כל שבוע אני לכאן מגיע,ושר מהיציע נותן לך את הכל
קצב עולה מתחילים שוב להזיע אז יאללה באר שבע תביאו את הגול
הגעגוע חוזר תמיד הפועל,נכנסת אליי עמוק ובלעדייך לא יכול
אני איתך באר שבע
עד היום האחרון
כל משחק שלך הפועל
הקהל בשיגעון
יבשה אוויר וים
אפילו עד סוף העולם
רק הפועל באר שבע
בשבילנו את כמו סם
https://www.youtube.com/watch?v=0lwsGipv3n4" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/watch?v=0TJoJqjZufY" onclick="window.open(this.href);return false;
0:19
שיר ראשון לעונה,ללמוד לשבת.
שיר ראשון לעונה,ללמוד לשבת.
The Camels 05' Never Gives Up
Re: שיר ראשון לעונה,ללמוד לשבת.
סם המוות אלה איזה סם !
ואללה עם איך שהקבוצה ניראת השנה ניראה לי צריך לעבוד על השיר אין לכם כבוד !
זה שי !
זה שי !

שי,גם כשבן אדם מנסה למצב לעצמו תדמית של אנטי או ביקורתי או אנטיפת,בשלב מסויים כשזה נעשה בצורה לא חכמה כמו
שאתה עושה זה כבר מרגיש פתטי.
תוריד קצת מהגז,אתה סתם עושה אווירה מגעילה בלי שאתה אפילו מתכוון לזה לפעמים. חלאס לעשות מהפורום הזה פח אשפה.
בן אדם העלה פה שיר שחשבו עליו,המינימום זה לתת ביקורת "מקצועית" לשיר והמקסימום זה אפילו רחמנא ליצלן לפרגן.
שיר יפה,מקווה שיתפוס.
שאתה עושה זה כבר מרגיש פתטי.
תוריד קצת מהגז,אתה סתם עושה אווירה מגעילה בלי שאתה אפילו מתכוון לזה לפעמים. חלאס לעשות מהפורום הזה פח אשפה.
בן אדם העלה פה שיר שחשבו עליו,המינימום זה לתת ביקורת "מקצועית" לשיר והמקסימום זה אפילו רחמנא ליצלן לפרגן.
שיר יפה,מקווה שיתפוס.
יש פה אנשים כ"כ מדהימים בפורום הזה,זה שי ! כתב:סם המוות אלה איזה סם !
זה שי !
אם עד עכשיו הם לא חסמו אותך.
גיא שחר כתב:
יש פה אנשים כ"כ מדהימים בפורום הזה,
אם עד עכשיו הם לא חסמו אותך.
בגלל זה אני כותב פה ולא כותב בקאמלס האתר הבושה !!
ולמה שיחסמו אותי מה אמרתי כבר ? שצריך לשיר אין לכם כבוד ואוו תאמין לי צריכים לחסום או בגלל שאני לא משתחוו לאלונה
לגבי מה שמשיח כתב
צודק צריך לתת תגובה מקצועית אז ככה כל עוד לא יראו איך זה יהיה ביציע אי אפשר לדעת עם השיר טוב או לא אני כבר אומר שיהיה קשה לשיר אותו
זה שי !

בגלל שאתה כל היום מזיין במוח,כולם מכירים פה את הדעות שלך בעל פה..תשחרר כבר,הקבוצה חרא וזה מה יש..אם תכתוב בכל טופיק שיעלה שתיים-שלוש תגובות שליליות זה לא יביא לך קשר אמצע.
תתפלא אולי כן !!!גיא שחר כתב:בגלל שאתה כל היום מזיין במוח,כולם מכירים פה את הדעות שלך בעל פה..תשחרר כבר,הקבוצה חרא וזה מה יש..אם תכתוב בכל טופיק שיעלה שתיים-שלוש תגובות שליליות זה לא יביא לך קשר אמצע.
ואתה אומר רק כל הזמן בוא נילך עם הקבוצה בוא ניתן צאנס לא יורד אף פעם על הקבוצה גם אני יכול להגיד שאני מכיר תדעות שלך בעל פה
זה שי !

אני יורד על הקבוצה כשצריך ונותן ביקורת כשצריך,אבל נראה לי דבילי לעשות את זה עוד לפני שראיתי אותה..