פשוט לא יאומן מה שהולך עם הכמות צופים של הפועל ב"ש!
במשחקים מול בית"ר מכבי חיפה, מכבי והפועל ת"א..
לא היה פחות מ12 או 10 אלף איש באיצטדיון.
זה התחיל מעונה שעברה, שהפועל ב"ש מול קבוצות גדולות ממלאה את האצטדיון בגג 5 אלף צופים.
כל כתבה בספורט 5 ובONE אני רואה המועדון מצפה 5 אלף צופים לפחות.
פשש ממש ירדנו ברמה אין ספק שהפועל ב"ש כבר לא קבוצה גדולה כמו פעם.
העונה של גיא עזורי זאת העונה שבא הפסיק הקהל להגיע למיגרשים.
בעונה הזאת כל משחק גדול היה בין 12 ל10 אלף צופים.
כבר לא מרזיק מהפועל באר שבע.
מאכזב מאוד!
הקהל של הפועל באר שבע
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: הקהל של הפועל באר שבע
השוני בהרגלי הצריכה של הקהל הישראלי לא פסח גם עלינו..
אני בכל אופן מעריך שלמרות השעה הלא נוחה, השידור הישיר, מחירי הכרטיסים ה״מסובסדים״ והעובדה ששתי הקבוצות מגיעות בפורמה לא הכי, יגיעו באיזור ה-7,000 איש (6 שלנו+1,500 של חיפה). בא נאמר שבמציאות קצת שונה (פורמה טובה של שתי הקבוצות, מוצ״ש ללא שידור ושיווק נכון), היו מגיעים בשקט 11-12 אלף..
אני בכל אופן מעריך שלמרות השעה הלא נוחה, השידור הישיר, מחירי הכרטיסים ה״מסובסדים״ והעובדה ששתי הקבוצות מגיעות בפורמה לא הכי, יגיעו באיזור ה-7,000 איש (6 שלנו+1,500 של חיפה). בא נאמר שבמציאות קצת שונה (פורמה טובה של שתי הקבוצות, מוצ״ש ללא שידור ושיווק נכון), היו מגיעים בשקט 11-12 אלף..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
תזכור מה אני אומר לך - בשבת מול מכבי חיפה איצטדיון כמעט מלא!!!
כן לאיחוד בין הקאמלס לקרייזי רד
כמעט... תגדיר כמעט.אהוד שמיר כתב:תזכור מה אני אומר לך - בשבת מול מכבי חיפה איצטדיון כמעט מלא!!!
אני לא חושבת שיש מה להתאכזב מהקהל שלנו. המחירים הגבוהים (למרות שלמשחק הזה, ישנם שלטי חוצות עם מכירה מוקדמת 70/25) , המתקן המאוד עלוב שלנו וההזנחה של השיווק זה מספיק בשביל שלא נמלא איצטדיון גם מול הגדולות.
יום שבת בעיניי תהיה כמות נאה, בעיקר בגלל הרוח החדשה בקבוצה והמיני קמפיין שהוציאו. אבל דווקא הקהל שלנו, עם כל המינוסים והסיבות שלא להגיע, יחסית לשאר הליגה מופיע בכמות נאה.

אנשים חיים בסרט
גרעין האוהדים שלנו לאורך שנים ארוכות היה נע בין 4-5 אלף בממוצע כאשר בתקופות טובות של הקבוצה זה נע בין 6-7 ולמשחקים גדולים תמיד תמיד היה מעל 9-10 אלף צופים.
מה לעשות שגם המצב הכלכלי של כולם לא הכי טוב גם הקבוצה כבר הרבה שנים מאכזבת האצטדיון חרא המחירים חרא וזה הגיע למצב שאפילו הגרעיון שלאורך שנים היה נע בין 4-5 ירד ל-2500-3500 גג ולמשחקים גדולים אנחנו סוחבים 5 אלף גג
מסקנה בשבת לא נעבור את ה6 אלף סהכ
מה שכן לא מובן לי בהנהלה הסתומה הזו מה הבעיה להוריד מחירים של 10 20 30 שקל מה הבעיה? במחירים כאלו יהיה אצטדיון מלא! ואלונה תעשה את אותה הקופה כמו שיבואו 3-4-5-6 אלף צופים
ככה אמנם היא לא מפסידה כלכלית אבל מרוויחה אווירה טובה ביטחון לשחקנים והרבה ילדים שיהוו את דור ההמשך
גרעין האוהדים שלנו לאורך שנים ארוכות היה נע בין 4-5 אלף בממוצע כאשר בתקופות טובות של הקבוצה זה נע בין 6-7 ולמשחקים גדולים תמיד תמיד היה מעל 9-10 אלף צופים.
מה לעשות שגם המצב הכלכלי של כולם לא הכי טוב גם הקבוצה כבר הרבה שנים מאכזבת האצטדיון חרא המחירים חרא וזה הגיע למצב שאפילו הגרעיון שלאורך שנים היה נע בין 4-5 ירד ל-2500-3500 גג ולמשחקים גדולים אנחנו סוחבים 5 אלף גג
מסקנה בשבת לא נעבור את ה6 אלף סהכ
מה שכן לא מובן לי בהנהלה הסתומה הזו מה הבעיה להוריד מחירים של 10 20 30 שקל מה הבעיה? במחירים כאלו יהיה אצטדיון מלא! ואלונה תעשה את אותה הקופה כמו שיבואו 3-4-5-6 אלף צופים
ככה אמנם היא לא מפסידה כלכלית אבל מרוויחה אווירה טובה ביטחון לשחקנים והרבה ילדים שיהוו את דור ההמשך
נערך לאחרונה על ידי AS1 ב 13 אוקטובר 2011, 11:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
סיבה: תתבטא בצורה מכובדת.
סיבה: תתבטא בצורה מכובדת.