אומר להוריד את אילוז לספסל, אם היתה אופציה טובה יותר, אבל אין.

סמל אישי של משתמש
Genius

שליחה על ידי Genius »

יש 2 מגנים מצויינים לעונה הבאה.

אמן שקלינגר יחשוב על זה, זה לא בשמיים,
רועי לוי - שחקן של הפועל רעננה מושאל להפועל עכו העונה.
ואת יובל שפונגין שמשחק באומוניה בקפריסין.

וחייב תחרות בשביל אופיר דוידזדה חייב לא יכול להיות ששחקן יחשוב שהוא וההרכב הראשון של משהו שמובן מאילו.
והעונה שמעון הרוש הוכיח שמגיע לו לחזור לב"ש.

אביתר אילוד לעונה הבאה או מחליף או הביתה.

נדב קידר הביתה בלי לחשוב פעמיים סתם מיותר הוא לא מתאים לליגה הראשונה.

סמל אישי של משתמש
אמירוש

שליחה על ידי אמירוש »

אם נתמקד רק במשחק נגד אשקלון

איזה שיטת משחק מתכננן המאמן?? 4 4 2
ז"א שני אחורים
שנים באגפים
ראזק לא מתאים להיות אחורי
לוי לא מתאים לאגף
רביבו לא מתאים לאגף

המאמן צריך לשחק בשיטה אחרת

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אחרי המשחק באשקלון ברור שלקבוצה כרגע יש 2 חוליות חלשות:
הראשון הוא ליאור ז'אן שפשוט עשה חור אחרי חור במרכז ההגנה ואפילו קינח עם נגיחה הזויה לאחור שהובילה לשער השלישי של אשקלון.
השני הוא אוהד כהן שנמצא בתקופה שכל בעיטה שהולכת למסגרת נכנסת לשער. השער השלישי הוא באשמתו הישירה כשהוא לא מסתדר עם כדור פשוט. גם בשני הגולים הראשונים יש לו חלק גדול עם יציאות גרועות מהשער שפשוט הוציאו אותו מהמהלך.
בקשר לז'אן, החזרה של יחיאל בשבוע הקרוב תוציא אותו מההרכב. בקשר לאוהד כהן, אמרתי עוד לפני המשחק באשקלון, חייב לקבל זעזוע בדמות הורדה לספסל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה