הייתי חייב...
ועכשיו ברצינות, חבל, חבל, חבל איבדנו שוער מצויין שהתחבר לקבוצה נהדר. אפשר היה להפעיל לחץ חזרה בדרכים "קונבנציונליות" לפני ששוברים את הכלים.
לאוהד- למרות שאני מקווה מאוד שאיכשהו הכל יתהפך אני די פסימי ומודה לך על עונה נפלאה ומאחל לך רק טוב היכן שתשחק. תודה רבה רבה רבה
חתול שחור עבר בין לויטה להפועל ב"ש
Re: חתול שחור עבר בין לויטה להפועל ב"ש
אחי אני כמעט בטוח שזאת החלטה של אלישע.
אלישע רצה את אג'ידה מהתחלה. אולי הוא לא אוהב את לויטה מהתקופה שהוא אימן אותו בהפועל כפר סבא.
אלישע רצה את אג'ידה מהתחלה. אולי הוא לא אוהב את לויטה מהתקופה שהוא אימן אותו בהפועל כפר סבא.
פה צריכה לבוא לידי ביטוי המדיניות של המועדון והיא להשתדל לשמור על זהות של הקבוצה ולא להחליף כל שנה את כל השחקנים. לצערי עושה רושם שהמדיניות בדיוק הפוכה מזו. אם ההבדלים ברמות היו משמעותיים- ניחא, אבל מדובר בשני שוערים טובים מאוד ולאוהד יש יתרון על אוסטין בכך שהוא לא תופס משבצת של זר חוץ מעיניין החיבור לקבוצה.
לא מדבר על זה שזה לא נראה טוב, לא מריח טוב מבלי להטיח אשמה באף אחד חלילה
יש משהו במה שאתה אומר.
אבל אם אלונה הייתה מחתימה את לויטה כשאלישע היה בחו"ל ואלישע היה שומע על זה דרך האינטנט.. זה גם לא נראה טוב. ואז היו מבקרים את ההנהלה על זה שהיא מחתימה שחקנים מבלי להתייעץ עם המאמן.
שוב, אני מדבר מנקודת הנחה שאלישע לא רצה את לויטה. יכול להיות שאני טועה. פשוט זאת ההרגשה שלי שאלישע מהתחלה לא רצה אותו בקבוצה.
אבל אם אלונה הייתה מחתימה את לויטה כשאלישע היה בחו"ל ואלישע היה שומע על זה דרך האינטנט.. זה גם לא נראה טוב. ואז היו מבקרים את ההנהלה על זה שהיא מחתימה שחקנים מבלי להתייעץ עם המאמן.
שוב, אני מדבר מנקודת הנחה שאלישע לא רצה את לויטה. יכול להיות שאני טועה. פשוט זאת ההרגשה שלי שאלישע מהתחלה לא רצה אותו בקבוצה.
- Cha Guevara
מאוד חבל לי על אוהד לויטה, שהיה אחד מהשחקנים החשובים והאהובים בקבוצה, אבל אנחנו לאיודעים באמת מה קרה בין שני הצדדים
שיהיה לו בהצלחה בהמשך הדרך, שוער גדול!
בהפועל ב"ש כנראה רצו שוער שישאר בטוח לעונה הקרובה ושלא יפתיע ויעזוב באמצע העונה לקבוצה מחו"ל
שיהיה לו בהצלחה בהמשך הדרך, שוער גדול!
בהפועל ב"ש כנראה רצו שוער שישאר בטוח לעונה הקרובה ושלא יפתיע ויעזוב באמצע העונה לקבוצה מחו"ל
תפסיקו להיות תמימים אוהד לויטה שוער מצויין וכל מילה מיותרת אבל לא נשכח שבחודשיים האחרונים כמעט אחרי כל משחק הציעו לו לחתום על חוזה והוא זה שדחה את הקץ.....ואמר שהוא מעדיף למצות את האופצייה של אירופה
ועכשיו שהגלגל הסתובב לו אז זה נראה רע מהכיוון של הקבוצה והסוכן התותח שלו מתחיל ללכלך אז קצת פרופורציות
ועכשיו שהגלגל הסתובב לו אז זה נראה רע מהכיוון של הקבוצה והסוכן התותח שלו מתחיל ללכלך אז קצת פרופורציות
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
איך בכלל אפשר להעביר ביקורת על המועדון בסיפור הנוכחי?eitam כתב:פה צריכה לבוא לידי ביטוי המדיניות של המועדון והיא להשתדל לשמור על זהות של הקבוצה ולא להחליף כל שנה את כל השחקנים. לצערי עושה רושם שהמדיניות בדיוק הפוכה מזו. אם ההבדלים ברמות היו משמעותיים- ניחא, אבל מדובר בשני שוערים טובים מאוד ולאוהד יש יתרון על אוסטין בכך שהוא לא תופס משבצת של זר חוץ מעיניין החיבור לקבוצה.
מאז ספטמבר הציעו במועדון מס' פעמים לאוהד להאריך את החוזה בקבוצה והוא בכל פעם סירב כי הוא רצה למצוא קבוצה בחו"ל.
גם בתחילת הקיץ הציעו לאוהד לחתום והוא שמע לעצה של הסוכנים שלו וסירב להצעה.
ההצעות האלה היו חלק מהמדיניות של המועדון כי היה ידוע שגיא לוי לא ימשיך בקבוצה ועדין בהנהלה חיפשו להחתים את לוויטה, כלומר אם לוויטה היה מסכים לכל אחת מההצעות הוא היה סוג של "הנחתה" למאמן החדש ועדין במועדון ביקשו להחתים אותו.
אחרי שאוהד סירב לכל ההצעות וכשאלישע לוי מתחיל לעבוד על הסגל אז השיקול הוא כבר לא רק של המועדון אלא בראש ובראשונה של המאמן שכניראה מעדיף את אג'ידה.
ההתנהלות של המועדון לאורך כל הדרך הייתה נכונה. לפני שאלישע התחיל לעבוד הציעו לאוהד כחלק מהמדיניות להמשיך בקבוצה. כשאוהד סירב פעם אחרי פעם ואלישע התחיל לעבוד, השאירו את ההחלטה בידי המאמן. ככה צריכה לעשות קבוצה מקצוענית גם אם הסוכן של לוויטה קצב אומר אחרת (קצב תוקף כי הוא מבין שהעצה שלו היא שגרמה לאוהד לפספס את באר שבע).