ראיתם את התגובה של קהת אחרי השער שכבש ?
אז אם תרצו, ככה נראה ווינר במגרש.
לא חוגג....לא רץ לקהל....לא מניף ידיים לשמיים...
מזנק לשער חוטף את הכדור ורץ לאמצע עם אש בעיניים...
ככה מגדלים שחקנים במכבי,זו עובדה.
לעומתו ? תזכרו רק איך הגיב מלכה ליריקה...
או איך מגיבים שחקנים לכל שער שהם כובשים,
גם אם הקבוצה שלהם בפיגור של שלשה שערים,
קהת ראה רק את היעד - אסור לנו להפסיד וניצחון גם אפשרי,
לחגוג אחרי שער מצמק ? אצל ווינר זה אקט לא רציני.
אז הינה לכם - זינו,אסולין,אוזן,אבו חצירא...החבר'ה הצעירים,
בבוא העת כשתקבלו הזדמנות תזכרו איך ווינרים משחקים,
כאשר מקבלים הזדמנות לוקחים אותה בארבע ידיים,
ואם צריך ? נעזרים גם בשיניים !
היעד שהוא ניצחון הוא ורק הוא המטרה,
הצלחה אישית היא לא בהכרח לטובת הקבוצה.
רגע לומדים - ככה מגדלים לווינריות במכבי....
Re: רגע לומדים - ככה מגדלים לווינריות במכבי....
לא חושב שמדובר בווינר בגלל שהוא רץ מהר לאמצע המגרש בלי לחגוג , כול שחקן נורמלי שהקבוצה שלו מפגרת בתוצאה ונשאר עוד עשר להשוות היה עושה את זה.
האמת שאני לא מצליחה לחשוב על סיטואציה דומה בה שחקן רץ או לא רץ לקחת את הכדור. לדעתי זה המעשה הרציונלי ומה שרוב השחקניפ, גם הבארשבעיים יעשו, ולטעון שלא זה כבר סתם.
יש לנו בעיות גדולות יותר עם השחקנים הצעירים והבאר שבעיים מאשר זה, ובעיקר שהם לא לוקחים הזמנויות בשתי ידיים, להוציא את אופיר דוידזאדה.
אני לא מדברת רק מבחינת יכולת, למרות שגם לזה יש משקל, אלא בעיקר כי אין להם גאווה בסמל (ולזה נושא היריקה מתחבר), אני לא חושבת שלקחת את הכדור קשור לווינריות אלא פשוט לרציונל. בדיוק כמו שתוציא חוץ מהר, במקרה הזה תוציא כדור ממרכז המגרש מהר.
ותו לא.
אגב, אם אתה מחפש סמל לווינריות, דווקא הייתי לוקחת כדוגמא את שמעון גרשון, שהבקיע פנדל בבלומפילד בעונה הגדולה של הפועל בגביע אופ"א (מצטערת על הבורות אבל אני לא זוכרת בדיוק מול מי הם שיחקו), רץ לקחת את הכדור והם הבקיעו עוד אחד. לא נגד עכו. לא כשאתה בפיגור. כאתה מוביל מול קבוצה אירופאית גדולה.
יש לנו בעיות גדולות יותר עם השחקנים הצעירים והבאר שבעיים מאשר זה, ובעיקר שהם לא לוקחים הזמנויות בשתי ידיים, להוציא את אופיר דוידזאדה.
אני לא מדברת רק מבחינת יכולת, למרות שגם לזה יש משקל, אלא בעיקר כי אין להם גאווה בסמל (ולזה נושא היריקה מתחבר), אני לא חושבת שלקחת את הכדור קשור לווינריות אלא פשוט לרציונל. בדיוק כמו שתוציא חוץ מהר, במקרה הזה תוציא כדור ממרכז המגרש מהר.
ותו לא.
אגב, אם אתה מחפש סמל לווינריות, דווקא הייתי לוקחת כדוגמא את שמעון גרשון, שהבקיע פנדל בבלומפילד בעונה הגדולה של הפועל בגביע אופ"א (מצטערת על הבורות אבל אני לא זוכרת בדיוק מול מי הם שיחקו), רץ לקחת את הכדור והם הבקיעו עוד אחד. לא נגד עכו. לא כשאתה בפיגור. כאתה מוביל מול קבוצה אירופאית גדולה.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
שמעון גרשון זה דוגמא לווינריות אמיתית אין יותר מדיי שחקנים כמוהו בכדורגל שלנו היום אם בכלל...crazyred כתב:האמת שאני לא מצליחה לחשוב על סיטואציה דומה בה שחקן רץ או לא רץ לקחת את הכדור. לדעתי זה המעשה הרציונלי ומה שרוב השחקניפ, גם הבארשבעיים יעשו, ולטעון שלא זה כבר סתם.
ותו לא.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
התבלבלת קצת... גרשון רץ לחגוג את הפנדל ונשכב על הדשא יחד עם שאר השחקנים. אבוקסיס רץ עם הכדור והרים אותם מהדשא. זה היה נגד צ'לסי בהלומפילד. נגמר 2:0.crazyred כתב:האמת שאני לא מצליחה לחשוב על סיטואציה דומה בה שחקן רץ או לא רץ לקחת את הכדור. לדעתי זה המעשה הרציונלי ומה שרוב השחקניפ, גם הבארשבעיים יעשו, ולטעון שלא זה כבר סתם.
ותו לא.