רפאלוב יעבור לברוז' ב2.5 מיליון יורו
רפאלוב יעבור לברוז' ב2.5 מיליון יורו
עכשיו אני מבין שיש לו תארים, שיחק בצ'מפיונס וכו' וכו'...
אבל מישהו באמת חשב שהוא שווה כמעט פי 4 ממליקסון?
אבל מישהו באמת חשב שהוא שווה כמעט פי 4 ממליקסון?
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
Re: רפאלוב יעבור לברוז' ב2.5 מיליון יורו
אני לא חושב שהוא שחקן טוב יותר.
אני כן חושב ששחקן ששיחק בצ'מפיונס ליג, לקח תארים בחיפה והפך לשחקן די חשוב בנבחרת ויוצא ממכבי חיפה לאירופה שווה פי 4 יותר. ככה הדברים עובדים...
אני כן חושב ששחקן ששיחק בצ'מפיונס ליג, לקח תארים בחיפה והפך לשחקן די חשוב בנבחרת ויוצא ממכבי חיפה לאירופה שווה פי 4 יותר. ככה הדברים עובדים...
עם מליקסון היה אצל איזי שירצקי או אצל לוזון או אצל יענקלה שחר תאמין לי שהוא היה נמכר לפחות בעוד 600 אלף יורו לפחותאליק כתב:אני לא חושב שהוא שחקן טוב יותר.
אלונה יצאה מטומטמת
זה שי !

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
מה שאליק אמר.
כמו שבשוק העבודה אקדמאי שווה יותר ממי שלא, למרות שנתקלתי בלא מעט כאלה שטיפה 'חיר' אין בהם..
כמו שבשוק העבודה אקדמאי שווה יותר ממי שלא, למרות שנתקלתי בלא מעט כאלה שטיפה 'חיר' אין בהם..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
מה אני יגיד לך עמשה מלך השערים של הנבחרת חחחאורי אדום בנשמה כתב:מה שאליק אמר.
ונמכר במיליון יורו
זה שי!

וזה רק על 75 אחוז מהכרטיס.זה שי ! כתב:
מה אני יגיד לך עמשה מלך השערים של הנבחרת חחח
ונמכר במיליון יורו
זה שי!
בס"ד
רק אני חושב שהוא אוברייטד?
בהחלט יצאנו פראיירים בעסקה עם מאור,מסכים עם אורי ואליק,ממי שמסתכל מבחוץ שחקן כמו רפאלוב או ורמוט הם הימור יותר בטוח מאשר מליקסון,ולכן מחירם באופן טבעי גבוה יותר.
השוק הישראלי מתחיל להשתגע,כל שחקן שנתן עונה טובה שווה פתאום מיליונים.
בהחלט יצאנו פראיירים בעסקה עם מאור,מסכים עם אורי ואליק,ממי שמסתכל מבחוץ שחקן כמו רפאלוב או ורמוט הם הימור יותר בטוח מאשר מליקסון,ולכן מחירם באופן טבעי גבוה יותר.
ובעולם לא השתגעו נימאר ב40 מיליון יורו שחקן שאולי אולי יביא גביע לברטדורס לסנטוסyossi כתב:בס"ד
המחירים הפכו למצחיקים
זה שי !

גם צעיר יותר, גם הוביל קבוצה לאליפות, גם המחירים בשוק יותר גבוהים, את רוב הקניות הרציניות עושים בקיץ
כל זה מוביל להפרש הגדול בינו לבין מליקסון.. וגם זה שאלונה נחמדה מדי..
כל זה מוביל להפרש הגדול בינו לבין מליקסון.. וגם זה שאלונה נחמדה מדי..
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
yakov7 כתב:
וזה רק על 75 אחוז מהכרטיס.
אז הנשיא של ויסלה קרקוב מחושב יותר מיעקב שחר..
שנית - 'א-ב' של קביעת מחיר זה היצע וביקוש. בעוד שמליקסון עבור הפולנים לא היה כזה מלפפון לוהט, עמשה עבור חיפה דווקא כן - הרכש הישראלי אולי הכי טוב שיכול להיות בשוק. שרצקי לא פרייאר, וקבע תג מחיר בהתאם.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
גם המחיר שבו נמכר אלרועי כהן (שלא שיחק בליגת האלופות ולא הגיע לרמות שמליקסון הגיע) היה כמעט כפול מהמחיר של מליקסון.
אין ספק שעיסקה של מליקסון הייתה רעה בכל מישור. גם מבחינת התזמון וגם מבחינת המחיר.
אין ספק שעיסקה של מליקסון הייתה רעה בכל מישור. גם מבחינת התזמון וגם מבחינת המחיר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
הסכומים פשוט לא הגיונים היום מדווח כי דמארי יעבור לסלטיק תמורת 2 מיליון פאונדדדדדדדדדדדד
זה שי !
זה שי !