משפט אחד אומר הכל
משפט אחד אומר הכל
"השחקנים שמסתובבים עכשיו בשוק יקרים בהרבה מאלה שיהיו פנויים להובלה בעוד מספר שבועות. נחכה שהמחירים יירדו", אמרו בהנהלה.
עם בהנהלה מחכים שהמחירי שחקנים ירדו אני אומר ככה גם הקהל מחכה שמחירי המנויים ירדו ..
או שיתחילו להביא לפה תותחים כבדים נשבר לי !
זה שי !
עם בהנהלה מחכים שהמחירי שחקנים ירדו אני אומר ככה גם הקהל מחכה שמחירי המנויים ירדו ..
זה שי !

Re: משפט אחד אומר הכל
צודק 100% גועל נפש איזה התנהלות של מועדון קטן....זה שי ! כתב:"השחקנים שמסתובבים עכשיו בשוק יקרים בהרבה מאלה שיהיו פנויים להובלה בעוד מספר שבועות. נחכה שהמחירים יירדו", אמרו בהנהלה.
זה שי !
איזה כמות של תארים גרמה לך לחשוב שאנחנו לא מועדון קטן? זה שיש לנו בעלים עשיר זה לא אומר שאנחנו מועדון גדולGenius כתב: צודק 100% גועל נפש איזה התנהלות של מועדון קטן....
זה שיש לך את אחד הפונטנצילים הגדולים להביא קהל לוסרמיל ולמשחקי חוץ כמו הפועל ת"א וחיפה כמעט זה אומר שיש לך מועדןו שהוא אולי בסדר גודל שלו בין 5 הקבוצות הראשונותniv1 כתב: איזה כמות של תארים גרמה לך לחשוב שאנחנו לא מועדון קטן? זה שיש לנו בעלים עשיר זה לא אומר שאנחנו מועדון גדול
אל תשכח שבשנים האחרונות הקהל של ב"ש התאכזב מהקבוצה בגלל היכולת ולהיגה השנייה 7 שנים מתוך 10
צלסי עד לפני כמה שנים היתה מועדון רגיל באנגליה עם אולי אליפות אחת והיום הם עם 4 אז מה הם גם היו מועדון קטן ?
זה שי!

ביחס למנצסטר, ליברפול וארסנל, כן הם היו נחשבים מועדון קטן.. בערך כמו שטוטנאהם נחשבת עכשיוזה שי ! כתב:
זה שיש לך את אחד הפונטנצילים הגדולים להביא קהל לוסרמיל ולמשחקי חוץ כמו הפועל ת"א וחיפה כמעט זה אומר שיש לך מועדןו שהוא אולי בסדר גודל שלו בין 5 הקבוצות הראשונות
אל תשכח שבשנים האחרונות הקהל של ב"ש התאכזב מהקבוצה בגלל היכולת ולהיגה השנייה 7 שנים מתוך 10
צלסי עד לפני כמה שנים היתה מועדון רגיל באנגליה עם אולי אליפות אחת והיום הם עם 4 אז מה הם גם היו מועדון קטן ?
זה שי!
ביחס למכבי,חיפה, הפועל ובית"ר אנחנו מועדון קטן.. רק לפני שנתיים עוד היית בלאומית..
ביחס למנצסטר, ליברפול וארסנל, כן הם היו נחשבים מועדון קטן.. בערך כמו שטוטנאהם נחשבת עכשיוזה שי ! כתב:
זה שיש לך את אחד הפונטנצילים הגדולים להביא קהל לוסרמיל ולמשחקי חוץ כמו הפועל ת"א וחיפה כמעט זה אומר שיש לך מועדןו שהוא אולי בסדר גודל שלו בין 5 הקבוצות הראשונות
זה שי!
ביחס למכבי,חיפה, הפועל ובית"ר אנחנו מועדון קטן.. רק לפני שנתיים עוד היית בלאומית..
ההית בלאומית וההית מביא את הקהל ה5 בגודלו שאתה בליגה שנייה אז תיראה כמה שהמועדון שלך חזקniv1 כתב: ביחס למנצסטר, ליברפול וארסנל, כן הם היו נחשבים מועדון קטן.. בערך כמו שטוטנאהם נחשבת עכשיו
תן לקהל סיבה לבוא הוא יבוא תאמין לי
זה שי !

קהל זה לא קשור אם המועדון גדול או לא.. תראה את דורטמונד בגרמניה כבר מלא שנים שהיא מביא את הקהל הכי גדול בגרמניה ובכל זאת 10 שנים הם לא זכו באליפות ואפילו כמעט ירדו ליגה.. לאנס שירדה העונה ליגה בצרפת תמיד בצמרת ממוצע הצופים.. הקהל לא משקף את הרמה של המועדון לדעתי..זה שי ! כתב:
ההית בלאומית וההית מביא את הקהל ה5 בגודלו שאתה בליגה שנייה אז תיראה כמה שהמועדון שלך חזק
תן לקהל סיבה לבוא הוא יבוא תאמין לי
זה שי !
הפוך הרמה שלנו חלשה אבל ההיסטוריה והפוטנציל גדול כרגע הרמה שלנו לא מצדיקה אפילו אלף צופים במשחקniv1 כתב: קהל זה לא קשור אם המועדון גדול או לא.. תראה את דורטמונד בגרמניה כבר מלא שנים שהיא מביא את הקהל הכי גדול בגרמניה ובכל זאת 10 שנים הם לא זכו באליפות ואפילו כמעט ירדו ליגה.. לאנס שירדה העונה ליגה בצרפת תמיד בצמרת ממוצע הצופים.. הקהל לא משקף את הרמה של המועדון לדעתי..
אל תשכח שיש לזה קשר גם לגודל העיר ולגודל השטח שרוצה בהצלחת הקבוצה דורטמונד היא עיר בגודלה אולי ה3 או 4 בגרמניה אחרי ברלין ומינכן
זה שי !

7 שנים מתוך 12 האחרונות היינו בליגה שניה.
על איזה מועדון גדול אתם מדברים?
גם יובה היתה בליגה שנייה גם ביתר ירשולים חיפה הפועל ת"א אז מה ?izguy83 כתב:7 שנים מתוך 12 האחרונות היינו בליגה שניה.
אתה הקבוצה השנייה שלא ירדה ליגה מכבי ת"א היחידה שלא ירדה בחיים ואתה הקבוצה השנייה שרק ירדה אחרי המון שנים
זה שי !

יש לך 3 תארים מ- 1949. מה קבוצה גדולה?זה שי ! כתב:
גם יובה היתה בליגה שנייה גם ביתר ירשולים חיפה הפועל ת"א אז מה ?
אתה הקבוצה השנייה שלא ירדה ליגה מכבי ת"א היחידה שלא ירדה בחיים ואתה הקבוצה השנייה שרק ירדה אחרי המון שנים
זה שי !
הדבר היחיד שעושה אותנו למועדון גדול זה הקהל. אבל מה לעשות, מבחינת תארים (וזה הפרמטר העיקרי) אנחנו לא יותר גדולים מקבוצות כמו נתניה והפועל פ"ת.
אני לא חושב שיש עוד מועדון כזה בעולם שיש לו כל כך הרבה קהל שהולך אחריו ביחס לכלום ושום דבר שהוא משיג בגזרת התארים וההצלחות.
לצערי יש חשש כבד שההנהלה הנוכחית "תצליח" ליישר את היחס הזה העונה...
לצערי יש חשש כבד שההנהלה הנוכחית "תצליח" ליישר את היחס הזה העונה...
הפועל אני כבר משתגע