להבטיח אופציה על אוהד לויטה !
להבטיח אופציה על אוהד לויטה !
על פי פרסום היום, אוהד לויטה יחתום על חוזה לעונה זו.
מדווח שלויטה רוצה לנסות לצאת לאירופה גם בעונה הבאה...ועל כן רוצה חוזה רק לעונה אחת.
אני אומר, חייבים לסגור אופציה עם השחקן.
כלומר, במידה וישאר בארץ ולא ימצא קבוצה באירופה עד תאריך מסויים יחתום בבאר שבע על חוזה חדש.
אני חושש שהצלחתו של לויטה כאן תגרום למעבר שלו למכבי או הפועל תל אביב ואז כולנו נזיל דמעה.
סוף מעשה במחשבה תחילה.
מדווח שלויטה רוצה לנסות לצאת לאירופה גם בעונה הבאה...ועל כן רוצה חוזה רק לעונה אחת.
כלומר, במידה וישאר בארץ ולא ימצא קבוצה באירופה עד תאריך מסויים יחתום בבאר שבע על חוזה חדש.
אני חושש שהצלחתו של לויטה כאן תגרום למעבר שלו למכבי או הפועל תל אביב ואז כולנו נזיל דמעה.
סוף מעשה במחשבה תחילה.
Re: להבטיח אופציה על אוהד לויטה !
השאיפה שלי שבאר שבע תהיה קבוצה ששחקנים ירצו להגיע אליה , ואחרי זמן מה במועדון התחנה הבאה תהיה לצאת לאירופה ולא ואחת הגדולות בארץ.
הכל עניין של ניהול - לכן חייבים להחתים כמה שיותר מהר את לויטה !
הכל עניין של ניהול - לכן חייבים להחתים כמה שיותר מהר את לויטה !
ומה נעשה שנה הבאה עם הוא ילך נתחיל שוב לחפש
להחתים ל5 6 שנים ולגמור עם עניין השוער
זה שי !
להחתים ל5 6 שנים ולגמור עם עניין השוער
זה שי !

אפשר להחתים אותו עם אופציה לעוד עונה וסעיף יציאה לאירופה בלבד.
כך יובטח שאם הוא עוזב את ב"ש זה רק לחו"ל ולא לאחת הגדולות בארץ.
כך יובטח שאם הוא עוזב את ב"ש זה רק לחו"ל ולא לאחת הגדולות בארץ.
תחתימו אותו לשלוש שנים תנו לו כל עונה 180 אלף דולר ישאר כאן
שוער עם פוטנציאל ענק גם אם השנה יהיה בינוני בשנים הבאות נרוויח אותו לכן שווה להשקיע עליו חוזה שמן וארוך טווח
קדימה לא לפחד
שוער עם פוטנציאל ענק גם אם השנה יהיה בינוני בשנים הבאות נרוויח אותו לכן שווה להשקיע עליו חוזה שמן וארוך טווח
קדימה לא לפחד
בס"ד
"המחלוקת היחידה בין מנהלי הרומן היא אורך החוזה של ההולנדי המעופף. המועדון מבירת הנגב רוצה חוזה להחתימו על חוזה ארוך טווח (לויטה שוער צעיר ועתידו עוד לפניו). סוכנו, גלעד קצב, ינסה להגיע להבנות עם קברניטי הקבוצה בהקדם האפשרי."
https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 08073.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"המחלוקת היחידה בין מנהלי הרומן היא אורך החוזה של ההולנדי המעופף. המועדון מבירת הנגב רוצה חוזה להחתימו על חוזה ארוך טווח (לויטה שוער צעיר ועתידו עוד לפניו). סוכנו, גלעד קצב, ינסה להגיע להבנות עם קברניטי הקבוצה בהקדם האפשרי."
https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 08073.html" onclick="window.open(this.href);return false;
עם כמה שחקנים כבר נפלנו על הסעיף הזה?yossi כתב:בס"ד
בס"ד
ב-one מפרסמים שהחוזה סוכם ולויטה יחתום מחר בקבוצה.
החוזה הוא עד לסוף העונה.
ב-one מפרסמים שהחוזה סוכם ולויטה יחתום מחר בקבוצה.
החוזה הוא עד לסוף העונה.
יש מעט מאוד שחקנים שהייתי מוכנה להתפשר איתם בסעיף הזה, זה בדיוק מן שאנחנו לא רוצים - שחקנים שיבואו ישחקו שנה וילכו.
אוהד לויטה יוצא דופן הצורך גדול מידי
סיכמת את זה הכי יפה שיש.crazyred כתב:יש מעט מאוד שחקנים שהייתי מוכנה להתפשר איתם בסעיף הזה, זה בדיוק מן שאנחנו לא רוצים - שחקנים שיבואו ישחקו שנה וילכו.
גיל צודק במאה אחוז! שוער טוב וצעיר להחתים לכמה שנים.גיל שגיב כתב:על פי פרסום היום, אוהד לויטה יחתום על חוזה לעונה זו.
סוף מעשה במחשבה תחילה.
כן לאיחוד בין הקאמלס לקרייזי רד
חוזה ארוך טווח חוזה ארוך טווח ארוך טווח, יאללה מספיקק חייבים לצאת מהסרט הזה שאנחנו חיים בו שמביאים לפה שחקנים אך ורק בתנאי לחוזה ארוך טווח, ראינו טוב מאוד מה יצא מזה ומה פיספנו העונה.
כל עוד ב"ש קבוצה לא גדולה ולא נמנת מבין 4 קבוצות הפאר של הכדורגל הישראלי אין בכלל על מה לדבר, המתכונת שלנו צריכה להיות על פי ' קח ותבוא ' זה הכל.
כל עוד ב"ש קבוצה לא גדולה ולא נמנת מבין 4 קבוצות הפאר של הכדורגל הישראלי אין בכלל על מה לדבר, המתכונת שלנו צריכה להיות על פי ' קח ותבוא ' זה הכל.