לוקסוס גדול מידי.
לוקסוס גדול מידי.
לשחק עם כל כך הרבה צעירים זה יפה אך מאוד מסוכן.לשחק עם 2 זרים בליגה הזאת זה לוקסוס ענקי.קשר זר של הפועל חיפה כבש.קשר קריית שמונה זר כבש.קשר זר של הפועל עכו כבש.קשר רמת השרון זר כבש.כל זה רק בשבוע האחרון.הצעירים שלנו מוכשרים אך אם לא יקבלו 2 שחקני התקפה זרים ברמה גבוהה הם יואשמו עוד בירידת ליגה וכל הבניה שלהם תלך לקיבינימט.לא יכול להיות שאין לנו שחקן בקישור שיכול לתת פס לגול.....לא יכול להיות שאמגד סולימן הוא הקשר 50 -50 שלנו.הבניה על סוארז בקישור יכולה להיות עד ינואר ולא יותר.הבניה על נאסר כחלוץ היא פאטתית ולא הגיונית כאשר דובב על הספסל.מוטי מלכה לא יכול לשחק בשפיץ אלה מתחת לחלוצים.הקללות על שמעון הרוש במעט ששיחק היו מגעילות הוא מגן טוב יותר מאופיר ואת אופיר יהיה ניתן להרויח בקישור.לא הייתי פוסל את לוטם זינו במקום אמגד סולימן.כששאלו את ניסו על מי לא הייתה רוצה לוותר בנוער התשובה הייתה לוטם זינו.
Re: לוקסוס גדול מידי.
עדיף לחפש ישראלים ברמה גבוהה, לבנות על זרים בינואר זה סיכון ענק.
אין ישראלים ברמה גבוהה.כל ישראלי בינוני עובר לקפריסין/בלגיה
[align=center]
GIFSoup[/align]

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אביב כתב:אין ישראלים ברמה גבוהה.כל ישראלי בינוני עובר לקפריסין/בלגיה
!!!!!!!
תכלס, מה אנחנו? עוד חולייה בשרשרת המזון של הכדורגל העולמי...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
גם זרים אין כל כך... וגם אם כבר פוגעים באחד, עד שהוא מתאקלם נגמרת העונה.אביב כתב:אין ישראלים ברמה גבוהה.כל ישראלי בינוני עובר לקפריסין/בלגיה
אני חושב שבסיטואציה הנוכחית, ינואר זה לא הזמן לסיכונים, יהיה קשה מאוד למצוא חיזוק ראוי.
לדעתי אפשר לנסות ולהביא את גל אלברמן ממכבי ת"א. הם רוצים להיפטר ממנו ומהחוזה הגדול שלו.
בן 28. עם ניסיון. יש לו עוד כמה שנים טובות להיות דומיננטי בכדורגל הישראלי. שחקן העונה בבית"ר ב 2007 אם אני לא טועה.
נכון שהוא בתקופה רעה כבר שנתיים. אבל גם מליקסון הגיע אלינו כשהוא לא היה בשיאו... הוא לא שחקן בסוף הקריירה שבא לעשות כאן קופה. בניגוד לשחקנים אחרים שבאו אלינו בני 30+.. לאלברמן יש מה להפסיד.
בן 28. עם ניסיון. יש לו עוד כמה שנים טובות להיות דומיננטי בכדורגל הישראלי. שחקן העונה בבית"ר ב 2007 אם אני לא טועה.
נכון שהוא בתקופה רעה כבר שנתיים. אבל גם מליקסון הגיע אלינו כשהוא לא היה בשיאו... הוא לא שחקן בסוף הקריירה שבא לעשות כאן קופה. בניגוד לשחקנים אחרים שבאו אלינו בני 30+.. לאלברמן יש מה להפסיד.
עדיף להשקיע חיזוק בעמדות שבאמת צריכות אותו..שמעון א כתב:לדעתי אפשר לנסות ולהביא את גל אלברמן ממכבי ת"א. הם רוצים להיפטר ממנו ומהחוזה הגדול שלו.
בס"ד
אם כבר אופציות לחיזוק אז שווה לעקוב אחרי מכבי חיפה.
ימפולסקי לא ממש מקבל דקות ושווה לגשש בכיוונו, אפילו אם זה בהשאלה.
בנוסף, לפי עיתון ישראל היום חן עזריאל רוצה לעזוב את חיפה,גם שם שווה לגשש.
אם כבר אופציות לחיזוק אז שווה לעקוב אחרי מכבי חיפה.
ימפולסקי לא ממש מקבל דקות ושווה לגשש בכיוונו, אפילו אם זה בהשאלה.
בנוסף, לפי עיתון ישראל היום חן עזריאל רוצה לעזוב את חיפה,גם שם שווה לגשש.